Horečka, spermie, ICSI

2738
16.4.13 17:13

Horečka, spermie, ICSI

Ahoj holky :mavam: Čekám na ms a začínám brát clostík na minimálku ( MS 26.4 )
Příští měsíc kolem cca 6-10.5 nás čeká ICSI. Četla jsem, že horečka ovlivňuje spermie.
Přítel je má hodně špatné a od soboty má horečky a bere penicilin-atb.
Do min. příštího úterý.
Je to do té doby ještě " daleko " a zase se vzpamatují, nebo to máme posunout? Mám z toho docela strach, už tak je má mizerné.

A ještě.. Jak jste snášely narkozu při odběru vajíček? :nevim:

Děkuju a přeju krásný sluníčkový den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20507
16.4.13 18:21

@Bibušenka ahoj já myslím, že to bude dobré ;) narkoza byla v pohodě, když jsem konečně propadla do spánku, už mě sestřička budila, takže jsem byla trošku nevrlá, že jsem se nemohla prospat :oops: ale po odběru jsem měla velké bolesti, měla jsem OHSS, skončily až 3 dny po ET, a to jsem měla prodlouženou kultivaci :) také jsme měli ICSI + PDG (díky tomuto mám v sobě zdravou holčičku) odsáli 13 vajíček, s toho se oplodnilo jen 8, 6 jich zbylo na PGD a z něho vyšlo jenom jedno zdravé embryjko, jinak komplexní aneuploidie, takže díky bohu za tuto možnost, že jsme ji měli :!

přeji mnoho štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
16.4.13 18:24

Jen jsem ještě zapoměla dopsat oba dva jsme brali ATB klacid, ještě v den odběru oocytu jsem brala poslední tabletku celkem jich bylo 10, díky manželovi, kterému zjistili ve spermiu nějaký zánět a nic se neodkládalo a vše zatím dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
16.4.13 18:39

Ahoj, přítel měl před ICSI taky teploty a vše dopadlo na výbornou. Hned na první pokus a čekáme dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
16.4.13 18:53

@Bibušenka spermie zraji az 70 dni, takze to jejich kvalitu ovlivni az pozdeji. Pokud chces mit jistotu, muzes to rici doktorovi. Preji hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
16.4.13 19:34

Tak to děkuju za uklidnění :srdce:
A gratulace, k miminkům. Já už se taky moc těším :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí