Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, pokud máte někdo doma tenhle domek, chtěla bych vědět, zdaje vevnitř dostatečně prostorný(zda si tam vyhrají 2 děti),zdá se mi poměrně malý, ale zase má vše, co bych chtěla(zamykací dveře, zvonek, celý uzavřený…).Jde mi o to, jestli se tam vejdou alespoň malé židličky(bez opěradel) a pidi stolek. A také, pokud ho máte déle, jak jste spokojené s kvalitou. Bohužel nemám možnost někde obhlédnout v reálu, recenze na Heuréce dobré, ale nenašla jsem tam, co potřebuji ![]()
@glorča Jé ahoj, zrovna jsem si Tě všimla ![]()
My máme doma od Smoby tenhle
http://hraci-domecky.heureka.cz/…se-floralie/
Je sice dražší, ale přijde mi super, že se dá ten stoleček se sedátky přidělat dovnitř i zvenku, takže mají pak vevnitř docela dost místa.
Máme ho teď 3.sezonu, vždy v létě venku a na zimu zas putuje domů, tak si s ním děti vyhrají celý rok a ten plast je hodně kvalitní, vůbec nijak nešisuje na sluníčku, myslím, že se dá pak ještě slušně prodat.
Já dlouho vybírala domky, měla jsem právě strach, že budou malé a pak jsem riskla tento dražší a myslím, že děti jsou spokojené ![]()
Taky máme ten friends. Je obrovský. Dovnitř se vejdou i čtyři děti. My v něm máme kuchyňku a židličky
A parkujeme v něm na noc tatru, motorky a vozíky ![]()
@kivik Jé,ahoj ![]()
Děkuji holky za reakce, já se na ten váš taky dívala, je z nich nejlepší, cenově pro mne přijatelný, ale už mě na něm děsí ty rozměry, máme malinkou zahrádku, samozřejmě by se tam vešel, ale i mě trochu děsí ta zbytečná výška. Nechápu, proč tu stříšku nemá nižší, když ho postavím před okna, už nic neuvidíme. když na trávu, manžela trefí šlak, že mu ničím trávník ![]()
@glorča Já tohle tedy neřešila, místa je dost…a trávník se tím zničil, to je pravda, ale zas až bude potřeba, tak se zasadí
Já pod to hodila ten zelený koberec „umělá tráva“, aby to aspoň barevně zapadlo a nebylo to hned na trávníku. Je to sice investice, ale přijde mi opravdu dobrý a použitelný na hodně let, a ještě variabilní s tím namontováním stolečku zvenku nebo vevnitř a vysoká střecha je dobrá, jak ty děti rostou
Nevím, kolik je mezi nimi výškově rozdíl, ale pokud je jinak trochu místo, šla bych do tohoto. Jak psala @ewajs, holky tam taky 1 rok měly kuchyňku, pořád tam něco tahají, u stolečku mezitím můžou svačit…rozhodně té investice nelituji. Tak dobře vyber ![]()
@kivik Díky,už mě z toho hrabe. potřebuji se už rozhodout, dcerka má za pár dní narozky
@glorča Tak to chápu, já to kupovala tehdy ke jmeninám, protože narozky byly až v říjnu
Ale radost byla veliká, skládala jsem to sama jako překvapení, pak to přehodila aspoň nějakým kusem látky…a jak to děti strhly, tak si ještě teď pamatuji to nadšení ![]()
@kivik Hele,má ten váš domeček i nějakou kuchyňku nebo dřez, nebo jen posezení? Ještě uvažuji o Smoby Floralie neo, ten není tak velký, ale zase je hodně otevřený a syna baví se schovávat, musela bych vymyslet nějaké žaluzie ![]()
Aha, ten taky nevypadá špatně. My totiž kuchyňku plastovou měli, dost velkou pro 2 děti, tak už jsem dřez a tak neřešila, bylo pro mě podstatnější to posezení u toho, ale asi záleží, jak kdo to preferuje, jinak mi to přijde v podstatě nastejno. Já taky řešila, co jim dám na okna, zda nějaké závěsy…nakonec jsem zjistila, že je baví tím prolézat, takže k realizaci zakrytí ani nedošlo ![]()
Tak jsem dnes objednala Smoby floralie neo, snad oběma bude vyhovovat, vypadá hezky, jen mě štve, že nemá vysoké dveře a není víc uzařený, sezení také nemá, ale to vyřeším židličkami z Ikei.Ale prohledala jsem všechno a pro mé požadavky žádný neexistuje ![]()