Žádost o pomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11530
27.8.06 00:38

Žádost o pomoc

Obracím se na vás s žádostí o pomoc.
Můj manžel pracuje v Dětském domově ve Frýdku-Místku jako vychovatel na 1. rodinné skupině. Princip hospodaření jednotlivých skupin je takový, že každá skupina má určitý balík financí a s tím musí hospodařit. Je na nich, aby si sehnali případné sponzory. A tady je ten problém. Sponzoři se nejlépe oslovují formou nějaké prezentace. Nám se jeví jako ideální mít webovou stránku, kde by se rodinná skupina mohla prezentovat. Byly by zde informace o dětech, fotky jejich bytečku a taky fotky z akcí a výletů, kterých se účastní. Vzhledem k tomu, že finanční prostředky jsou značně omezené, hledáme někoho, kdo by nám vytvořil a spravoval tuto webovou stránku bezplatně, např. formou sponzorského daru. Samozdřejmostí by pak bylo umístění reklamy včetně odkazu. Máte-li někoho známého, nebo nějaký kontakt na lidi, kteří se tímto zabývají tak budu ráda. Děkuji předem.

Doufám, že to nikdo nebude brát jako reklamu na Dětský domov ani jako veřejnou sbírku.
Můžete mi odpovídat i formou SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
27.8.06 06:14

Nějak se mi nedaří ti odeslat soukromou zprávu, tak to dávám znovu sem.

Ahoj Sati,
Nejsem žádný odborník, ale pár webových stránek jsem už udělala. Vůbec nic na tom není, je to práce tak na dvě hodinky. Jestli chceš, ozvi se mi na SZ. Je tu ale jeden probém, nežiju v Čechách a o bezplatných serverech, které poskytují webový prostor nemám moc přehled. To by ale snad šlo snadno zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.8.06 09:52

bezplatné stránky snad … www.estranky.cz. Mrkněte na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.8.06 17:33

Bezplatný prostor na webu (nevím kolik, ale na běžnou prezentaci něčeho stačí bohatě) si můžeš aktivovat k e-mailové adrese seznamu, atlasu,… Nebo zkus www.blog.cz - tam to dáš dohromady velmi jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
28.8.06 09:05

my máme stránky zdarma na unas.cz , pozor je to bez www

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
29.8.06 18:06

posunuju nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.10.06 10:19

Sati, můžu vědět jak to dopadlo?
Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.10.06 10:27

Můj muž oslovil zřizovatele Estránek a měl úspěch. Zadarmo nám tam zřídili vebovou stránku a jako bonus zdarma navýšili kapacitu na 2000 fotografií. Musím je pochválit, velice vstřícné a rychlé jednání. Teď nám nezbývá jen na nich makat. Příštích 14 dnů má manžel dovolenou, tak se na to asi vrhneme. Až je budeme mít, dám sem odkaz ať se můžete podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.10.06 10:38

To mám radost, pořád to nosím v hlavě a odhodlávala jsem se oslovit
„vyvdané“ příbuzné z FM. Příští měsíc se asi uvidíme, tak jsem si říkala, že to bude vhodná příležitost.
Na stránky se těším.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová