Drmek kapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.4.13 19:15

drmek kapky

Holky nevite nektera kde v brne koupit drmek jsou to udelani kapky a je to bilinka vlastne. nejake bylinarstvi v brne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32866
30.4.13 20:58
@Anonymní píše:
Holky nevite nektera kde v brne koupit drmek jsou to udelani kapky a je to bilinka vlastne. nejake bylinarstvi v brne?

nevim jak v Brně, ale v Ostravě mi v bylinářství, kde jsem před 3,5lety drmek kupovala paní řekla, že už ho prodávat nesmí. Resp. nesmí s eprodávat jako lék na něco, na indikaci. Mají teda už jen kapky. Na netu jsem viděla že se dá koupit pořád. Ono když si člověk udělá tinkturu sám, tak to přijde na zlomek ceny oproti kapkám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.10.13 11:49
@andelka83 píše:
nevim jak v Brně, ale v Ostravě mi v bylinářství, kde jsem před 3,5lety drmek kupovala paní řekla, že už ho prodávat nesmí. Resp. nesmí s eprodávat jako lék na něco, na indikaci. Mají teda už jen kapky. Na netu jsem viděla že se dá koupit pořád. Ono když si člověk udělá tinkturu sám, tak to přijde na zlomek ceny oproti kapkám.. :nevim:

ahoj holky, prosím o raru. Mám drmek tinkturu od jukla. Piju už druhý měsíc denně mimo MS. Snažíme se otěhotnět, nevíte jak drmek brát dlouho a kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
22.10.13 12:25

@STEVIANKA kdy..od MS do potvrzené ovulky nebo dokonce cyklu. A časově..3× denně do ovu a po ovu 2×. A dlouho..já ho brala 5měsíců myslím(ne kvůli otěhotnění, ale kvůli úpravě cyklu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.10.13 13:58
@andelka83 píše:
@STEVIANKA kdy..od MS do potvrzené ovulky nebo dokonce cyklu. A časově..3× denně do ovu a po ovu 2×. A dlouho..já ho brala 5měsíců myslím(ne kvůli otěhotnění, ale kvůli úpravě cyklu)

děkuju :palec: já to po SP taky dostala bez problémů jinak přes iněkce, tak asi funguje :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.10.13 11:28

Jo a vypadá to že travička roste :potlesk: a má bejt nádhernej víkend, my budem zabíjet čuníka a dovezeme bambulku tak to bude fain :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
24.10.13 14:00

@STEVIANKA skvělý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.10.13 14:39
@andelka83 píše:
@STEVIANKA skvělý :hug:
:lol:
dnes jsem měla asi ovulku, ty bláho :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
24.10.13 14:44

@STEVIANKA no paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.10.13 14:48
@andelka83 píše:
@STEVIANKA no paráda. :palec:

no jo ale myslela jsem že prasknu :lol: ráno jsem to nenápadně pojistila s drahouškem a ráno uvidím ještě podle BT vím že se nebere v těhu ale když ho budu brát dál a zjistím to vlastně za 3tejdny nevadí to?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
24.10.13 14:51

@STEVIANKA určitě ne. Zjistíš to vlastně brzo, 2 týdny po ovulaci. Od ovu stačí brát 2× denně nebo 1×, a pak uvidíš jestli budou //nebo MS. doufám že to první. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.10.13 14:57
@andelka83 píše:
@STEVIANKA určitě ne. Zjistíš to vlastně brzo, 2 týdny po ovulaci. Od ovu stačí brát 2× denně nebo 1×, a pak uvidíš jestli budou //nebo MS. doufám že to první. :hug:

já taky ale když přijde MS tak jak má tak to beru jako velký pokrok i tak :hug:
děkuju moc za rady a budu hlásit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
24.10.13 15:01

@STEVIANKA není zač. Budu ráda, a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.10.13 15:03
@andelka83 píše:
@STEVIANKA není zač. Budu ráda, a držím palce
:* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.15 16:53

drmek funguje!

Ahoj holky, vím, že tady to už nežije, ale třeba to pomůže ostatním holkám, které budou diskze procházet dodatečně jako já.
Měla jsem problém se špiněním před menstruací a celkově během cyklu. Nejdříve jsem začala špinit zhruba v době ovulace a pak i tak týden před menstruací. Podle všeho co jsem nastudovala..asi nedostatek progesteronu. Navíc jsem měla i krátkou luteální fází..s bídou těch 10 dní. Někdy ani to ne. Teď musím říct, že je to pouhý měsíc co kapu drmek tinkturu a vše se hodně změnilo. Žádné krvácení při ovulaci, ta navíc přišla i o ě dny dříve, tím se mi prodloužila i luteální fáze a žádné špinění, žádná bolestivá prsa. Za mě paráda!
Koupila jsem na internetu, kde se udává, že podle EU je teď zákaz používání vnitřně, takže nikde jsem nenašla dávkování,..tudíž kapu „by oko“ :D tak 15 kapek 2-3 denně :) K tomu jsem v průběhu nasadila ještě ascorutin a vit. B6, ale tohle až později..těžko říct, co zahrálo největší roli, ale funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí