Sraženina okolo placenty, co to znamená?

6
25.3.25 12:14

Sraženina

Dobrý den chtěla bych se zeptat dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 13+5 a paní doktorka mi oznámila že mám okolo placenty sraženinu ale bohužel mi nevysvětlila co to znamená i přes to že jsem se ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
26.3.25 19:17

Doktorka vám měla určitě naordinovat klid na lůžku. Záleží jak je srazenina velka, mala se vstreba u velke muze dojit i k potratu, chce to hlavne klid. Taky asi zalezi kolikate dite? A kolik vam je? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.25 20:49

@Justyn543 právě mi nic k tomu víc neřekla je to moje 4 těhotenství před 2 rokamy jsem byla na inetupci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.25 21:07

A jak mate stare deti? (Aby jste je moc nezvedala, to taky neni dobre, srazenjna se muze urvat)..interupc3 by na to nemela mit vliv.. mozna horsi ve vyssim veku? :roll: kolik vam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.25 21:30

@Justyn543 5 a 4 roky děti a bude mi 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.25 21:34

Tak se šetřete co to jde a nezvedat nic těžkého a snad se vstřebá samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.25 21:36

Ale jinak mate muj obdiv takhle mlada tolik deti… nejsem rasista ale snad nejste romka? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.3.25 04:13

@Justyn543 nee nejsem tohle poslední bylo neplánované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 06:45

@Justyn543 přesně tak, já jsem v tomhle věku dostudovala, začala pracovat, cestovat, rozešla se s jedním klukem a než se našel ten pravý, tak to pár let zabralo :-) jinak já jsem v druhém těhotenství měla velké problémy s placentou, nakonec mi u porodu museli vzít i dělohu, vejcovody, vaječník…spravit moc močový měchýř…často jsem krvácela a byla hositalizovaná, porod byl předčasný, naštěstí je dcera v pořádku a moc šikovná…tak zakladatelce přeju klid a ať vše vyjde v pořádku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky