Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky. Já teď budu podstupovat umělé otěhotnění z darov.embr.v říjnu. Pani dokrorka mi říkala že to stojí kolem 19tis. jelikož mě to hradí pojišťovna tak nic akorát si kupuji léky to doplácim 30kč.
Ahoj, my jsme platily těch 38500,– a vyšlo nám to, jsem ve třetím měsíci
tak doufám, že vám to taky vyjde.
@Annaamalie píše:
Ahojky. Já teď budu podstupovat umělé otěhotnění z darov.embr.v říjnu. Pani dokrorka mi říkala že to stojí kolem 19tis. jelikož mě to hradí pojišťovna tak nic akorát si kupuji léky to doplácim 30kč.
Tak budu držet palce ať ti to vyjde jako nám. ![]()
@renakuda Děkuji jsem na to zvědavá. Kdyžtak máme ještě jeden pokus na pojišťovně. Jinak vám gratuluju. Vyšlo vám to na poprvé? Jestli můžu vědět
@Annaamalie píše:
@renakuda Děkuji jsem na to zvědavá. Kdyžtak máme ještě jeden pokus na pojišťovně. Jinak vám gratuluju. Vyšlo vám to na poprvé? Jestli můžu vědět
Ahoj, ano vyšlo to hned na poprvé.
@renakuda píše:
Ahoj, ano vyšlo to hned na poprvé.
Ahoj. chtěla bych se zeptat jestli ti taky padaly vlasy po užívání hormomů? Užívám estrofem a utrogest.ted mám 3den puzu očekávám menzes a pak opět estrofem a pak nastane den „D“. ![]()
Ahoj, vlasy mi taky začaly vypadávat víc, ale to by mělo přejít tak po měsíci. Mě se začaly víc mastit, ale až teď a to jsem ve 12tt, mám je strašně suché a hrozně elektrizující. Takže jdu zkusit masku z vajec a oleje, jinak mě jebne.
Tak držím palce aby to vyšlo. Já brala jen utrogestan, už před transferem. A to ti budou transferovat kdy po menzesu? Mě právě pár dnů před menzesem, asi 10 dní.
@renakuda píše:
Ahoj, vlasy mi taky začaly vypadávat víc, ale to by mělo přejít tak po měsíci. Mě se začaly víc mastit, ale až teď a to jsem ve 12tt, mám je strašně suché a hrozně elektrizující. Takže jdu zkusit masku z vajec a oleje, jinak mě jebne.
Tak držím palce aby to vyšlo. Já brala jen utrogestan, už před transferem. A to ti budou transferovat kdy po menzesu? Mě právě pár dnů před menzesem, asi 10 dní.
Ahoj. Elektizovat vlasy ti můžou i z počasí. Teď jsem zkusila else fialovej na vlasy píšou že je proti vypadávání tak jsem zvedavá bojím se abych nebyla plešatá
.Prosím tě na to jsem se taky chtěla zeptat kdy jsi to podstupovala. Já jsem dneska dostala menzes 3den po menzesu budu brrát esrofem a 9.10.jedu na ultrazvuk kuli pokojíčku(sliznice)
jak je veliká. Mám dárkyni ta by měla být vyrozuměná od lékaře ky začít píchat hormony.jsme sladěný to mi řekla doktorka.tak bych se měla víc dozvědět ve středu toho 9.10.to budu 9den po menzesu. ![]()
@Annaamalie píše:
Ahoj. Elektizovat vlasy ti můžou i z počasí. Teď jsem zkusila else fialovej na vlasy píšou že je proti vypadávání tak jsem zvedavá bojím se abych nebyla plešatá![]()
.Prosím tě na to jsem se taky chtěla zeptat kdy jsi to podstupovala. Já jsem dneska dostala menzes 3den po menzesu budu brrát esrofem a 9.10.jedu na ultrazvuk kuli pokojíčku(sliznice)
jak je veliká. Mám dárkyni ta by měla být vyrozuměná od lékaře ky začít píchat hormony.jsme sladěný to mi řekla doktorka.tak bych se měla víc dozvědět ve středu toho 9.10.to budu 9den po menzesu.
![]()
Příspěvek upraven 03.10.13 v 08:42
No my jsme neměly sladěný cyklus, my radši sněhuláčka
9.7 jsem dostala menzes a po ms jsem brala utrogestan, chodila na utz kvůli sliznici a 25.7 mi ho zavedly, tak to budeš mít asi taky tak nějak kolem toho dvacátého nebo by jsi měla. já mám 26dní cyklus asi krátký, tak možná je to jiný, ale v plodný dny by ti to tam neměly dávat. uvidíš… No doufám že to vyjde a držím palce. Hlavně v klidu
Já testovala už 3 den po oplodnění
jak magor
ale šestý den tam byla slabounká čárka
tak snad to u vás taky vyjde ![]()
@renakuda píše:
No my jsme neměly sladěný cyklus, my radši sněhuláčka9.7 jsem dostala menzes a po ms jsem brala utrogestan, chodila na utz kvůli sliznici a 25.7 mi ho zavedly, tak to budeš mít asi taky tak nějak kolem toho dvacátého nebo by jsi měla. já mám 26dní cyklus asi krátký, tak možná je to jiný, ale v plodný dny by ti to tam neměly dávat. uvidíš… No doufám že to vyjde a držím palce. Hlavně v klidu
Já testovala už 3 den po oplodnění
jak magor
ale šestý den tam byla slabounká čárka
tak snad to u vás taky vyjde
Ahoj. mě pani doktorka říkala že mají mrazáčky ale že by mi radši dala čerstvá a měla hned 2slečny nebo dárkyně. Už bych to měla za sebou ale ta 1 onemocněla angínou tak mi volala at utroš vysadím a vyčkám menzes aby se to zbytečně neprotahovalo.tak to jsem měla za 22dní menzes.Po kontrole mi žekla že má schodou okolností ještě 1 a je skoro stejně sladěná jako já nebo že se to dá doladit tak jsem viděla jak se pani doktorka usmívá až zářila a já měla uplně hezkej pocit z ní. Teď jsem to dostala za 25dní. jinak v normáním životě bez hormonu nám pravidelnej ciklus 28dní. Právě že se bojim toho že se budu bát si udělat test
A hlavně nevím až ponesu do práce neschopenku co mám říst. Nechci říkat že jsem něco podstoupila protože stačí když věděla provozní že někam jezdím a hned to věděli její známí a kamrádi
…Neví to ani rodina i když se ptjí kdy pojedem do pardubic tak říkám že nevím že jsme se ještě nerozhodli.
Tak běž marodit až co se to dozvíš z krve. Já šla hned po oplodnění, protože mě začalo bejt blbě hned, takovej divnej pocit a jako kdyby menzes první den a bolesti zad. Nebo řekni že máš chřipku nebo angínu… nevím jak to máš v práci… já byla ve fabrice, takže tam jsem to nikomu nevysvětlovala
@Pawlinka píše:
Halooo, je tu nekdo kdo zkusil ivf s darov. embryi a muze mi rict kolik to stoji? Je to levnejsi nez darovana vajicka? Jsme uz vystaveni
já mám dar.embr.za 20.OOO, už jako samoplátce..