Záhada těhotenského testu

Anonymní
15.10.24 12:05

Záhada těhotenského testu

Dobrý den, třeba se to někomu stalo, třeba ne. Spíš mě zajímají opravdu vaše zkušenosti.
Menstruaci jsem dostala se zpožděním 2 dní 6.10., 5.10. jsem si dělala test a vyšel mi tam duch, po tom co jsem dostala ms jsem si pro jistotu udělala po dvou dnech vždy ještě test, protože ta menstruace byla tak možná jen na 1/4 toho, co běžně. Test pomalu slábnul a tím to pro mě bylo jasné. Ale včera večer jsem začala špinit, jen troška hnědé krve na papíru a od té doby nic, tak mi to nedalo a udělala jsem si ráno test a čárka zase silnější. :think: Nevíte někdo, co by to mohlo znamenat? Jako chápu, že když dostanu na po pozitivním testu, tak se jedná pravděpodobně o zt, ale proč ta částka zase začala sílit mi hlava nebere… Testy na obrázku jdou od shora dolů myslím že nějak 5. 7. 8. 9. a poslední teď 15. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13896
15.10.24 12:28

Stát se můžou různé věci. Nejjistější je dojít si na krev, opakovaně, aby bylo vidět, co to hcg v krvi dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.10.24 16:00

Já bych se v téhle fázi neupinala na to, že je test silnější. Ta čárka je tak slabá a ten rozdíl tak minimální, že to může být prostě jen jinou koncentrací moci. To ale nic nemění na tom, že by tam žádná být neměla, pokud nejsi těhotná. Zašla bych k lékaři. Může to být ještě po biochemku, může ti to zvedat něco jiného, ale teoreticky by to mohlo být třeba i mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 16:29
@Primat17780 píše: Více

Na nic se neupínám, jen ráda vím na čem jsem. Selhal nám v průběhu měsíce kondom, takže jen proto zjišťuju, jetsli nemá někdo podobnou zkušenost. Děti už mám doma dvě, takže další ani není nějak v plánu. Samozřejmě, pokud by se stalo tak ok, ale nutně to být nemusí.

• Citovat
  • Upravit
2221
15.10.24 16:34
@Anonymní píše: Více

Jasný, tak jen že bych to nebrala taky, že test sílí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 16:59
@Primat17780 píše: Více

Hlavně vím, že by na tom testu v ideálním případu nemělo být nic, tak jsem trošku znepokojená.
No nic, zkusím za dva dny ještě jeden a až se vrátím na konci příštího týdne domů, tak zavolám případně doktorce.

• Citovat
  • Upravit
10928
15.10.24 17:16

Je to pepino, zkus jinou znacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat