Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Podložit nohy od postýlky u hlavy, aby ležel trošku nasikmo? A musíš ho vysávat? Nám se osvědčilo polozit na bříško a rýma za chvilku vytekla sama.
Promiň, ale proč si nešla už dnes na pohotovost? Je to malý kojenec
.
Nicméně já mám výbornou zkušenost s inhalátorem a inhalovat Vincentku co dvě, tři hodiny po nejméně 10 minutách. Zvlhčovat vzduch, máme zvlhčovač od Ety, nos prostříkat a vysát. Vysavat ale max 3krat za den.
@2016 Je to moje prvni mimco a “zkusenejsi” okolo mi rekli ze v pohode dokud se koji a neni neco v neporadku. On je uplne v pohode jen mi pri kojeni hrozne sype i po vysati nosu. Hlavicku mame zvedlou, zvlhcujeme vzduch a uz leze pres cely den je hlavne na 4 a ryma vyteka. Ja podala tenhle dotaz protoze prave nevim jestli je to tak vazny abych jela na pohotovost. A rozhodne vic verim detske dr. nez ukrajinskym doktrum u nas na pohotovosti.
Do místnosti, kde spí, dát nakrájenou cibuli. Smrdí to děsně, ale pomáhá.
Jenže sýpe. Už ti to zřejmě samotné nepřijde normální, když si založila diskuzi. A prosím tě, zánět průdušek pozná i medik a je úplně jedno, jaké je národnosti. ![]()
Dala bych i normálni kapky do nosu…nasivin pro miminka např. to prostě fakt uvolní ty dutiny.
A ještě jsem si vzpomněla, že mi dr na pohotovosti doporučila Panadol čípek, ze uvolňuje dutiny.
Ahoj, mám 7 měsíčního chlapečka. Už týden má rýmu a lehce kašel. Jenže i když mu vysaju rýmu hrozně sýpe a musí dýchat pusou. V pondělí jdeme k doktorce. Jen mě zajímalo jestli nemáte nějaký typ. Díky