Záhadné těhotenství?

Anonymní
25.3.25 21:05

Záhadné těhotenství?

Zdravím, potřebuji nějak srovnat myšlenky v hlavě.. A vlastně srovnat se s tím, že jsem na těhotenském testu objevila dvě čárky..
Je možné otěhotnět při styku, který byl 4 dny před možnou ovulací? Styk byl v úterý ráno.. Ve čtvrtek jsem shodou okolností byla u gynekologa, kvůli dlouhodobým problémům a řekl mi, že mám velký folikul, který by měl každou chvíli prasknout.. V pátek bolest vaječníků.. V neděli byl styk, ale rychlovka, s kondomem, bez hrátek, kondom byl po styku v pořádku, vše zůstalo kde mělo.. Takže otěhotnění je více než nepravděpodobné..?
Jde o to, že mám staršího přítele, který chce dítě, ja ale na něj ještě připravená, ale slíbila jsem, že až to přijde, tak to přijde a snažila jsem se trochu hlídat plodné dny.. A najednou je to tady.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
25.3.25 21:21

Ano, možné to je. Spermie mohou "počkat " 4-5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
25.3.25 21:22
@Anonymní píše: Více

Jaka zahada a jake 4 dny. Styk v utery. Ovulace mohla byt ctvrtek nebo patek
Coz jsou 2-3 dny. Naprosto idealne nacasovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
25.3.25 21:36

Na tom není nic záhadného, z úterního styku se ve čtvrtek nebo pátek dá otěhotnět úplně na pohodu. Pokud jsi chtěla hlídat plodné dny, měla sis předem nastudovat, které to jsou a jak je poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18643
25.3.25 21:43
@ugluk píše: Více

A hlavně znát svoje a nebýt překvapena, že mam v úterý sex, ve čtvrtek folikul na prasknutí a pak pozitivní test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
25.3.25 21:56

Řekla bych, že kdybys to udělala opačně - v úterý s kondomem a v neděli bez - tak by se nejspíš nic nestalo. Takhle to bylo celkem na tutovku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí