Zádová opěrka pro Concord trimax

Anonymni
14.9.08 16:33

Nevíte, zda se dá v ČR sehnat zádová opěrka k autosedačce Concord Trimax, která nahradí původní záda, když dítě vyroste z té velikosti 9-18 kg? A jaká je asi cena těch zad? Díky Libor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
14.9.08 19:07

Ne, již není k dispozici vysoká zádová opěra pro Trimax, výrobce sedačku předělal na 9-18 a už nenabízí možnost dokopit zádovou opěru a užívat ji jako sedačku 9-36 .
Nemá ji ani výhradní dovozce, a nenabízí ji ani výrobce v německu.
Pokud máte ještě model homologovaný jako 9-36 je možnost ji používat jako samotný podsedák, ale z bezpečnostního hlediska potom moc nechrání, je lepšípořídit sedačku 15-36, třeba Concord Lift pro tect, nebo se podívat po použité zádové opěře třeba na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.08 21:16

steeve, díky za odpověď. Myslel jsem si to. Jinak tu Concord Lift spokojeně používáme a ve druhém autě, se kterým jezdí manželka, jsme používali Trimaxku, ze ktere dcera akorát vyrostla. A abychom ten Concord Lift nemuseli na příležitostné cesty u nás po malém městě přehazovat, uvažoval jsem o jejím „předělání“. Holt budeme muset sedačku buď přehazovat nebo koupit druhou :-)) Díky Libor.

• Citovat
  • Upravit
7159
15.9.08 08:45

Jo a ještě jsem se pro zajímavost kouknul kolik ty záda stály, tak v roce 2006, kdy se ještě prodávaly stály 2390,– s 5% DPH, dnes s 9% DPH by to bylo ještě o stovku dražší, a celý nový Lift se dá koupit za 2990,–, takže se to ani nevyplatilo, já co pamatuji tak jsem ty záda neprodal ani jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí