Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Co ti na to řekl lékař? Tohle přeci musíš konzultovat s lékařem, ne s holkama na emimi… Ach jo..
@Anonymní píše: Více
zkušeností tu mají holky určitě fůra s dobrým i špatným koncem, ale nikdo ti neřekne, jak dopadneš ty, zde se nedá nic jiného než počkat a příští utz. rozhodne. Hodně štěstí.
@MartinL45 mě zajímá jestli nemá někdo zkušenost nic více..
doktor mi řekl že počkáme ale poznala jsem že se mu něco nezdá neřekne to nikdy naplno i když jsem byla minule těhotná dával mi naději i když věděl že není něco v pohodě
@MartinL45 píše: Více
Hledá jen trochu naděje, že i přes nepříznivé prognózy to někomu dopadlo dobře. Co jí řekl lékař je asi všem jasné.
Při CRL 10 mm už tam to srdíčko být musí. Naděje umírá poslední, ale bohužel s centimetrovým embryem bez srdeční akce bych si moc velké naděje nedělala.
Srdce je viditelne resp musi se rozbehnout jakmile ma embryo 5+mm. Pokud uz ma 1 cm, tak bohuzel. Znam, sama jsem mela mezi detma 3× potrat. Boli to, nic s tim neudelas
Ahoj, tak já taky napíši svou zkušenost i když vím, že jsem asi jedna z mála, které se tohle stalo. Dlouho jsme se snažili o miminko a nešlo to, začala jsem si dělat ovulační testy a hned první měsíc co jsem dělala ovu testy se zadařilo. Pozitivní ovu test jsem měla 10.2. a pozitivní tt jsem měla už 22.2., takže vím, že ovulace určitě nemohla být posunutá. Když jsem přesně v 8tt šla na kontrolu, přiznaky co jsem měla už skoro žádné nebyly, doktorka mi bohužel sdělila, že nemáme srdeční akci a mimčo neodpovídá velikosti, takže se jedná o zamlklé těhotenství. Řekla mi, že mám za týden přijít na kontrolu, ale že už se s největší pravděpodobností domluvíme na revizi. Celý týden jsem probrečela, když jsem tam po týdnu šla, bylo mi z toho až zle. Doktorka udělala ultrazvuk a ejhle srdíčko tlouklo a velikostně už mimčo odpovídalo ❤️ Bylo mi řečeno, že je to takový malý zázrak a teď mi ten rok a půl starý zázrak spinká v postýlce ❤️
Přeji ať je vše v pořádku 🙏
@Tess111 děkuji moooockrát za zkušenost🙏🏻 ❤️ja taky jeste doufám tak snad..
Slyšela jsem o ženě co ji lékař nutil na revizi a v 8tt nebo dokonce dyl nakonec srdíčko našli a jen díky tomu ze na revizi nesla ma dnes zdravé dítě ale myslím si ze je to málo procent …držím palce 🍀
Ahoj my měli srdíčko až 7+6 tt a mam zdravou skoro roční holčičku
uvidíš na další prohlídce držím palečky ![]()
Tam tolik nejde o tt, ale o nějakou posloupnost, od těch 5 mm by mělo být zřetelné. Čekáním samozřejmě člověk nic nezkazí.
Tak dnes jsem byla u doktora a srdicko uz jde krasne videt dávalo si na čas❤️
Zdravím chci se zeptat, dnes jsem byla na kontrole jsem cca 7+2, CRL 10mm-7,0
plod je tam kde ma být ale zatim žádné srdíčko jsem po potřetí z minulého roku tak mam strach
máte někdo zkušenosti? Děkuji