Záhady - videa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@nikol.ondrášovka není zač
jojo, taky mě baví sledovat různé záhady, UFO sice moc ne, ale je jich ještě hooodně jiných ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikente nebo mají taky zajímavé články občas ve 21. století a takových časopisech, ale bohužel ne tak detailně, pár obrázků a konec, ve videích je to lepší ![]()
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka pràvě, videa jsou lepší, kvůli detailům. Máma kdysi kupovala nějaký časopis o tajemnu, abnormalnich bytostech, ale to byly srašný splašky typu bulvár Blesk
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikente to je většinou slátanina, každý to faljšuje, pak se neví co je pravda a co ne
a s Ufem to samé
aspon že ty záhady nikdo nemůže nějak falšovat, a když jo, tak se na to přijde ![]()
- Citovat
- Upravit
@nikol.ondrášovka no právě, proto jsem měla ráda to pojetí A. C.Clarkea, jelikož se jednalo o známé, dlouho bádané záhady. A on to vždycky pojak tak napínavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka ani jsem neměla moc ráda Dobyvatelé ztracené archy, jak tady někdo zmiňoval, to mi přišlo jako totální blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se líbilo -.Mayská proroctví-normálně si to stáhneš z uložta, je tam více dílů. Fakt pěkný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoj holky ![]()
Nechce se mi zakládat novou diskuzi kvůli jedné otázce. ![]()
Zajímalo by mě k čemu je to dobré nebo užitečné když nějaké video na Youtube nebo Facebooku má hodně shlédnutí? ![]()
Sype to peníze?
![]()
Předem díky za objasnění této záhady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka Nechápu otázku, proč by mělo sypat peníze?
Je to podle mě spíš info pro další uživatele, že toto video zřejmě stojí za shlédnutí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka Když budeš mít hodně shlédnutí, tak si tam můžeš dát reklamu, nebo ti jí tam dají oni nebo kdo a jak nevim. Ale reklama sype peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena
Já jen, že na novinkách bylo nějaké video s dvojčátky jak na sebe pokukují místo spaní a mělo hodně shlédnutí, nebo pak bylo video se psem převlečeným za pavouka - to mě taky pobavilo. Tak jsem si říkala, k čemu je to dobré - řešit kolik lidí to vidělo.
@celipipka54
Tj, reklama. Ale to by se asi ozvali z reklamního sami
.
Jsem si říkala, co kdybych udělala nějaké krátké videjko co by shlédlo hodně lidí, tak jestli by se dalo něco vydělat tímto způsobem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54
Co to máš v ikoně za obrázek? Já to už někde viděla a googlila a stejně jsem nezjistila co to je za tvora?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54 píše:
@zvědavá borůvka Když budeš mít hodně shlédnutí, tak si tam můžeš dát reklamu, nebo ti jí tam dají oni nebo kdo a jak nevim. Ale reklama sype peníze
Aha, no vidíš, zase jsem chytřejší. Uf, ještě že nepotřebuji nic propagovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka No já myslím že to tak teď dělá hodně lidí, tak nějaký peníze z toho určitě mají ![]()
Je to ryba
http://hobby.idnes.cz/…azlicci.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně že máš z toho prachy… za klik nějakej ten halíř
ale to si musíš nastavit a já se o to nějak moc nezajímala. Jen jsem koukala na tu pidi částku co za to máš
ale miliarda ti už něco hodí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit