Záhadná horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1683
13.2.13 07:17

Záhadná horečka

Nesetkala se tady už některá s něčím takovým? Nevím co s něma. Léčím jen příznaky a ne příčinu :-( V sobotu mi z ničeho nic lehnul s horečkama kolem 39 22timěsíční prcek. Žádný kašel, žádná rýma, žádné bolesti, žádné zuby. Přestal mi jíst, potom i tolik pít. Jediné co jsem vysledovala bylo že prdí a hrozně smrdí, 2× za tu dobu i kakal. Byla jsem u dr., krk má čistý, nic nám neřekla a nic nám nedala. Že prý mu nic není. Dneska v noci mi začala zvracet (jen šťávy) šestiletá, horečka 38,6. Žádný kašel, žádná rýma. Ptala jsem se jí jestli ji něco bolí, nic ani žaludek. Nurofen a paralen jsou fajn, srazí teplotu, ale stačí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jessie8951
13.2.13 07:33

Ahoj, horečku bych v žádném případě nepodceňovala, je to známka toho, že v těle něco je. Chtěla bych po dr.aby vzala krev na CRP- to je na průkaz zánětu v těle. Bere se to dneska už z prstíku. Jestli začne víc kajdit, mohla by to být nějaká střevní chřipka, ta teď řádí jak šlak. Určitě zajít znovu k dr nebo ji vyměnit. :*

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
13.2.13 07:34

Mojí známý dcera už leží se střevníma potíže týden a půl, byli i na výtěrech. Hlavně hodně zavodňovat

• Citovat
  • Upravit
8071
13.2.13 07:53

Nic, asi viróza, hlavně, že to přechází. Nemusí být žádné příznaky jako bolení v krku nebo rýma nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
13.2.13 07:55
@Jessie8951 píše:
Ahoj, horečku bych v žádném případě nepodceňovala, je to známka toho, že v těle něco je. Chtěla bych po dr.aby vzala krev na CRP- to je na průkaz zánětu v těle. Bere se to dneska už z prstíku. Jestli začne víc kajdit, mohla by to být nějaká střevní chřipka, ta teď řádí jak šlak. Určitě zajít znovu k dr nebo ji vyměnit. :*

No já bych zase s každou horečkou k dr. neběhala. Pokud je to virózka, přejde to. Pokud ne, tak se půjde k dr. později. Na CRP je brzo, to kdyby byly horečky víc než tři dny a nelepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
13.2.13 08:14

Moje deti krome beznych prohlidek a ockovani dr. pomalu neznaji. Zatim to je na stejnem bodu, s nurofenem zadna horecka, prestane pusobit a je to zpatky. Pockam do zitrka a kdyz tak pobezim za jinou dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
13.2.13 08:16
@Cuarentena píše:
No já bych zase s každou horečkou k dr. neběhala. Pokud je to virózka, přejde to. Pokud ne, tak se půjde k dr. později. Na CRP je brzo, to kdyby byly horečky víc než tři dny a nelepšilo se to.

Jasně, že to myslím tak, že kdyby ta horečka trvala dlouho a zakladatelka by si nevěděla rady. Nemyslím to tak, že dítě má horečku, taky rychle k dr. Možná jsem to špatně napsala :)

• Citovat
  • Upravit
3743
13.2.13 09:03

Naše dcerka má prý chřipku. Několik dní horečky přes 39st a jeden den měla rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.2.13 09:39

Minulej tyden mel malej to samy. Z niceho nic vysoka horecka, zadny jiny priznaky. Doktorka rikala, ze je to viroza, ktera je ted vsude..Takze jsme srazeli horecku, po 2-3 dnech se to zklidnilo..Pak mel 2 dny rymu a ted uz je dobrej.Taky doktorka rikala, ze radi nejaka viroza se zvracenim a prujmem.je toho ted vsude spousta :(.Tak at se brzy uzdravi :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.2.13 16:50

AHoj,
děti mají to stejné, dva dny vysoké horečky ke 40tce, pak útlum a kašel a rýma. Doktorka říkala, že řádí druhé kolo viroz a ještě jsou i podobné virovému zápalu plic, který se od nich těžko pozná, protože není poslechově poznatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
4.4.13 10:46

Uz jsme zdravi. Maly prohoreckoval cely tyden, stridala jsem nurofen s paralenem v kombinaci s ruznymi babskymi radami. A mala, s tou jsem po 5dnech vlitla na dr. ze tohle fqkt neni normalni, ze podle me „nic jim neni“ vypada jinak. Tak pry mozna angina, dostala antibiotika a za 3dny horecky zmizly a za tyden uz byla v pohode. Za celou dobu jim nic jineho nebylo, kasel, ryma, jine bolesti proste nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.13 19:00

Zvýšená teplota

Dobrý den, můžete mi poradit, nechci hned běhat k dr. malá 8 m., má třetí den zvýšenou teplotu po odečtu 37.3-4, jen občas kejchne, sem tam zakašle jinak vůbec nic, teď mám strach abych něco nezanedbala, jestli jsem radši neměla jít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
6.4.13 12:39

V tomto veku bych to videla na rostouci zoubky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.4.13 19:40

Uvidíme, koukala jsem na dásně, ale jsou krásně růžové, dnes měla 36.9 tak jsem zatím nikam nešla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.4.13 16:00

Já teda většinou s horečkou jdu hned k lékaři. Mám 4.letého klučinu na horečky netrpí, ale vždy když má přes 39 horečku tak má většinou angínu a jdu raději hned.za podívání na malého nic nedám a já sem aspon v klidu, že sem nic nezanedbala.Ted s tim bojujeme od 31.1.2013.asi bych k dr. zašla aspon pro jistotu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí