Zádová opěrka - délka cm?

6381
19.7.11 14:33

Zádová opěrka - délka cm?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik vám měří zádová opěrka u sporťáku? Mám vyhlídnutý moc pěkný kočárek a u sporťáku měří zádová opěrka 43 cm. Tak nevím jestli to ale není málo? Děkuji za rady a vaše skušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
19.7.11 14:40

43 cm bylo pro mě málo (tolik má myslím třeba jídelní židlička - máme Chico Polly) a z toho začínala Samíkovi trčet hlava už v 9 měsících. Chtěla jsem, aby tam mohl i pohodlně spát. Koupila jsem PP Pliko, má delší opěrky - 53 cma ta je v pohodě, ještě tam má furt místo a vyspí se tam i teď (má asi 95 cm). Záleží, jak máš velké dítě - jestli spíšvětší, nebrala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 14:49

Ne, tak kecám, dívám se na fotky a byl zároveň. Ale ve 22 měsících měl opěradlo do půlky hlavy a to už by se mu spalo podle mě dost blbě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.7.11 15:01

Zatím jsem teprve těhotná, ale za chvíli už budu rodit a moc se mi líbí hoco master l 2010 jako kombinace…jediné co mi právě vadí, je ta „krátká zádová opěrka“. Když jsem prodavačce řekla, že požaduji min. 47 cm, tak mi sdělila, že jsem náročná a že to nemá moc kočárků…ale co koukám dnes na net, tak mi přijde, že mají všechny víc než 43 :-( tak nevím, zda do toho mastera jít a nebo radši vybrat jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 15:06

Asi i záleží, jak a kde bydlíš, jestli je předpoklad, že budeš dítě vozit dlouho (a tedy velké), jak já, protože bydlíme daleko od centra, na kopci, bez MHD nebo jestli vám stojí autobus před barákem a budete se pak spíš přesunovat takto a bez kočáru… Ale to ti stejně ukáže asi až praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 15:09

Na druhou stranu stejně asi budeš kupovat pak pro většího nějaké lehčí golfky, tak to možná tak zásadní nebude - akorát na zimu, aby se ti tam vešel :mrgreen:

Jak je vysoko bouda nad tou opěrkou? Z obrázků se mi zdá, že moc ne… S tím jsem tvrdě narazila u Patrona, nemohla jsem mu v zimě přetáhnout boudu přes hlavu :lol: :lol: :lol: A když sněžilo, tak to bylo takové o ničem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.7.11 15:17

Tak tu výšku boudy nevím, to mě nenapadlo se na to informovat :lol: , tak napíšu někam do obchodu…
Jinak bydlím sice ve městě, ale máme pejska se kterým chodíme každý den na delší procházky do přírody… takže potřebuju čtyřkolku do terénu a čím větší tím lepší :-) děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 15:43

Já jsem taky chtěla čtyřkolku do terénu a z mojí zkušenosti je to na pytel - na procházky se psem si pořiď ergonomické nosítko nebo šátek, budeš to mít milionkrát pohodlnější a budeš moct jít kam chceš a kočár, aby byl dobře ovladatelný ve městě a v obchodech (čili s otočnýma kolama). Jednou rukou ho v terénu stejně pořádně neuvezeš, zvlášť až dítě ztěžkne (předpokládám, že v druhé bude často vodítko s hafanem). Tak bych to teda po zkušenostech udělala já :lol:

Já jsem tak chodila asi týden venčit našich psy, když byli pryč, vždycky jsem naložila malého do kočáru, je na vodítko, šli jsme kousek po dobré polní cestě a teda žádné terno to s nima nebylo, že bych to musela provozovat dlouho a denně :roll: A to byli ještě štěňata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.7.11 15:35

děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie