Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojki, na tuhletu rýmu jsou dobré antibiotikové kapky Pamycon, musí předepsat Dr. Ale v zá:,–(ě je potřeba ty hleny rozpustit, na to je dobrý mucosolvan nebo mucosin, ten je i s medem....... ale nevím s ohledem na věk malýho,,,, my rýmovali až od 10 měsíců věku a to už jsme mucosolvan mohli. tak ať je brzo líp. A.
No a hlavně hodně pít,,,, nevím jestli už dáváš čajíky nebo postačí přední MM,,,,,,, prostě hlavně hleny rozpustit a naředit.A.
Mam vyborny zkusenosti se slanou vodou ve spreji pro deti (vincentka je slaba). Vypada to sice desne, ale pomaha to. Ja mivam rymu taky „zadni“ a moje ditko taky a z toho potom i kasel. Voda to uvolni a rozpusti a vetsinou zmizi i kasel. Mam Physiomer, je to pro deti od dvou tydnu. Tak zkus…
Ahoj, my máme nejlepší zkušenost s kapičkama SINUPRET, doporučili mi je i na ORL. Ale nevím, jestli jsou i pro takové mrňousky… Jana
Moc Vás prosím, poraďte mi. Náš 5 měsíční Martínek má od včerejška děsnou rýmu. Kapeme Otrivin pro děti ráno a večer, přes den Mar nebo Sterimar, snažím se odsávat vysavačem jak se dá, ale nic neodsaju. Přitom chudáček nemůže ani dýchat jak má plný nosík. Jinak má kolem postýlky mokré ručníky, moc netopíme, hlavičku má ve vyvýšené poloze…prostě všechno jak se při rýmě má
Jen bych ráda věděla, spustí se mu ta rýma nbo jak mám dál postupovat nebo jsou na to dobrý nějaký kapičky? Moc Vám děkuji Monika