Zahlenění bez rýmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
23.11.16 08:15

zahlenění bez rymy

Ahoj všem. Dcera 3,5 roku. Už od soboty je slyšet, že je zahleněna. Huhňá a chrčí to jakoby v ni. Ale nemá ani náznak rymy. Dnes v noci trochu kašlala. Vyslovene suchý kašel. Dávam ji stavu z cibule a kapu do nosu slanou vodu. Mam ji doma, ať není ve školce. Rikala jsem si, ze muže byt chytlavejsi s oslabenou imunitou. Jsem doma v 38tt tak mam tu možnost. Ale ráda bych ji vykuryrovala co nejdrive. Poradíte? Ať už léky a nebo bylinky. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3037
23.11.16 08:21

Dobrej je Sinupret na zahleneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.11.16 08:23

Jitrocelový sirup, odstranit všechny zahleňující potraviny a naopak nasadit ty, které odhleňují (nejlepší šťáva z mrkve a řepy). Šťáva z cibule je dobrá :palec: Já to měla nedávno, mám taky oslabenou imunitu z kojení, mě se to bohužel pak rozjelo do bronchitidy. Doktorka mi ještě doporučila homeo Stodal, ale brala jsem ho spolu s antibiotiky, takže těžko říct, jestli pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.11.16 08:23
@tejuho píše:
Dobrej je Sinupred na zahleneni.

Ten mám dokonce doma. Ale to je už spíš na kašel ne? Já tomu prd rozumím. Sama léky skoro nepoužívám. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.11.16 08:24

@tejuho :palec: Na ten jsem zapomněla, ten je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
23.11.16 08:25

Nee je to na nachlazeni-ryma, kasel, zahleneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
@Akivasha píše:
Jitrocelový sirup, odstranit všechny zahleňující potraviny a naopak nasadit ty, které odhleňují (nejlepší šťáva z mrkve a řepy). Šťáva z cibule je dobrá :palec: Já to měla nedávno, mám taky oslabenou imunitu z kojení, mě se to bohužel pak rozjelo do bronchitidy. Doktorka mi ještě doporučila homeo Stodal, ale brala jsem ho spolu s antibiotiky, takže těžko říct, jestli pomohl.

Jitrocelový sirup normálně v lékárně? Často o něm slyším, tak ze bych ho zkusila. Mohu poprosit třeba o doporučení značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299

@nico2 Je na odkašlávání. Ale pozor, sice uleví hned, ale vyléčí až tak za 7-10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.11.16 08:26

@nico2 Já používám obyč Dr.Max. Nejlepší by byl domácí, ale to v zimě těžko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.11.16 08:31

Děkuji holky. Dala jsem ted tedy sinupret. Dle příbalového letáku, jsem vam dala za pravdu :lol: Udělám další cibuli a v lékárně se zeptám na ten jitrocel sirup. Mam tu ještě stop kašel sirup dr. Weis. Jen samé bylinky…asi bych taky mohla dát. Ale to už bude asi moc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
23.11.16 08:36

Chce to dostat z nosu ven, jinak to pada na prudusky a je z toho nemoc hned. My proplachujeme nos preslickou a anyzem..jinak cibulovy sirup, jak se pise vys. Hodne pit, nejlepe prevarenou teplejsi vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.11.16 08:49

Jen u jitrocelového sirupu se mrkněte aby nebyl doslazovaný umělým sladidlem, to není pro děti zrovna nejvhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
23.11.16 08:50

Sinupret je dobrej. Jedinej nam pomaha. Dite mi po nem zacne vykaslavat. Jen az zacne kaslat vic, davam na noc Sinecod, to zas aby v noci mene kaslal a lepe se mu spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
23.11.16 10:11

@nico2 Jitrocelový sirup, tymiánový odvar, tymiánová mast.
Dobré by bylo zvlhčovat vzduch a klidový režim bez vycházek, nebo jen s krátkými.
Pokud do týdne neodezní, pak k Dr. a zjištění hodnoty CRP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
23.11.16 12:06

@kdochcekam jaká homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie