Embryo od dárců

97
9.4.13 21:04

embryo od dárců

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste podstoupily některá dárcovství vajíček a spermií, vlastně darované embryo a jak vše probíhalo a kolik to stálo. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
9.4.13 21:35

Ju kamarádka to tak udělala pro sestru…ale cenu nevím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.4.13 21:43

Myslis nahradni matku? Tady nekde ta skupina je…Jmenuje se myslim komu porodi dite nahradni matka nebo tak nejak

Příspěvek upraven 09.04.13 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.4.13 21:47
@maminka189 píše:
Yslis nahradni matku? Tady nekde ta skupina je…Jmenuje se myslim komu porodi dite nahradni matka nebo tak nejak

já jsem myslela jako vajíčko od dárkyně, spermie od dárce = embryo a zavedeno do mně. tak jestli nemá někdo zkušenosti s tímhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.4.13 22:09

Je.to ,5 let…v pátek se mi. zeptám a pisnu jak s co se dělo a platilo nebo jukni na stránky genetu…tam je dost info jinak za uměle se plati az snad po 3 pokusu…ja byla 1 krát nic se neplatilo jenom něco za injekce. a tablety…jinak nám se neuchytilo…az po 8 letech se teď zdařilo…samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 10:39

@renakuda ahoj.já to tak měla, tak pokud budeš chtít něco vědět, se ptej. a pardon za nn.

• Citovat
  • Upravit
97
10.4.13 11:38
@Anonymní píše:
@renakuda ahoj.já to tak měla, tak pokud budeš chtít něco vědět, se ptej. a pardon za nn.

no jestli můžeš, tak mi prosím tě popiš od začátku jak vše probíhalo a kolik vás to stálo a jestli se chytlo hned na poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 15:11

@renakuda nevím, jestli jsi už na ivf se svými vaj. někdy byla…pokud jdeš na DE, tak nestimuluješ, jen od prvního dne cyklu bereš jen léky na zvyšování sliznice + já brala prednison a anopyrin.pak nějaké ty utz.na přeměření sliznice, po té zvolen den D-transfer embryí. platila jsem 20tis.(samoplátce),s DE se mi to povedlo na potřetí. štěstí přeji..

• Citovat
  • Upravit
97
10.4.13 18:59
@Anonymní píše:
@renakuda nevím, jestli jsi už na ivf se svými vaj. někdy byla…pokud jdeš na DE, tak nestimuluješ, jen od prvního dne cyklu bereš jen léky na zvyšování sliznice + já brala prednison a anopyrin.pak nějaké ty utz.na přeměření sliznice, po té zvolen den D-transfer embryí. platila jsem 20tis.(samoplátce),s DE se mi to povedlo na potřetí. štěstí přeji..

já jsem byla jednou na ivf kompletně ale embryo se neusadilo, podruhé jsem byla na odběru vajíček a bohužel mám nekvalitní, takže se to nevyvíjelo do 4 dne kultivace, tak jsme to zastavily. manžel má nekvalitní sperma, ale prej to není tak hrozné, tak zkusíme tuhle možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 13:59

@renakuda jo ještě, za tu cenu jsem to měla před čtyřmi lety, ted už může být jiná :mavam:

• Citovat
  • Upravit
97
11.4.13 18:01
@Anonymní píše:
@renakuda jo ještě, za tu cenu jsem to měla před čtyřmi lety, ted už může být jiná :mavam:

teď už je to bez pojištovny 38.000,– v heliosu, ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 19:39

@renakuda ty bláho, to je cena, darebáci :cert: :cert: a za kolik kousků? no ale pořád je to lepší(cenově)než za DV.

• Citovat
  • Upravit
97
12.4.13 09:57
@Anonymní píše:
@renakuda ty bláho, to je cena, darebáci :cert: :cert: a za kolik kousků? no ale pořád je to lepší(cenově)než za DV.

no jedno embryjko :( u dv by jsme neměly asi šanci vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 19:38

@renakuda já jsem na ivko s dv byla, a taky, bohužel, bez úspěchu. tak at ti to klapne s de, přeji mocinky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
210
14.9.13 11:07

Halooo, je tu nekdo kdo zkusil ivf s darov. embryi a muze mi rict kolik to stoji? Je to levnejsi nez darovana vajicka? Jsme uz vystaveni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí