OPU bez narkózy?

715
9.4.13 21:06

OPU bez narkózy?

Ahoj holky našla by se nějaká odvážná co má prodělala OPU bez narkózy, hodně o tom přemýšlím, mám při stimulaci merionalem jen jeden folikul a po narkóze mi bývá děsně zle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
9.4.13 21:11

Ahoj já jsem měla opu bez narkozy, taky jen jeden folikul. Navím co chceš slyšet, příjemné to není, mě po narkoze zle nebývá, takže to nemůžu srovnat co je horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
9.4.13 21:12

Ahoj, jestli mas jen jeden folikul, tak to zvladnes, Ja jsem byla na punkci cysty, coz je stejne, jako kdyz ti odsavaji folikul. Bolelo to, ale dalo se to vydrzet. Dali mi jen neco od bolesti. A po „akci“ uz jsem nevedela o nicem, uplne bez bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 21:20

@Mia08 neboj, to zvládneš. Já to „dala“ dvakrát, jednou to nebolelo vůbec (šikovný Mudr. Štelc v Reprofitu) a podruhé to bolelo, ale né nijak šíleně, dá se to zvládnout. U jednoho folikulu si myslím, že je lepší jít bez narkózy. Hodně štěstí, ať je tam to šťastný vajíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
9.4.13 21:26

Moc děkuji za reakce, už jsem si o sobě myslela že nejsem normální dobrovolně to podstoupit bez uspání. @panikralickova a jak to dopadlo? Ja mam klasické ivf ale z toho jen jeden folikul, tak jsem z toho zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 21:29

@Mia08 nakonec se to povedlo :) Měla jsem celkem 5 pokusů IVF - u prvního se nestihlo OPU, u druhého 2 nezralá vajíčka, třetí a čtvrtý ET bez výsledku a ten pátý pokus s jedním vajíčkem má teď 21 týdnů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.4.13 21:32

@Mia08 ahoj, to zvládneš, já byla na OPU dvou folikulů bez narkózy a dá se to, zatneš zuby a je to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
10.4.13 08:46

Též sjme byla na OPU bez narkozi, dá se to :lol:

• Citovat
  • Upravit
715
10.4.13 13:00

Tak dneska jsem byla zas na ultrazvuku a je změna jsou tam asi 3 folikuly a zas tam jedu v pátek, tak se uvidí jak to poroste, ale říkaly že by to mohlo teď poskočit, tak kdoví kolik jich nakonec bude.
Můžu se zeptat jaké jste měly dúvody absolvovat to bez narkózy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
10.4.13 13:02

@ada366 a byly oba ne jednom vaječníku? Píchali 2× nebo 1×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
10.4.13 13:21

@Mia08 brali mi to z obou, takže celkem 3 vpichy (na levém vaječníku mu to uteklo, takže tam na jeden folikul dvakrát). Důvod byl ten, že mi připadá zbytečný být v narkóze (určité riziko), když je tam jen tak málo folikulů. Já měla minimálku, jelikož jsem špatně reagovala na stimulaci. Jo a teď tu leží sedmitýdenní uzlíček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
10.4.13 13:23
@Mia08 píše:
Tak dneska jsem byla zas na ultrazvuku a je změna jsou tam asi 3 folikuly a zas tam jedu v pátek, tak se uvidí jak to poroste, ale říkaly že by to mohlo teď poskočit, tak kdoví kolik jich nakonec bude.
Můžu se zeptat jaké jste měly dúvody absolvovat to bez narkózy? :think:

zbytečné kvůli jednomu nebo dvěma folikulům narkozu je to za minutu hotové, ani jí většinou nedávají :pankac:

• Citovat
  • Upravit
715
10.4.13 13:29

Díky za odpovědi, tak budu zas čekat na pátek kolil jich tam naroste.
@ada366 to je krásné gratuluji!
@LuciTau tak doufám, že to bude minuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
10.4.13 13:35
@Mia08 píše:
Díky za odpovědi, tak budu zas čekat na pátek kolil jich tam naroste.
@ada366 to je krásné gratuluji!
@LuciTau tak doufám, že to bude minuta

bude, ale pro mě to byla nejdelší minuta v životě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
715
10.4.13 13:38

@LuciTau to jsem nechtěla vědět :zed: potřebuju odvahu, tak to k něčemu přirovnej, zubař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí