Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 13+5 a paní doktorka mi oznámila že mám okolo placenty sraženinu ale bohužel mi nevysvětlila co to znamená i přes to že jsem se ptala
Doktorka vám měla určitě naordinovat klid na lůžku. Záleží jak je srazenina velka, mala se vstreba u velke muze dojit i k potratu, chce to hlavne klid. Taky asi zalezi kolikate dite? A kolik vam je? ![]()
@Justyn543 právě mi nic k tomu víc neřekla je to moje 4 těhotenství před 2 rokamy jsem byla na inetupci
A jak mate stare deti? (Aby jste je moc nezvedala, to taky neni dobre, srazenjna se muze urvat)..interupc3 by na to nemela mit vliv.. mozna horsi ve vyssim veku?
kolik vam je?
Tak se šetřete co to jde a nezvedat nic těžkého a snad se vstřebá samo
Ale jinak mate muj obdiv takhle mlada tolik deti… nejsem rasista ale snad nejste romka?
![]()
@Justyn543 přesně tak, já jsem v tomhle věku dostudovala, začala pracovat, cestovat, rozešla se s jedním klukem a než se našel ten pravý, tak to pár let zabralo
jinak já jsem v druhém těhotenství měla velké problémy s placentou, nakonec mi u porodu museli vzít i dělohu, vejcovody, vaječník…spravit moc močový měchýř…často jsem krvácela a byla hositalizovaná, porod byl předčasný, naštěstí je dcera v pořádku a moc šikovná…tak zakladatelce přeju klid a ať vše vyjde v pořádku