Vadí horká voda vajíčkům?

1309
22.4.13 14:15

Vadí horká voda vajíčkům?

Ahoj,
ráda bych se zeptala, zdali někdo neví, jestli vadí horké koupele vajíčkům? Miluju horkou vanu plnou pěny a dopřávám si ji celkem pravidelně každý nebo každý druhý den. Manžel se koupe nebo sprchuje spíše ve vlažné vodě kvůli kvalitním spermíkům a ptal se mě, jestli náhodou ta horká voda nemůže nějak vajíčkům uškodit a já nevím :) tak se ptám, jestli to někoho napadlo zjišťovat, popř. nějaký váš názor? :D
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35896
22.4.13 14:17

Jako aby nebyly natvrdo? :mrgreen: Myslim, ze nee, ja se cely zivot varim ve vane, i v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.4.13 14:18

Tak já si taky myslím, že by to mělo být ok :D ale není nad to se poptat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.4.13 14:19
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
4151
22.4.13 14:21

A ty mas vajíčka taky v šourku jako manžel spermie? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.4.13 14:22

Si děláš prd*el, ne :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
22.4.13 14:22

Vajíčkům určitě ne, na tvrdo jsou luxusní. Jinak funguje termoregulace :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17014
22.4.13 14:23
@K.Black píše:
8o 8o 8o

No co? když se jiné bojej, že jim zmrzne dítě v břiše, tak někdo se zas bojí, že je uvaří :mrgreen: :mrgreen: zakladatelko, moc to nehroťte, ať se manžel klidně umeje i teplou vodou :lol: tvým vajcům horká vana fakt ublížit nemůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
22.4.13 14:23

@araw A SPERMÍKůM taky ne :hug:?

• Citovat
  • Upravit
17014
22.4.13 14:24
@Poison Ivy píše:
@araw A SPERMÍKůM taky ne :hug:?

No hele, když je nebude ráchat ve vařící vodě, tak si myslím, že mu teplá sprcha neublíží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.4.13 14:25

Bože teď lituju, že jsem se zeptala..

ok teď se můžu s klidných srdcem vařit dál :D manžel se myje teplou, ale mě přijde vlažná :) když člověk nemůže otěhotnět, tak ho pak zajímá každá maličkost.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
22.4.13 14:25
@Alickaaa píše:
Ahoj,
ráda bych se zeptala, zdali někdo neví, jestli vadí horké koupele vajíčkům? Miluju horkou vanu plnou pěny a dopřávám si ji celkem pravidelně každý nebo každý druhý den. Manžel se koupe nebo sprchuje spíše ve vlažné vodě kvůli kvalitním spermíkům a ptal se mě, jestli náhodou ta horká voda nemůže nějak vajíčkům uškodit a já nevím :) tak se ptám, jestli to někoho napadlo zjišťovat, popř. nějaký váš názor? :D
díky
:mavam: :lol:
Doporučuje se nekoupat od ovulace do menzes, tj. ve druhé půlce cyklu.
Není to teda studiemi nijak potvrzené, ale všeobecně se ví, že horká voda může v určitých případech vyvolat potrat,,,takže bych to omezila…stejnak začíná léto, a sprcha je praktičtější :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35896
22.4.13 14:27

Maminka mi vzdy rikala, ze se nemam koupat v horke v dobe ms, abych nevykrvacela. No dosud se to teda nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.4.13 14:27
@araw píše:
No co? když se jiné bojej, že jim zmrzne dítě v břiše, tak někdo se zas bojí, že je uvaří :mrgreen: :mrgreen: zakladatelko, moc to nehroťte, ať se manžel klidně umeje i teplou vodou :lol: tvým vajcům horká vana fakt ublížit nemůže :hug:

to víš, každý den jsem překvapená, co všechno je možné, už nemám ani slov, ještě že jsou tu ty smajlíci ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.13 14:28
@Alickaaa píše:
Ahoj,
díky
Říká se, že horká koupel může vyvolat potrat. Dokonce si v minulosti ženy takto amatérsky potrat vyvolávaly.. Takže já si myslím, že v době, kdy bys byla již těhotná (třeba pár dnů po ovulaci, kdy už se embryo zahnizďuje - ale ještě to neprokáže těhotenský test) a ještě to nevěděla, tak může horká koupel uškodit. Takže bych to minimálně po ovulaci s horkou vodou opravdu nepřeháněla. :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex