Já to nechci vzdát!

679
17.4.13 20:07

Ja to nechci vzdat!

Dobry den, po te, co nas minuly rok na podzim zastihl hrozny osud, kazdym dnem se snazim presto vsechno najit smysl zivota. My zname nasi cestu, ta je jedine s detmi, uz si to neumime jinak predstavit. Nasi holcicku jsme smeli doprovazet 23 mesicu, nez se stala ta hrozna nehoda. Cekali jsme na ni 8 let a pak diky IVF jsem porodila krasnou, zdravou holcicku. Byli jsme vice nez stastni. Zoufale jsem se snazila v unoru letosniho roku znovu otehotnet, ale proste moje vajecniky nefunguji. Doktor sice rikal, ze hodnoty hormonu uz nejsou uplne super, ale mela bych reagovat lepe. Asi psychika. Nejak se me telo bloklo. Tak mi lekar doporucuje DV. Vice mene s tim problem nemame, kdyz je to jedina sance, jak opet drzet stesti v naruci. Ja uz ale mam problem verit ve stesti. Je tu nekdo s podobnym osudem, nebo alespon ve stejnem veku (37/38 let), kdo si uz myslel, ze osud to s nim nemysli dobre a potom prece jen mel miminko? Muzu jeste verit ve stesti? Ach jo, hledam podporu, kde muzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Amy15
17.4.13 20:12

@servus nemám podobnou zkušenost, ale držím palce!
co se málé stalo? asi možná těhotenská debilita, promiň, možná nedomýšlím.. Pokud to ještě bolí a nechceš o tom mluvit, nepiš to…
Drž se! A uvidíš, že miminko se podaří, nebo požádej o adopci, je to krásný skutek ♥

• Citovat
  • Upravit
1011
17.4.13 20:15

Ahoj, držím moc palce, ať se to brzy povede.
Sousedka nemohla dlouho otěhotnět, byla na IVF a nešlo to. Nakonec se jim narodilo jedno dítě přirozeným způsobem a pak „omylem“ otěhotněla podruhé, takže má teď děti dvě s rozdílem asi 15 měsíců.
Neházej flintu do žita, držím palce, ať brzy držíte vaše štěstí v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
17.4.13 20:17
@Amy15 píše:
@servus nemám podobnou zkušenost, ale držím palce!
co se málé stalo? asi možná těhotenská debilita, promiň, možná nedomýšlím.. Pokud to ještě bolí a nechceš o tom mluvit, nepiš to…
Drž se! A uvidíš, že miminko se podaří, nebo požádej o adopci, je to krásný skutek ♥

Nehoda na dovolene. Vic nemuzu psat :,( :,( :,(
Adopce je velmi obtizna, sance velmi minimalni (zrovna dnes jsme se byli informovat). My milujeme deti, vsechno je zarizeno pro male dite. Proste to nechapeme. My citime, ze je to nase poslani…Uz je vice mene naplanovane DV…cim vic se to blizi, o to vetsi strach mam, ze to osud s nami uz nemysli dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
17.4.13 20:17

Určitě se podaří jen jsi si musela sáhnout na dno ale o to to bude krásnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 20:21

@servus zdravím,amh nic moc, no to fsh nemáš ještě tak strašné, přeji, at dobře reaguješ. jinak, já jsem s darovanýma porodila ve 37 letech, takže ve štěstí věř!!!posílám sílu a naději :hug:

• Citovat
  • Upravit
679
17.4.13 20:26
@Anonymní píše:
@servus zdravím,amh nic moc, no to fsh nemáš ještě tak strašné, přeji, at dobře reaguješ. jinak, já jsem s darovanýma porodila ve 37 letech, takže ve štěstí věř!!!posílám sílu a naději :hug:

No ja na jare prave nereagovala vubec:-( 3 folikly, ale maly :roll: Tak se to prerusilo. A ted se chystam v kvetnu na DV. Jestli to vyjde? Mam tam sanci? Je mi jeste 37 let…endometrium bylo ted 15 mm, tak to je prima, ale zadna zaruka, ze otehotnim. Jestli to telo jeste jednou pripusti, kdyz to jednou slo? Tobe moc gratuluji - to je krasne! Povedlo se hned? Nebo na kolikaty pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
17.4.13 20:38

Držím moc palce ať se zadarí a máte miminko. Já po několika neúspěšných pokusech změnila centrum a jdu jinam. Je mi 38 a doufám že ještě jednou to vyjde. Tak tomu věř :hug: to štěstí na tebe taky ještě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 20:43

@servus je hodně smutné, co píšeš…ale musíš věřit, že se povede s dv, vesměs to holkám vyjde na první dobrou. já to štěstí, bohužel, neměla, s dar.se povedlo až na popáté, ale… měla jsem i jiné velké problémy, jako špatná buněčná imunita…aj

• Citovat
  • Upravit
6509
17.4.13 20:44

Servus,
já jsem vloni na ČT viděla nějaké pásmo o finanční gramotnosti.. a v jednom díle byla maminka dvojčat.. byla hodně sympatická, děti nechodily ještě tuším do školy, kluk a holka, byla na ně sama, popisovala, jak jí hodně pomáhá babička.. a jak vychází s penězi, jak musí s nimi zacházet a hlídat se, že myslí i na to, kdyby se jí něco stalo.. atd.. byla to starší maminka.. a mně to nějak nedalo, byla mi hodně sympatická, připadalo mi i známá.. a přestože popisovala, jak je s dětma sama, že spoří.. tak to vůbec nebylo podstatné jako problém… ona mi připadala „něčím“ šťastná.. já vím, zní to zvláštně ;)… a pak mi došlo, že jsem tuším rok zpátky četla její příběh v nějakém časopise, byla to docela náhoda, časopisy téměř nečtu, nestíhám ;) Maminka tam popisovala příběh.. kdy měla dceru, byla s ní sama, ta maturovala nebo dělala poslední zkoušku na VŠ.. teď nevím.. a stalo se to nejhorší, co se může stát :oops: Prý už měla přes čtyřicet, ale začala dělat úplně všechno, aby přežila :oops: to, co se jí stalo a rozhodla se udělat úplně všechno, aby otěhotněla. Narodily se jí dvojčata.. Vzpomínám si, že tam psala, že jí volali ze srazu po 20-25 letech, že nepřišla a proč a ona jim říkala, že je v porodnici s dvojčaty ;) Mě to tenkrát hodně vzalo.. ten její chlapeček tenkrát říkal: „To jsem rád, že jsme se našli, maminko, my k sobě patříme“.. to si říkáme i s malou :srdce: Věřím, že Ti to také někdo bude říkat :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amy15
17.4.13 20:57

@servus a vy jste přežili oba? Bez problémů? Aspon že tak, někdy je bůh nespravedlivý, pokud chceš říct víc, můžeš SZ.

Mamka má v adopci dítě, čekala 6 let. Ale jen kvůli blbosti uředníků.

• Citovat
  • Upravit
25
17.4.13 20:57

Nemuzu se vcitit do vasi situace protoze jsem to nezazila…ale i kdyz si myslim ze je to pro vas tezky musite se nejdriv prestat trapit. zkuste na chvili myslet na sebe a partnera…dat si od tech vsech testu a pokusu pauzu.ja vim ze uz moc casu nemate ale muze to byt treba jenom hezka dovolena na ktery budete myslet jenom samy bna sebe…nejdulezitejsi je aby jste byla psychicky v pohode pak mozna pujde vsechno snaz…vim taky ze vlastni dite je pozehnani ale mozna jste tady oba dva kuli necemu jinemu…treba mate pomoct detem ktere docastne potrebujou rodinu a tech je spousta…kazdopadne urcite radit nemuzu ale zkusila bych trochu vnitrniho klidu…v mnoha situacich pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
17.4.13 20:58

@Magdaleeena To jsi krasne napsala, uplne jsem se dojala. Dekuji moc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
17.4.13 20:59

@servus já skoro ve 38 letech, po 7 IVF porodila dvojčátka… :hug: jdi do DV, určitě se Ti to podaří a budeš zase šťastná…držím palce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
17.4.13 21:00
@Anonymní píše:
@servus je hodně smutné, co píšeš…ale musíš věřit, že se povede s dv, vesměs to holkám vyjde na první dobrou. já to štěstí, bohužel, neměla, s dar.se povedlo až na popáté, ale… měla jsem i jiné velké problémy, jako špatná buněčná imunita…aj

Tak to jsi mela obrovskou vydrz! A presto to vyslo. Moc gratuluji! Muzu se zeptat, co je to bunecna imunita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí