IVF květen, červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
7.4.13 13:13

@kroupickak to chapu, ale nestresuj se tim, proste priroda si dela co chce a vzdycky bude. Bud rada, ze problem nemate. A proc vas teda poslali na ivf a nezkusili nejdriv IUI? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 13:17

@Nunetka My jsme se rozhodli sami, že rovnou zkusíme IVF. Nechtěli jsme už dál čekat, snažíme se o prcka už rok a půl a už je to dlouhý. A taky hlavně kvůli věku, roky začínají nějak strašně moc utíkat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 14:05

A muzu se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 16:04

@Nunetka Bude mi 33 a přítelovi 40,tak jsme to nechtěli odkládat.
A kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 16:47

@kroupickak 26, taky uz nechceme cekat..a jis ted nejake vitaminy? Ja uz asi 3 mesice, nejdriv jsem koupila calibrum baby plan a pak mi kamaradka poradila fertil care, tak calibrum lezi zbytecne na policce a laduju se timhle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 16:58

@Nunetka Já do sebe zatím láduju obyčejnou kyselinu listovou, tu mi nasadili i v caru před prvním ivf. A až budu čekat miminko tak si určitě budu kupovat taky nějaké lepší vitamíny. Už aby to bylo, strašně moc se na to malý těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 17:47

Taky se hrozne tesim!! :kytka: snad se nam konecne
zadari. Budeme se vzajemne informovat? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.13 19:28

@Nunetka Jj určitě se můžeme informovat jak na tom jsme.
A taky nám to už konečně vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.13 19:37

@kroupickak tak to jsem rada. Nemam totiz zadnou kamosku se kterou bych to sdilela. Uz abych to dostala a mohla na tu krev. To ti berou jen jednu zkumavku nebo vic? Odbery krve moc nemusim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule88
8.4.13 18:32

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Taky mě čeká první ivf, nejspíš to vyjde na červen. Zatím jsme byli na 1.konzultaci v Sanusu HK, tak teď budu čekat na MS.Pak máme přijet na odběry krve. Nevíte, jestli musí na krev i můj přítel? Nebo jen já? Jaksi jsem se zapomněla zeptat doktora…Díky

• Citovat
  • Upravit
32
8.4.13 19:39

Ahoj určitě se přidej. Pokud máš přijet na krev když budeš mít MS tak to budou brát krev jen tobě na hormonální profil.
Přítelovi budou brát až později, aspon tak jsme to měli my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.13 19:40

@Nunetka Mě brali vždycky jen jednu zkumavečku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.4.13 19:57

Ahoj holky! Jsem rada, ze jste se pridali. :-) no hele nam rekli, ze budou krev brat obema, tak nevim. Dneska me dost boli bricho. Nechapu cim to je, jako kdyz to mam dostat a pritom to ma prijit az v sobotu. A pondeli hned taky pozenu na krev. Ja jsem v pronatalu v teplicich… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
9.4.13 10:17

Ahoj holky, vezmete mě taky? :) já mám za sebou 4 IUI, teď IVF s dlouhym protokolem a rovnou jdeme do dalšího s kratkym protokolem tak uvidíme. jinak mi je 26.
Janule88 taky jsem v Sanusu :mavam: určitě ti budou brát krev jen tobě, jestli tam jedeš 2dc jak piše kroupickak to bude hormonální profil.oba jsme jeli na krev až při začátku stilulky kvůli nějakým nemocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.4.13 10:49

@Jana2587 Ahoj, určitě se přidej. :) A to IVF s dlouhým se teda nepovedlo..? Nás čeká první, teď čekám na MS, ta by měla dorazit v sobotu a pondělí na krev kvůli nemocem a pak desátý den cyklu na ultrazvuk..ty jsi to měla taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí