Embryo od dárců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
26.10.13 12:09
@Annaamalie píše:
můžu ti říct že je po bolesti :P. jojo ve 12hod. a hned se zbarvuje. připadám si jako magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no tak gratulovat budu až po krvi, protože mám strach to zakřiknout - ale je to parááááááda :) :) :) :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.10.13 12:21
@jeana1 píše:
no tak gratulovat budu až po krvi, protože mám strach to zakřiknout - ale je to parááááááda :) :) :) :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug:

jo jsem zvědavá. teď jsem se doslova přežradla uvařila jsem kachnu.bram.knedlík a červené zelí+ k tomu uzený. jsem jako prase co funí a válí se :mrgreen: :mrgreen:.věřím že nademnou a bublinkou drží ruku :andel: (tatínek) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.10.13 18:18
@Annaamalie píše:
jo jsem zvědavá. teď jsem se doslova přežradla uvařila jsem kachnu.bram.knedlík a červené zelí+ k tomu uzený. jsem jako prase co funí a válí se :mrgreen: :mrgreen:.věřím že nademnou a bublinkou drží ruku :andel: (tatínek) :*

To určitě drží, hele a nedělej chutě, já kačenu miluju, na boží hod si jí dělám pravidelně a to sníme s manželem celou :) a udíme si doma samy takže vypadáme jako prasátka :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.10.13 18:50
@jeana1 píše:
To určitě drží, hele a nedělej chutě, já kačenu miluju, na boží hod si jí dělám pravidelně a to sníme s manželem celou :) a udíme si doma samy takže vypadáme jako prasátka :) :) :)

já má kačenu po 10 jestli né po 15letech. Protože jsme kačeny chovaly a měli jí 2× do měsíce a mě už pak lezla krkem :P :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.10.13 21:27
@Annaamalie píše:
já má kačenu po 10 jestli né po 15letech. Protože jsme kačeny chovaly a měli jí 2× do měsíce a mě už pak lezla krkem :P :mrgreen:.

tak to by mi taky asi lezlo krkem, to je jako u nás s králíkama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.10.13 22:28
@jeana1 píše:
tak to by mi taky asi lezlo krkem, to je jako u nás s králíkama :think:

ty jsme taky měli a ty jsem ráda měla. co tatínek umřel tak by to mamka sama nezvládla bylo by toho na ni moc všechno kolem ty starosti.je dobrý že proberem vše a ne jenom očekávání bublinek :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.10.13 12:05
@Annaamalie píše:
ty jsme taky měli a ty jsem ráda měla. co tatínek umřel tak by to mamka sama nezvládla bylo by toho na ni moc všechno kolem ty starosti.je dobrý že proberem vše a ne jenom očekávání bublinek :palec: :mavam:

tak to je jasný, a kdy taťka umřel? naše máma před dvouma rokama, ale už je to celkem dobrý…
dneska vaří manžílek, prej guláš :) :) :) ale já si k tomu dám klasicky rýži… tu já děsně ráda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.10.13 18:49
@jeana1
@jeana1 píše:
tak to je jasný, a kdy taťka umřel? naše máma před dvouma rokama, ale už je to celkem dobrý…
dneska vaří manžílek, prej guláš :) :) :) ale já si k tomu dám klasicky rýži… tu já děsně ráda :*

Tatínek nás opustil letos v červnu byl těžce nemocnej ale byl statečnej bojoval :,( :,( stejská se nám a mě se o něm i zdá. Jsem ráda aspoň za to že mě mohl loni odvést k oltáři když se nedočkal ode mě vnouče :,( Někdy si říká proč jsme s tím nezačali dřív ale zase jsme stavěli a pomáhal nám. Mám ho strašně moc ráda :* :*.Jo gůláš mám taky ráda ale s knedlíkem nebo vař. brambory. já dělala kaši a řízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.10.13 19:34
@Annaamalie píše:
@jeana1Tatínek nás opustil letos v červnu byl těžce nemocnej ale byl statečnej bojoval :,( :,( stejská se nám a mě se o něm i zdá. Jsem ráda aspoň za to že mě mohl loni odvést k oltáři když se nedočkal ode mě vnouče :,( Někdy si říká proč jsme s tím nezačali dřív ale zase jsme stavěli a pomáhal nám. Mám ho strašně moc ráda :* :*.Jo gůláš mám taky ráda ale s knedlíkem nebo vař. brambory. já dělala kaši a řízky.

tak to je mi líto, to je hodně krátká doba, tak na vnouče bude z vrchu alespoň dohlížet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 09:28
@jeana1 píše:
tak to je mi líto, to je hodně krátká doba, tak na vnouče bude z vrchu alespoň dohlížet :hug:
:hug: :andel: :hug: :andel: jo jo. Už se nám to blíží ještě zítra a středa je tu :oops: :roll: :oops: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.10.13 09:55
@Annaamalie píše: :hug: :andel: :hug: :andel: jo jo. Už se nám to blíží ještě zítra a středa je tu :oops: :roll: :oops: :roll:

no tak budu držet palce, snad hcg poroste a udrží se to jak má, myslela jsem že odpočinek je k ničemu, ale radši odpočívat do toho třetího měsíce, než si pak něco vyčítat. Já jdu dneska teda gruntovat, protože za toho čtvrt roku je vidět, že uklízel chlap :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 10:39
@jeana1 píše:
no tak budu držet palce, snad hcg poroste a udrží se to jak má, myslela jsem že odpočinek je k ničemu, ale radši odpočívat do toho třetího měsíce, než si pak něco vyčítat. Já jdu dneska teda gruntovat, protože za toho čtvrt roku je vidět, že uklízel chlap :P :P :P

tak já uklízím po zvolna ne každý den ale ob 3tí den.nic těžkého netahám nemám co. většinou manžel se mnou byl na nákupu tak to bral on.Jak dlouho si chodila do sanatoria(to jen nazvu) než tě předali k tvému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.10.13 12:18
@Annaamalie píše:
tak já uklízím po zvolna ne každý den ale ob 3tí den.nic těžkého netahám nemám co. většinou manžel se mnou byl na nákupu tak to bral on.Jak dlouho si chodila do sanatoria(to jen nazvu) než tě předali k tvému gynekologovi.
Šla jsem na krev a pak pokud to bylo pozitivní a ok, tak za dva dny znova a pokud to rostlo HCG, tak za 3 týdny (asi tak) na srdíčko a pak mě předaly na gyndu, ale jezdila jsem tam na utz jestli to dobře roste a pak na screening a pak už nejezdím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 15:04
@jeana1 píše: Šla jsem na krev a pak pokud to bylo pozitivní a ok, tak za dva dny znova a pokud to rostlo HCG, tak za 3 týdny (asi tak) na srdíčko a pak mě předaly na gyndu, ale jezdila jsem tam na utz jestli to dobře roste a pak na screening a pak už nejezdím.

tak to manžel bude mít radost :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 16:23

Už jsem z toho testování magor. Udělala jsem si test v16hod.no srdce mi bušilo je tam dušík ale není tak silnej jako včera po 12hod.no tak měla jsem i o dost světlejší moč protože jsem do sebe nalila 0,4lvody byla jsem vyprahlá. bojím se bojím. Zeptám se tě potkalo tě i špinění já jen abych byla připravená a ne vykulená :mrgreen:.zítra na to kašlu dělat si test nebudu stejně ho nemám. kdyby to bylo špatný tak bych asi krvácela nebo špiněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí