Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stát se můžou různé věci. Nejjistější je dojít si na krev, opakovaně, aby bylo vidět, co to hcg v krvi dělá.
Já bych se v téhle fázi neupinala na to, že je test silnější. Ta čárka je tak slabá a ten rozdíl tak minimální, že to může být prostě jen jinou koncentrací moci. To ale nic nemění na tom, že by tam žádná být neměla, pokud nejsi těhotná. Zašla bych k lékaři. Může to být ještě po biochemku, může ti to zvedat něco jiného, ale teoreticky by to mohlo být třeba i mimoděložní.
@Primat17780 píše: Více
Na nic se neupínám, jen ráda vím na čem jsem. Selhal nám v průběhu měsíce kondom, takže jen proto zjišťuju, jetsli nemá někdo podobnou zkušenost. Děti už mám doma dvě, takže další ani není nějak v plánu. Samozřejmě, pokud by se stalo tak ok, ale nutně to být nemusí.
@Anonymní píše: Více
Jasný, tak jen že bych to nebrala taky, že test sílí 🙂
@Primat17780 píše: Více
Hlavně vím, že by na tom testu v ideálním případu nemělo být nic, tak jsem trošku znepokojená.
No nic, zkusím za dva dny ještě jeden a až se vrátím na konci příštího týdne domů, tak zavolám případně doktorce.
Dobrý den, třeba se to někomu stalo, třeba ne. Spíš mě zajímají opravdu vaše zkušenosti.
Nevíte někdo, co by to mohlo znamenat? Jako chápu, že když dostanu na po pozitivním testu, tak se jedná pravděpodobně o zt, ale proč ta částka zase začala sílit mi hlava nebere… Testy na obrázku jdou od shora dolů myslím že nějak 5. 7. 8. 9. a poslední teď 15. 
Menstruaci jsem dostala se zpožděním 2 dní 6.10., 5.10. jsem si dělala test a vyšel mi tam duch, po tom co jsem dostala ms jsem si pro jistotu udělala po dvou dnech vždy ještě test, protože ta menstruace byla tak možná jen na 1/4 toho, co běžně. Test pomalu slábnul a tím to pro mě bylo jasné. Ale včera večer jsem začala špinit, jen troška hnědé krve na papíru a od té doby nic, tak mi to nedalo a udělala jsem si ráno test a čárka zase silnější.