Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Proč už jsi ho odpiskala?? šanci ještě mas
jj v květnu znova jen to člověka zamrzí když vidí ten negativní test ![]()
@Membina To znám, taky jsem jich už viděla nepočítaně.
Protože si myslím, že ovulka ještě neproběhla a jsem už 48 hodin od iui. Sice to jistíme ještě sami doma, ale už tomu moc nedávám. Je klidně možné, že to bude anovulák.
Přece jen mi to nakonec asi moc neodhadli
.
@Membina To je mi líto,
vím jak se cítíš, já začínám další kolo před 2pokusem IUI, jsem 6dc a květen nás též čeká IUI tak to bude měsíc lásky a to by bylo aby to neklaplo co ![]()
@ajleenka a tobě nepíchli pregnyl před IUI na prasknutí foliku a vyvvolání ovulky ![]()
@SANDRA75 Jj, píchli. Respektive píchala jsem sama (manžel) v pondělí. Jenže já jsem měla v pátek ráno na ultrazvuku 2 folíky, ale malé (10 a 11 mm), takže si právě nejsem jistá, zda stihly dorůst. Četla jsem, že když je folík malý, tak prostě nezareaguje a dozraje si po svém.
Každopádně bt je stále nižší, celkově příznaky jako před ovulkou… a nebo jestli ještě dozrává i ten druhý… fakt nevím a už to neřeším. Jistíme to i sami, ale spíše to na tento měsíc nevidím.
@Membina Tak vzhuru do dalsiho pokusu;),jednou to urcite vyjde, ja v to doufam;)Ja budu testovat v pondeli, jestli tedy do te doby nedorazi menzes… Takze pokud to nevyjde, taky asi bude zklamani, ale musime dal…;)Drzim palecky a kveten bude pozitivni:D
@ajleenka Treba to fakt zrovna vyjde:),prave proto, ze se na to neupinas, psychika muze tehotenstvi dost dobre blokovat, tak se nech prekvapit:)
@sivana fakt tak to je prima, třeba jsem se už potkali ani o tom nevíme
já tam jedu 2.5 na kO ULZ 12dc jak porostou folici po clostiku ![]()
Mě menzes ještě nedorazil jelikož jsem zavadim utrogestan a ten zpožďuje
tak teď čekám zase…
@Membina Ja beru Duphaston, zitra dobiram posledni, napsali me ho jen na prvnich 10 dnu po IUI, tak snad me to nerozhazi cyklus, ja doted slapala jak hodinky po 28 dnech cyklu;)
@SANDRA75 Ja az provedu tes, tak se teprve budu objednavat…;)
Taky jsem to doteď měla pravidelný, ale u toho utroše se to dá očekávat… s tím tvým zkušenost nemám :-/
Ahoj holky, tak jsem rano testovala 12.den a nevim nevim, je tam hodne slabonkej duch, tak asi zkusim zitra jeste…
@sivana
Držím palečky, ať sílí. Jak dlouho jsi od pregnylu? Určitě testuj teď pár dní v řadě a uvidíš. Držím palečky, ať sílí.