Zájem o přímou adopci

Anonymní
3.5.13 23:37

zájem o přímou adopci

Maminky nevíte kde bych se spojila s maminkama se zájmem o přímou adopci? zkoušela jsem to tu najít ale nic jsem nenašla, popřípadě rok staré příspěvky. snad se nezlobíte ale vkládám to anonymně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
3.5.13 23:43

Se můžu zeptat? přímá adopce - jako, že si přímo ty vybereš dítko, které chceš? O adopci budu mít zájem v horizontu 3-4 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.13 23:56

Je to tak že si budoucí maminka najde adoptivní maminku :) situace je taková že mám doma už dvě holčičky a finančně to zvládáme tip ťop a zjistily jsme pozdní záchyt těhotenství :( (25.tt-byla jsem naprosto bez příznaků a kdyby mi nepovyrostlo bříško nevěděla bych to doteď). nemám jinou možnost než dát miminko k adopci i když jsem na to slyšela už hodně negativního. chci pro miminko to nejlepší a tak hledám maminku

• Citovat
  • Upravit
16906
4.5.13 00:00

Podívej se do diskuze o náhradním mateřství…tam by ti mohly holky poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.5.13 00:00

Jo aha naopak, tak přeju ať tě tu moc nesežerou a ať pořídíš podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, hodně štěstí tobě i dítku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 00:02

Děkuju jdu tu na to kouknout :) taky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly :(

• Citovat
  • Upravit
48576
4.5.13 00:06

Myslim si že to je krásný čin :srdce:.Kdybych nemohla mít děti určitě bych využila možnost přímé adopce. Smekám a přeju hodně sil :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
4.5.13 00:07
@Anonymní píše:
Děkuju jdu tu na to kouknout :) taky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly :(

Je od Tebe hezké, že chceš pro své nenarozené děťátko to nejlepší. Přeji Ti hodně síly asi ji budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
4.5.13 00:14

Co vím, tak přímou adopcí se zabývá/zabýval Fond ohrožených dětí - více informací tady - http://fod.cz/…osvojeni.htm#11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.5.13 00:21
@Anonymní píše:
Děkuju jdu tu na to kouknout :) taky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly :(

Z mého pohledu - není odvážnější a láskyplnější čin, než dát vlastnímu dítěti šanci na život v milující rodině, pokud se sama o něj opravdu nemůžu postarat.
Přeji vše dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 00:35

Situace je takova ze dve deticky zvladneme uzivit a treti uz ne…nakonec by stradaly vsechny. setkala jsem se se spoustou negativnich nazoru a tak se bojim pomalu priznat. hlavne nechapou proc dve si nechavam a treti uz ne ale je to bud a nebo.bud budou mit vsecny tri vse co potrebuji a nebo budou postupne stradat :(

• Citovat
  • Upravit
8566
4.5.13 00:38
@Anonymní píše:
Je to tak že si budoucí maminka najde adoptivní maminku :) situace je taková že mám doma už dvě holčičky a finančně to zvládáme tip ťop a zjistily jsme pozdní záchyt těhotenství :( (25.tt-byla jsem naprosto bez příznaků a kdyby mi nepovyrostlo bříško nevěděla bych to doteď). nemám jinou možnost než dát miminko k adopci i když jsem na to slyšela už hodně negativního. chci pro miminko to nejlepší a tak hledám maminku

Podivej se do diskuze „porodi tady nekomu nahradni matka“ diskutuji tam obe strany, mohlo by Ti to pomoci. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.5.13 00:40

Myslím, že Tě nikdo žrát nebude ;-) Je přirozené, že chceš pro své děti to nejlepší. A pokud by to nebylo u vás, musíš ho dát k adopci. Kdyby sis ho nechala, nestrádalo by jen ono, ale i ty starší dvě. Kdyby jsi ale novou maminku nesehnala, mělo by jít, že v porodnici nahlásíš, že mimi si nemůžeš nechat, a tak ho chceš dát hned po narození k adopci. Oni Ti pak mimi ani neukáží, aby to nebolelo ještě víc, a pak putuje rovnou do kojeneckého ústavu. Já vím, že je to hrozné pomyšlení, ale kdyby nebylo zbytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 00:49

Jedna maminka mi poradila diskuzi na strankach prima-adopce.tam hledají přímo tento typ adopce. koukala jsem na náhradní maminky ale spíš jde o to nechat si do sebe vložit sperma a miminko odnosit a to už není můj případ. hlavně abych měla šťastnou ruku na výběr rodičů

• Citovat
  • Upravit
tinina
4.5.13 04:32

Dojdi na socialku-OSPOD u vas ve meste, tam te zkontaktuji, pripadne pres ten Fond ohrozenych deti, i kdyz tam mne stve, ze nemaji poradnik a bojim se, ze to je o prachach.Ja kdybych davala dite k adopci, chtela bych rodicum, co uz dlouho cekaji v poradniku.Drz se, nebude to lehke

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex