První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
29.4.13 10:52

@sivana Já jsem 7 dní od ovitrelle, to je jako pregnyl, ale má 6500 jednotek a mám ducha asi jako ty - schválně jsem zkusila, abych viděla pro příště, jak se odbourává. Takže v tvém případě je to velmi nadějné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.4.13 10:56

@sivana Má to tady na začátku diskuze jak mi slábnul a sílil po pregnylu. 13 den po pregnylu jsem měla už silnější čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.4.13 10:58

@ajleenka Zkus testovat, každý den jako já a uvidíš jak mizí nebo sílí. je to sice hodně penez, ale pro příště budeš vědět jak dlouho máš ovitrel v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
29.4.13 11:04

@jajda81 Každý den to teď nemá cenu, hlavně když vím, že těhotná fakt nebudu. To si spíše pošetřím testíky na příští šílenství. Zkusím testnout ještě třeba za týden, abych viděla, že po těch 14 dnech mám fakt čisto, nebo třeba koncem týdne, abych viděla, jak to vypadá v době, kdy už má smysl lovit těhu duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.4.13 11:07

@ajleenka To jsou teda nervy;)Vydrzim do zitra, ale doufam doufam, ze uz to neni pregnyl;) Dekuji a taky drzim palecky, asi je dobry si to sledovat prubezne, ale me by to nutilo na to vice myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.4.13 11:08

@jajda81 Takze u Tebe to uz pregnyl nebyl, tak jsem zvedava co ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.4.13 11:17

@sivana Pokud 14 den budeš mít hezkou čárku tak je to jasné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.4.13 11:45

@jajda81 Nevim proc nam v Caru rikal doktor testovat 12.den,je pravda, ze je to jeste brzo, mela jsem pockat, vydrzela bych to v pohode, ted jsem trochu nervozni:)…Diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
29.4.13 12:05

@sivana já po pregnylu 12den mnela snehobilí testik, toto už neni pregnyl je sice rozmazané foto ale // jsou vidět…tiše gratuluji :kytka: nás čeká 2pokus iui :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.4.13 14:39

@SANDRA75 Kez by to tak bylo, zitra dam vedet a dekuji za podporu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
29.4.13 16:18

@sivana cítíš na sobě náké změny? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.4.13 17:56

@SANDRA75 Prave moc ne, ani me neboli prsa, jen me teda boli bricho, jako pred menzes, takze se muze stat, ze prijde…a jsem hrozne unavena, ale to je taky pocasim, navic jsem mela dost narocnej polo pracovni vikend, kazdy vecer do 4h do rana juchanda, samo jsem i trochu popijela alkohol, jeste jsem si na ten vikend zapomela vzit ten Duphaston, takze jsem posledni 2 tabletky nedobrala, sla jsem 10km turu, do toho thajske masaze…no proste nejak jsem si rekla nejsem tehotna tak ziju normalne:) Takze moc tehotne se necitim, unava a boleni bricha a ted jdu cvicit…ale budu se setrit:) Jsem fakt zvedava zda to byl ten pregnyl nebo co se z toho vyklube :) A co ty pred 2.IUI? Hlavne myslet pozitivne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
29.4.13 18:50

@sivana teda máš za sebou fakt náročnje víkend, odpočívej v rámci možností :hug:

no já jedu ted 2.5 na ULZ 12dc jestli po clostiku vyrotly zas náký foliky, no minulí cyklus jsem 18dc mnela IUI takže ovu mám posunutou o neco déle než vpůlce cyklu, ale jsem ráda, že vůbec při mích anovulákách náká ovu byla :mrgreen: ale tentokráte mne ani nebolí vaječniky, takže mám pocit, že clostik nezabral, a foliky nebudou nic extra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.13 08:03

@SANDRA75 Budu drzet moc palecky aby to klaplo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.13 08:09

Holky, tak na testu dneska // ;), porad je ta druha slabsi, ale oproti vcerejsku se mi zda vyraznejsi, foto pridam zitra, testovala jsem v 5h rano a to jsem uz nestihla nic;),tak doufam, ze uz to neni pregnyl…Jinak me porad boli bricho a zada, jako bych to mela dostat, tak snad neprijde menzes…At nam to vsem dobre dopadne!!!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí