Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Taky se občas musím nadechnout a zadychavam se při větší aktivitě, ale až teď od toho 22tt teď jsem 26tt a pořád stejný. Dřív to ale bylo v pohodě ani jsem nevěděla že jsem těhotná. Zeptej se doktorky.
@ka2ka už od malička mám takové problémy s dýcháním ale teď to je mnohem horší mám strach aby to nepůsobilo nějak na miminko
@Anonymní píše:
@ka2ka už od malička mám takové problémy s dýcháním ale teď to je mnohem horší mám strach aby to nepůsobilo nějak na miminko
aha no ono to bude čím dál tím horší ![]()
@Anonymní píše:
No spíš na tebe než na mimino
Ja mam zadychavani taky uz od 1.trimestru. Ted jsem ve tretim, zadychavam se vic, ale jde to. Souvisi to u me i s rychlym tepem. A vim, ze kdyz je nejhur, musim sednout a odpocivat chvili, pak je to dobry. Doktorka rekla, ze je to normalni. V horku je to ale samozrejme mnohem horsi, je to vetsi napor na telo, jak je pod mrakem, tak jsem v pohode.
No v 10. jsem se teda jeste opravdu nezadychavala, spis zacinam az ted ve 28. tydnu a to jen kdyz jdeme treba na prachajdu do lesa, takze v terenu… ![]()
Souhlasím s názorem konzultovat s lékařem. U druhého těhotenství jsem se zadýchávala snad jen při pomyšlení, že půjdu ZE schodů, ale kupříkladu u kamarádky zjistili právě problém s tlakem. A pokud by nějaký takový problém byl, je samozřejmě dobré řešit ho co nejdříve.
Ahojte holky, chci se zeptat máte některá zkušenost se zadychavanim. V mém případě je to poměrně velký problém špatně se mi dýchá.. Máme tady obchod 10minut od baráku a můžu říct že tam dojdu ale zpátky už ne špatně se mi dýchá ale říkám si jestli to nedělají ty vedra jsem 10tt děkuji