Embryo od dárců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
9.10.13 14:27
@Anonymní píše:
Děvčata, moc vám všem držím palečky, s Dééčkama to vyjde určitě, jako mně. a oml.se za nn, jistě pochopíte..

díky taky jsem anon. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.10.13 17:28
@Annaamalie píše:
Ahojky tak to je paráda :P. dneska jsem byla na UL s pokojíčkem opět překvapeně idealní. v patek jedu znovu a rovnou podepsat papíry ohledne darování a vypadá to že příští středu by to mělo být, v sobotu si budu volat kolik máme vajíček a v pondělí jak to vypadá jejich vývoj. Docela mě překvapila částka kterou jsme nečekali budem doplácet skoro 30tis. :,(.Modlím se ať to hlavně klapne když už to tolik stojí :roll:.Od zítra budu užívat prednison a v pátek mi řekne od kdy utroš. to zase mě budou bolet prsa a o číslo větší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.nevím jestli to působí i na ostatní. :hug:

No to máte dobrý, že máte víc vajíček, my jsme zažádaly o embryo a daly nám jedno, kolik vajíček měla dárkyně, tak to jsme se nedověděly, jen ročník narození a že je vysokoškolačka a dárce to samé… teda mi budeme mít chytré miminko :) ještě jsem brala první trimestr chytré miminko a teď už začínáme druhý, tak beru mamavit :) bude to šikula :) ale že doplácíte tolik a máte to přes pojišťovnu…??? to se mi nějak nezdá, ale každá car to má jinak…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.10.13 17:49

Pojišťovna platí jen určitou část. platíme laboratoř+prodlouženou kultivaci atd.asi nic není zadarmo i když mi řekla že za 20tis.si můžu pořídit nějakej ten kočárek tak to bych musela vydělávat statisíce. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.10.13 19:56
@Annaamalie píše:
Pojišťovna platí jen určitou část. platíme laboratoř+prodlouženou kultivaci atd.asi nic není zadarmo i když mi řekla že za 20tis.si můžu pořídit nějakej ten kočárek tak to bych musela vydělávat statisíce. :oops:

No to by byl teda hodně luxusní kočárek :) to radši budu nosit dítě v ruce :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.10.13 20:04
@renakuda
@renakuda píše:
No to by byl teda hodně luxusní kočárek :) to radši budu nosit dítě v ruce :) :) :)

přesně tak. když jsem se koukala než porodila jedna známá na kočárky tak tam měli nějakej extra moderní luxusní za 30tis.ale vzhledově vypadal hrozně fakt nic moc. nejlevnější od 7tis.do 12tis. jsou krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.10.13 06:10
@Annaamalie píše:
@renakudapřesně tak. když jsem se koukala než porodila jedna známá na kočárky tak tam měli nějakej extra moderní luxusní za 30tis.ale vzhledově vypadal hrozně fakt nic moc. nejlevnější od 7tis.do 12tis. jsou krásný

no já koukala i na netu za 5.000,– byly moc hezký, ale když jsem četla recenze, tak tam bylo že moc nevydrží, že tak do 7 měsíce je to pro dítě dobrý, pak to nevydrží váhu, ale nevím co je na tom pravda… někdo to kritizuje někdo chválí… ale byly fakt moc pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.10.13 08:31
@renakuda píše:
no já koukala i na netu za 5.000,– byly moc hezký, ale když jsem četla recenze, tak tam bylo že moc nevydrží, že tak do 7 měsíce je to pro dítě dobrý, pak to nevydrží váhu, ale nevím co je na tom pravda… někdo to kritizuje někdo chválí… ale byly fakt moc pěkný
člověk si nevybere, švagrová měla kočar od taka asi za 11tis. vozila mimino 2měsíce nebo 3 a rozbylo se jí kolečko tak to reklamovala a řekli jí ře nesmí s tím jezdit časo ve sněhu :D a pak se jí trhala kůže u madla a jak houpeš tak se jí to madlo uvolnilo. šla na reklamaci tak jí řekli že ten kočár je do určitých kg.no směšný výmluvy pak se nechtěli dohadovat tak jí dali ať si vybere jinej než ho opraví atd.tak si vzala sporťák. hrozný jednání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.10.13 08:33

Jo a ve finále jim tam ten kočár nechala když řekla že to bude jednat vejš no tak ani nechtěli aby něco doplácela tak jí ještě k tomu s porťáku něco dali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.10.13 10:18

ahojky.tak vypadá to že nástup na ET ve středu. v pondělí se dovím v kolik hodin. dneska jsem sem se dověděla že máme od dárkyně 5oplod. z 8.zítra budu vědět jak se to vyvíjí :D. nějak to na mě začíná doléhat. jsem nervozní na to jak jsem si myslela že budu v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.10.13 13:03
@Annaamalie píše:
ahojky.tak vypadá to že nástup na ET ve středu. v pondělí se dovím v kolik hodin. dneska jsem sem se dověděla že máme od dárkyně 5oplod. z 8.zítra budu vědět jak se to vyvíjí :D. nějak to na mě začíná doléhat. jsem nervozní na to jak jsem si myslela že budu v klidu :lol:

Jujda, to je rychlý, tak budu držet palečky a hlavně klik. My byli včera na měření a screening je nagetivní takže všechno ok. Už se těším že ti to vyjde a že pokecáme až ti bude špatně a budeš zvracet a mít zácpu :) Mám změněný jméno z toho předtím Ju? :) aby jsi věděla kdo ti píše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.10.13 13:20
@jeana1 píše:
Jujda, to je rychlý, tak budu držet palečky a hlavně klik. My byli včera na měření a screening je nagetivní takže všechno ok. Už se těším že ti to vyjde a že pokecáme až ti bude špatně a budeš zvracet a mít zácpu :) Mám změněný jméno z toho předtím Ju? :) aby jsi věděla kdo ti píše :)

jo jo.to jsi mě pěkně rozesmála. doufám že zácpu mít nebudu jsem zvyklá chodit i 3× za den :mrgreen:.jo je to rychlý taky jsem to nečekala. manžel kolikrát vyšiluje že mě tam vozí že zanedbává práci atd. já řidičák mám ale takovou dálku fakt sama nepojedu :,(.pak si to uvědomí a je jako milius. nedokážu si představit že půjdu do práce a druhý den na to a pak být na prosto v klidu.no jo vedoucí se mě ptala co na gyndě. protože si vzpoměla že přijedu později do práce že jdu s břichem. tak jem jí odpo. že v pondělí si mám volat.je to dobrý na razítku mají„první privátní chirurgicé centrum SANUS“Tak můžu říct že jdu na zákrok a nechci se o tom bavit že je to choulostivá věc :think: :P. jinak děkuji za palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.13 15:26
@Annaamalie píše:
ahojky.tak vypadá to že nástup na ET ve středu. v pondělí se dovím v kolik hodin. dneska jsem sem se dověděla že máme od dárkyně 5oplod. z 8.zítra budu vědět jak se to vyvíjí :D. nějak to na mě začíná doléhat. jsem nervozní na to jak jsem si myslela že budu v klidu :lol:

ahoj, rychlovka, super a hezký počet:potlesk: nervozitu pošli k šípku a snaž se být v klidu(to se mi to mluví :cert: )pr. týden na tebe myslím a držím palec.jde s déčkama poprvé?
a holky, jak se tady mění to mé „jméno“…musím se nejdřív celá smazat a pak nahodit znovu po jiným, nebo jak? dík.

• Citovat
  • Upravit
137
12.10.13 16:41
@Anonymní píše:
ahoj, rychlovka, super a hezký počet:potlesk: nervozitu pošli k šípku a snaž se být v klidu(to se mi to mluví :cert: )pr. týden na tebe myslím a držím palec.jde s déčkama poprvé?
a holky, jak se tady mění to mé „jméno“…musím se nejdřív celá smazat a pak nahodit znovu po jiným, nebo jak? dík.

jo jo poprvé. pani doktorka mi říkala že je vyzkoušená atd.dost mě to překvapilo když vyslovila číslo 8 :-O. já měla po 2× jen 2 a z toho 1dobrý ale neoplodnilo se.budu vám věřít a memyslet na to. myslím že to najdeš v nastavení nebo profil.to zvládneš :P. a co ty že tam máš čertíka bertíka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.10.13 22:24
@Annaamalie píše:
jo jo.to jsi mě pěkně rozesmála. doufám že zácpu mít nebudu jsem zvyklá chodit i 3× za den :mrgreen:.jo je to rychlý taky jsem to nečekala. manžel kolikrát vyšiluje že mě tam vozí že zanedbává práci atd. já řidičák mám ale takovou dálku fakt sama nepojedu :,(.pak si to uvědomí a je jako milius. nedokážu si představit že půjdu do práce a druhý den na to a pak být na prosto v klidu.no jo vedoucí se mě ptala co na gyndě. protože si vzpoměla že přijedu později do práce že jdu s břichem. tak jem jí odpo. že v pondělí si mám volat.je to dobrý na razítku mají„první privátní chirurgicé centrum SANUS“Tak můžu říct že jdu na zákrok a nechci se o tom bavit že je to choulostivá věc :think: :P. jinak děkuji za palečky.

No hele bejt v klidu… :zed: :zed: :zed: je pěkně na palici… manžel mi zakazuje snad všechno co jde, je fakt že má pravdu, že tak dlouho na to čekáme a pak nosím dřevo do baráku (jen malinký špalečky po jednom, nejsem blázen) ale už ani flašky do obchodu nesmím vrátit atd… no leze mi to na mozek a mám blbou náladu z toho, ale snad už si začnu zvykat. Dokud nemám břicho, tak si to ještě neuvědomuju, ale už musím…
Jo mě tam taky vozil, ale třeba na krev jsem musela jet vlakem, na to si volno nebral. Ale teď už tam snad nebudeme muset jezdit vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.10.13 22:26
@Anonymní píše:
a holky, jak se tady mění to mé „jméno“…musím se nejdřív celá smazat a pak nahodit znovu po jiným, nebo jak? dík.

napiš si adminovi a ten tě bude navigovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí