IVF květen, červen 2013

346
6.4.13 13:19

IVF kveten,cerven 2013

Ahoj vsem snazilkam. Zakladam toto tema, protoze bych moc rada diskutovala s nekym koho ceka nebo uz ma za sebou IVF. Me pristi mesic zacne stimulace, je to poprve. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
6.4.13 19:34

Ahojky, ráda bych se přidala.
Mě sice čeká 2 IVF tak snad už bude úspěšné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.4.13 20:44

Ahoj mě to také teďka bude čekat, říkám si květen hezký měsíc na to to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 09:02

@kniki To si taky říkám, že už bude krásně a bude všechno veselejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 11:31

Je to mam radost, ze jste se pridali! Chtela jsem se jinde pripojit, ale uz si tam cloveka moc nevsimaji. :-) ja se chystam kolem 15.4 na kontrolu na krev do Pronatalu a za par dni pak na ultrazvuk a pokud bude vse ok tak zacnu se stimulaci. :-) co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 11:53

@kroupickak ahojky, kde jsi byla na tom prvnim a jak to probihalo? Mam z toho trochu nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 12:14

@Nunetka Ahojky tak poprvé jsem byla v Brně na Unice a ted se tam chystáme taky. Probíhalo to tak, že mi brali krev na vše možné, pak při menstruaci hormonální profil a pak to šlo rychle. Měla jsem krátký protokol a to se začíná od 2 dne MS se včeličkama. Ale bohužel to neklaplo.
Ted si na mě přichistali dlouhej protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 12:26

Takze to prvni byla nejaka rychla varianta? Ja mam na tu krev prijit azto dostanu, pak ultrazvuk az asi desaty den cyklu a pak budu cekat asi do dalsi ms teda a az potom zacnu se vcelkama… Je to tak? A v cem se to u tebe ted bude lisit od toho predchoziho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 12:33

@Nunetka Tak jestli jdeš na krev při MS tak to ti budou dělat hormonální profil a podle toho se asi rozhodnou jakej protokol pro tebe bude lepší. Pokud budeš mít krátkej, tak tam se začíná se včelkama většinou 2 den MS. A u dlouhýho je to různý, já třeba budu začínat 23 den cyklu nejakejma zastavovacíma injekcema a až po 14 dnech k tomu začnu přidávat hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 12:38

@kroupickak jasne, uz chapu..no tak uvidim no. A kdy zacinas? V jake jsi ted fazi? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 12:43

@Nunetka Ted jsem ve fázi, že se začínám psichycky připravovat.23.4 si jedu pro včeličky a asi bych měla i rovnou začít se stimulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 12:47

@kroupickak tak moc drzim palce, snad uz tou dobou budu vedet kdy zacnu se stimulaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 12:51

@Nunetka A ty už teda chodíš někam do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 12:59

@kroupickak no snazili jsme se 5 mesicu a porad nic, tak jsme si rekli, ze se dame zkontrolovat, nez cekat dva roky na prirodu a dozvedet se az pak ze to bylo stejne zbytecny…no a mame malo spermii, ale fakt hodne malo..na prirozeni poceti nemame sanci. Tak jeste, ze jsme sli. Chodime (byli jsme zatim jen na vstupnim a na spermiu) do Teplic do Pronatalu. Rikal, ze jedine ivf, takze jsme se rozhodli, to bylo jasny. Mam, ale poj. Min. vnitra s ta pry dela problemy a pry budu dlouho cekat na prasky, tak nevim no… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 13:07

@Nunetka Tak já jsem u všeobecné a žádný problém jsem neměla aspon o tom teda nevím, žádost posílal Car. Tak uvidíš třeba to nebude tak horký a dlouho čekat nebudete. Nám žádnej problém nebyl zjištěnej tak o to víc mě to štve, že nám to nejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí