Zahradní domek Smoby Můj dům

1512
19.5.15 08:05

Zahradní domek Smoby Můj dům

Ahoj, pokud máte někdo doma tenhle domek, chtěla bych vědět, zdaje vevnitř dostatečně prostorný(zda si tam vyhrají 2 děti),zdá se mi poměrně malý, ale zase má vše, co bych chtěla(zamykací dveře, zvonek, celý uzavřený…).Jde mi o to, jestli se tam vejdou alespoň malé židličky(bez opěradel) a pidi stolek. A také, pokud ho máte déle, jak jste spokojené s kvalitou. Bohužel nemám možnost někde obhlédnout v reálu, recenze na Heuréce dobré, ale nenašla jsem tam, co potřebuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
19.5.15 08:58

@glorča Jé ahoj, zrovna jsem si Tě všimla :mavam:
My máme doma od Smoby tenhle
http://hraci-domecky.heureka.cz/…se-floralie/
Je sice dražší, ale přijde mi super, že se dá ten stoleček se sedátky přidělat dovnitř i zvenku, takže mají pak vevnitř docela dost místa.
Máme ho teď 3.sezonu, vždy v létě venku a na zimu zas putuje domů, tak si s ním děti vyhrají celý rok a ten plast je hodně kvalitní, vůbec nijak nešisuje na sluníčku, myslím, že se dá pak ještě slušně prodat.
Já dlouho vybírala domky, měla jsem právě strach, že budou malé a pak jsem riskla tento dražší a myslím, že děti jsou spokojené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
19.5.15 09:08

Taky máme ten friends. Je obrovský. Dovnitř se vejdou i čtyři děti. My v něm máme kuchyňku a židličky :) A parkujeme v něm na noc tatru, motorky a vozíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.5.15 09:48

@kivik Jé,ahoj :mavam:

Děkuji holky za reakce, já se na ten váš taky dívala, je z nich nejlepší, cenově pro mne přijatelný, ale už mě na něm děsí ty rozměry, máme malinkou zahrádku, samozřejmě by se tam vešel, ale i mě trochu děsí ta zbytečná výška. Nechápu, proč tu stříšku nemá nižší, když ho postavím před okna, už nic neuvidíme. když na trávu, manžela trefí šlak, že mu ničím trávník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.15 09:57

@glorča Já tohle tedy neřešila, místa je dost…a trávník se tím zničil, to je pravda, ale zas až bude potřeba, tak se zasadí :mrgreen: Já pod to hodila ten zelený koberec „umělá tráva“, aby to aspoň barevně zapadlo a nebylo to hned na trávníku. Je to sice investice, ale přijde mi opravdu dobrý a použitelný na hodně let, a ještě variabilní s tím namontováním stolečku zvenku nebo vevnitř a vysoká střecha je dobrá, jak ty děti rostou ;) Nevím, kolik je mezi nimi výškově rozdíl, ale pokud je jinak trochu místo, šla bych do tohoto. Jak psala @ewajs, holky tam taky 1 rok měly kuchyňku, pořád tam něco tahají, u stolečku mezitím můžou svačit…rozhodně té investice nelituji. Tak dobře vyber :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.5.15 10:16

@kivik Díky,už mě z toho hrabe. potřebuji se už rozhodout, dcerka má za pár dní narozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.15 10:38

@glorča Tak to chápu, já to kupovala tehdy ke jmeninám, protože narozky byly až v říjnu ;) Ale radost byla veliká, skládala jsem to sama jako překvapení, pak to přehodila aspoň nějakým kusem látky…a jak to děti strhly, tak si ještě teď pamatuji to nadšení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.5.15 11:14

@kivik Hele,má ten váš domeček i nějakou kuchyňku nebo dřez, nebo jen posezení? Ještě uvažuji o Smoby Floralie neo, ten není tak velký, ale zase je hodně otevřený a syna baví se schovávat, musela bych vymyslet nějaké žaluzie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.15 11:19

Aha, ten taky nevypadá špatně. My totiž kuchyňku plastovou měli, dost velkou pro 2 děti, tak už jsem dřez a tak neřešila, bylo pro mě podstatnější to posezení u toho, ale asi záleží, jak kdo to preferuje, jinak mi to přijde v podstatě nastejno. Já taky řešila, co jim dám na okna, zda nějaké závěsy…nakonec jsem zjistila, že je baví tím prolézat, takže k realizaci zakrytí ani nedošlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.5.15 20:39

Tak jsem dnes objednala Smoby floralie neo, snad oběma bude vyhovovat, vypadá hezky, jen mě štve, že nemá vysoké dveře a není víc uzařený, sezení také nemá, ale to vyřeším židličkami z Ikei.Ale prohledala jsem všechno a pro mé požadavky žádný neexistuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.5.15 09:04

@glorča Budeš určitě spokojená a děti také :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie