Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Se můžu zeptat? přímá adopce - jako, že si přímo ty vybereš dítko, které chceš? O adopci budu mít zájem v horizontu 3-4 let
Je to tak že si budoucí maminka najde adoptivní maminku
situace je taková že mám doma už dvě holčičky a finančně to zvládáme tip ťop a zjistily jsme pozdní záchyt těhotenství
(25.tt-byla jsem naprosto bez příznaků a kdyby mi nepovyrostlo bříško nevěděla bych to doteď). nemám jinou možnost než dát miminko k adopci i když jsem na to slyšela už hodně negativního. chci pro miminko to nejlepší a tak hledám maminku
Podívej se do diskuze o náhradním mateřství…tam by ti mohly holky poradit
Jo aha naopak, tak přeju ať tě tu moc nesežerou a ať pořídíš podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, hodně štěstí tobě i dítku. ![]()
Děkuju jdu tu na to kouknout
taky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly ![]()
Myslim si že to je krásný čin
.Kdybych nemohla mít děti určitě bych využila možnost přímé adopce. Smekám a přeju hodně sil
![]()
@Anonymní píše:
Děkuju jdu tu na to kouknouttaky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly
Je od Tebe hezké, že chceš pro své nenarozené děťátko to nejlepší. Přeji Ti hodně síly asi ji budeš potřebovat.
Co vím, tak přímou adopcí se zabývá/zabýval Fond ohrožených dětí - více informací tady - http://fod.cz/…osvojeni.htm#11
@Anonymní píše:
Děkuju jdu tu na to kouknouttaky se bojim že mě tu za to sežerou ale když už nemůžu dát miminku to nejlepší já tak chci aby mělo šanci na jiný život. 3 dětičky by bylo nad moje síly
Z mého pohledu - není odvážnější a láskyplnější čin, než dát vlastnímu dítěti šanci na život v milující rodině, pokud se sama o něj opravdu nemůžu postarat.
Přeji vše dobré. ![]()
Situace je takova ze dve deticky zvladneme uzivit a treti uz ne…nakonec by stradaly vsechny. setkala jsem se se spoustou negativnich nazoru a tak se bojim pomalu priznat. hlavne nechapou proc dve si nechavam a treti uz ne ale je to bud a nebo.bud budou mit vsecny tri vse co potrebuji a nebo budou postupne stradat ![]()
@Anonymní píše:
Je to tak že si budoucí maminka najde adoptivní maminkusituace je taková že mám doma už dvě holčičky a finančně to zvládáme tip ťop a zjistily jsme pozdní záchyt těhotenství
(25.tt-byla jsem naprosto bez příznaků a kdyby mi nepovyrostlo bříško nevěděla bych to doteď). nemám jinou možnost než dát miminko k adopci i když jsem na to slyšela už hodně negativního. chci pro miminko to nejlepší a tak hledám maminku
Podivej se do diskuze „porodi tady nekomu nahradni matka“ diskutuji tam obe strany, mohlo by Ti to pomoci. Hodne stesti ![]()
Myslím, že Tě nikdo žrát nebude
Je přirozené, že chceš pro své děti to nejlepší. A pokud by to nebylo u vás, musíš ho dát k adopci. Kdyby sis ho nechala, nestrádalo by jen ono, ale i ty starší dvě. Kdyby jsi ale novou maminku nesehnala, mělo by jít, že v porodnici nahlásíš, že mimi si nemůžeš nechat, a tak ho chceš dát hned po narození k adopci. Oni Ti pak mimi ani neukáží, aby to nebolelo ještě víc, a pak putuje rovnou do kojeneckého ústavu. Já vím, že je to hrozné pomyšlení, ale kdyby nebylo zbytí…
Jedna maminka mi poradila diskuzi na strankach prima-adopce.tam hledají přímo tento typ adopce. koukala jsem na náhradní maminky ale spíš jde o to nechat si do sebe vložit sperma a miminko odnosit a to už není můj případ. hlavně abych měla šťastnou ruku na výběr rodičů
Dojdi na socialku-OSPOD u vas ve meste, tam te zkontaktuji, pripadne pres ten Fond ohrozenych deti, i kdyz tam mne stve, ze nemaji poradnik a bojim se, ze to je o prachach.Ja kdybych davala dite k adopci, chtela bych rodicum, co uz dlouho cekaji v poradniku.Drz se, nebude to lehke
Maminky nevíte kde bych se spojila s maminkama se zájmem o přímou adopci? zkoušela jsem to tu najít ale nic jsem nenašla, popřípadě rok staré příspěvky. snad se nezlobíte ale vkládám to anonymně