První IUI duben 2013

168
11.4.13 14:57

První IUI duben 2013

Ahoj holky je tu někdo kdo byl teď na první IUI? 8.4 jsem si musela píchnout sama pregnyl v 18 h a ve středu 10.4 byla IUI. Vůbec jsem to necítila a bylo to rychlé. teď jsem nasadila utrogestan na 14 dní a uvidíme. Nevím zda vydržím netestovat :mrgreen: Prý pregnyl dělá duchy na testu? Jak dlouho je v těle 5000? Jinak mi málem vyměnili spermie, sestřička přinesla stříkačku s jiným jménem:-)) Naštěstí si toho všimli a pak mi ukázali tu pravou kde bylo jméno mého muže a rod. číslo. Snad to nepopletli v laborce:-) Nechci mít černouška :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
11.4.13 15:06

Nikdo nebyl nebo nejde teď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 15:08

@jajda81 Ty bláho, ta výměna je moje noční můra. 8o Jinak já jdu asi za 10 dní na již 5-té iui. Pregnyl jsem měla v těle asi 10 dní, ale u každého je to jiné. Někdo ho má kratší dobu, někdo delší. Obecně, když ti vyjde duch před ms a jsi po pregnylu, tak je lepší nejásat, ale testovat i další 2 dny v řadě - po pregnylu slábne, těhu čárka logicky sílí. Ale mně jednou taky zesílila a pak zeslábla a ms dorazila. Takže fakt nejlepší je vydržet, i když chápu, taky nikdy nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 15:13

@ajleenka Byla jsem na prvním a hned tohle, naštěstí ti to dávají přečíst ten kráter a zkontrolovat otce, ale honí sem i hlavou jestli to je opravdu naše :think: Tak já budu testovat 10 dní po a to bude 12 po pregnylu, tak uvidime a pak za dva dny. Snad to výjde a když né jdeme znova. Ono 15 měsíců je už dlouhá doba snažení, tak snad se tělo nebude bránit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 15:20

@jajda81 Taky teď máme asi 15-tý měsíc. Budu držet palečky, aby ti to hned napoprvé klaplo. Já jsem poprvé byla hrozně zklamaná, strašně jsem tomu věřila a brala jsem to jako jasnou věc, že to musí vyjít. Ty další pokusy už jsem brala tak nějak v pohodě. A teď jsem po laparce, takže dr. tvrdí, že je teď větší šance, že je to všechno hezky pročištěné…tak už vidím, že do toho budu zase dávat větší naděje a zase bude zklamání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 15:30

@ajleenka Tak já počítám s tím, že to nemusí vyjít, ono 10-15% je hodně málo, ale aspoň něco. Já měla zvýšený prolaktin a štítnou, to jsem všechno srazila, tak snad to půjde. Už šetřím na IVF, dáme ještě jednou IUI a pak jdem do toho. Kamarádka byla teď a čeká dvojčata :) Zklamání mám každý měsíc když to dostanu. Taky ti přeji aby ti to vyšlo brzy, je to nespravedlivé když mi moc chceme a nejde to a jiní…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 15:35

Já taky už plánuji ivf, ale chci zkusit ještě 3× iui (to nám letos dá ještě na pojišťovnu). Jsem teď po té laparce a 3 měsíce by měla být největší šance, tak tomu dám ještě čas a v červenci kdyžtak jdeme. Ta šance je tam přece jen nesrovnatelně vyšší, i když zase ty peníze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 15:42

@ajleenka
Já platila ted za první IUI 1229,– + 30,–návštěvu, protože vojenská pojištovna nemá smlouvu v Pronatalu:-( Kdyby měla stojí to 30,–. Tak že ještě jednou a pak už IVF. Ono to je hrozný když řeknou 3 měsíce bude větší šance, když pro mě je dlouhý čekat na další cykl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 15:52

@jajda81 Já taky platím za iui 1.000,– za ten katetr, kterým se to zavádí. Tohle má každý car jinak. Ale stejně chci ještě ty 3 cykly vydržet. Hlavně i kvůli manželovi, jemu se do ivf moc nechce a mně po pravdě také ne. Tohle mi přijde „přirozenější“. Já jsem se naštěstí už dostala do fáze, že mi ty cykly utíkají docela rychle a nějak mi to začíná být jedno. Říkám si, že když to teď neklapne, tak snad za ty 3 měsíce ivf pomůže, to už vydržíme.
Ale já už jedno dítko mám. Vy se snažíte o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 16:09

@ajleenka Mě to neutíká:-) Příští měsíc to zkusíme s clostilem a pak nevím co bude dál. Třeba se to chytne. Já mám 12 letého syna, tak že to ted honíme. Měla jsem začít dříve. Chlap věří, že ted se to povede. Když mi umřel děla zjistila jsem že čekám syna, ted mi umřela babička tak si říkám, že mi pošle holčičku. Někdy to tak bývá. A to jsme si ted pořídili štěnátko jorkšíra aby mi šli myšlenky jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 16:13

@jajda81 Držím palečky. Určitě to klapne, jen to chce svůj čas. Taky v to věřím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.4.13 16:15

@jajda81 Jinak babičky je mi líto… u nás tohle moc nefunguje. U nás odešel člověk až po narození malé. A teď je v rodině další miminko, tak doufám, že tentokrát to pravidlo nezafunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.4.13 16:16

Jajdo já iui postoupila také 10.4 tak to máme úplně na stejno ;-) hodně štěstí přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 16:31

@ajleenka tak to ti nepřeji aby to takhle pokračovalo u Vás:-( tak dej vědět až budeš mít za sebou další IUI ju? Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.4.13 16:32

@Membina Tak to je super, budeme se informovat jak to vypadá. Píchli ti taky pregnyl? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí