Žádná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
16.12.12 16:45

Ahojte holky, tak jakpak se máte? u mě nic nového menstruace poslední 20.6 (tehdy po vysazení HA) a stále nic, ale co se mi nestalo dělala jsem si ted pár gravi testů (točila se mi hlava a bylo mi nevolno) a představte si dva byly slabě positivní a to večer další dva dělané ráno s denními odstupy negativní, nenapadá Vás co se může dít? zítra jdu k lékaři, ale chtěla bych trochu uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:34

Ahoj já mám trošku podobný problém, chtěli jsme původně miminko asi před rokem a ms byla v pořádku už antikoncepci neberu pět let nebo nebrala sem pět let, no a pak mi jeden doktor začal dávat tuny hormonů a ms úplně zmizela, a začali se mi dělat cysty, přešla jsem k jinému doktoru a ten mi vnutil doslova vnutil! antikoncepci že prej cysty zmizí tak sem na to přistoupila, no a je to už tři měsíce nemam žádnou ms břicho mě občas tak bolí že si na něj nemůžu lehnout a doktor mě nechce teďka vzít ani na kontrolu že prej je to normální to se stává při braní antikoncepce, na cysty ani nepomyslel…tak sem zoufalá je to můj třetí doktor…poslední dobou jsou všichni k ničemu jen třískaj prachy už několikrát sem skončila na kapačce díky takovým doktorům ale problém mam že teĎ do vánoc už nikoho neseženu tak mě napadlo že ji doberu a konec, mám problémy i se sexem že mě to strašně bolí a štípe a to sem nikdy neměla, takže chudák můj partner už čeká dva měsíce kdy něco bude a já chuť prostě ani nemam…pardon že takto přeskakuju sem děsně rozčílená :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
10.12.14 09:50
@Anonymní píše:
Ahoj já mám trošku podobný problém, chtěli jsme původně miminko asi před rokem a ms byla v pořádku už antikoncepci neberu pět let nebo nebrala sem pět let, no a pak mi jeden doktor začal dávat tuny hormonů a ms úplně zmizela, a začali se mi dělat cysty, přešla jsem k jinému doktoru a ten mi vnutil doslova vnutil! antikoncepci že prej cysty zmizí tak sem na to přistoupila, no a je to už tři měsíce nemam žádnou ms břicho mě občas tak bolí že si na něj nemůžu lehnout a doktor mě nechce teďka vzít ani na kontrolu že prej je to normální to se stává při braní antikoncepce, na cysty ani nepomyslel…tak sem zoufalá je to můj třetí doktor…poslední dobou jsou všichni k ničemu jen třískaj prachy už několikrát sem skončila na kapačce díky takovým doktorům ale problém mam že teĎ do vánoc už nikoho neseženu tak mě napadlo že ji doberu a konec, mám problémy i se sexem že mě to strašně bolí a štípe a to sem nikdy neměla, takže chudák můj partner už čeká dva měsíce kdy něco bude a já chuť prostě ani nemam…pardon že takto přeskakuju sem děsně rozčílená :pocitac:

tak ho zmen znovu a snad bude uz ten pravy doktor, ja mam uzasneho gynekologa, do prace mu nemluvim, jen se ptam, co mne zajima a kdyz mi chtel dat antikoncepci, tak sem rekla narovinu, ze to nechci ani to nebudu jist, ze jsou to pro mne hormony a to ja nechci. A bylo to vyresene, premlouval ale neuspel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 09:57

To budu muset ale už je to hrozný jak člověk běhá od jednoho k druhému, mě fakt naštval s tou antikoncepcí nakecal mi že se mi tim všechno zlepší a je to ještě horší

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
10.12.14 10:03
@Anonymní píše:
To budu muset ale už je to hrozný jak člověk běhá od jednoho k druhému, mě fakt naštval s tou antikoncepcí nakecal mi že se mi tim všechno zlepší a je to ještě horší

no prave, ja zas mela problemy po porodu, mela sem to skoro porad, jak sem mela ty hormony zmateny, a proto mi ji chtel dat ale ja se nedala a jen mu slusne rekla, ze chci injekci na zastaveni.Uz sem ji jednou mela a zas naopak jednu mi dal na vyvolani, takze s tim mam zkusenost a nedala sem se odbyt.Holt ti ty prasky nesedli, je hodne druhu a kazdymu vyhovuje neco jinyho! Tak se nedej a zkus najit jinyho, ja uz ho mam 10.let.Je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.12.14 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj já mám trošku podobný problém, chtěli jsme původně miminko asi před rokem a ms byla v pořádku už antikoncepci neberu pět let nebo nebrala sem pět let, no a pak mi jeden doktor začal dávat tuny hormonů a ms úplně zmizela, a začali se mi dělat cysty, přešla jsem k jinému doktoru a ten mi vnutil doslova vnutil! antikoncepci že prej cysty zmizí tak sem na to přistoupila, no a je to už tři měsíce nemam žádnou ms břicho mě občas tak bolí že si na něj nemůžu lehnout a doktor mě nechce teďka vzít ani na kontrolu že prej je to normální to se stává při braní antikoncepce, na cysty ani nepomyslel…tak sem zoufalá je to můj třetí doktor…poslední dobou jsou všichni k ničemu jen třískaj prachy už několikrát sem skončila na kapačce díky takovým doktorům ale problém mam že teĎ do vánoc už nikoho neseženu tak mě napadlo že ji doberu a konec, mám problémy i se sexem že mě to strašně bolí a štípe a to sem nikdy neměla, takže chudák můj partner už čeká dva měsíce kdy něco bude a já chuť prostě ani nemam…pardon že takto přeskakuju sem děsně rozčílená :pocitac:
:poblion: doktori :poblion: antikoncepce :hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
204
10.12.14 10:54

Falešně negativní test

Těhotenský test může vyjít i falešně pozitivní nebo negativní. Je lepší si připlatit za kvalitní test. Já jsem podle laciného Pepina za dvacku těhotná nebyla, ale Clear Blue mi (bez pohlavního styky mezitím :mrgreen: samozřejmě) těhotenství diagnostikoval. Následná návštěva gynekologa to jen potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí