Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak to ti věřím. tak to abych si nakoupila časáky nebo nějakou knihu
. Dneska jsem si volala do laborky tak máme krásnejch kvalitních 5emb. z toho 4buněční a 1 pěti buněční. zítra opět volat a pak mi řekne podle volného sálu nástup.
.včera jsem byla s mnželem na hřišti docela nečekaná dobrá atmosféra tak myšlenky šly stranou ani jsem si na to nevzpoměla. ![]()
@Annaamalie píše:
Ahoj tak to ti věřím. tak to abych si nakoupila časáky nebo nějakou knihu. Dneska jsem si volala do laborky tak máme krásnejch kvalitních 5emb. z toho 4buněční a 1 pěti buněční. zítra opět volat a pak mi řekne podle volného sálu nástup.
.včera jsem byla s mnželem na hřišti docela nečekaná dobrá atmosféra tak myšlenky šly stranou ani jsem si na to nevzpoměla.
Jééé tak to jsem si myslela taky že budu číst, studovat na netu klidně i výchovu a přebalování atd…, ale můžu ti říct, že jak člověk nemá náladu, tak to nějak nevychází…
Takže embryjka se pěkně vyvíjí co? pětibuněčný to je pěkný, moc ti to přeju.
Mě se v noci zdálo, že jsme dostaly adoptovanýho prcka ze dne na den, kluka… a sháněly jsme kočárek a plenky… ale bylo to hodný dítě, furt jen spalo a pak začalo dělat i kliky…
už mě z toho všecho asi hráblo
![]()
@jeana1 píše:
Jééé tak to jsem si myslela taky že budu číst, studovat na netu klidně i výchovu a přebalování atd…, ale můžu ti říct, že jak člověk nemá náladu, tak to nějak nevychází…
Takže embryjka se pěkně vyvíjí co? pětibuněčný to je pěkný, moc ti to přeju.
Mě se v noci zdálo, že jsme dostaly adoptovanýho prcka ze dne na den, kluka… a sháněly jsme kočárek a plenky… ale bylo to hodný dítě, furt jen spalo a pak začalo dělat i kliky…![]()
![]()
už mě z toho všecho asi hráblo
![]()
![]()
tak to máš sny. já ani nevím co se mi zdálo. jinak mě se kolikrát zdálo že jsem čekala mimi a pak držela v náruči a pak bylo fuč. Dneska si budu volat v 1hod.jak se jim daří. Jen je háček já bych chtěla zavést 2em. manžel 1em. a pani laborantka nám radí 1 že jsou kvalitní a já jsem ve 3cyklu tak by byla prvděpodobně dvojčata. no ale sama nevím jestli bych to zvládla a hlavně finančně. potřbujem dodělat plot před domem a ještě nejaké drobnosti.Tak se smiřuju s tím že budeme mít jedináčka
tak aspoň něco. Můj sem byl mít aspoň 3děti ale to mi bylo 20let
![]()
@Annaamalie ahoj a dobrý zprávy na dnešek. určo to už budou krásný morulky-blasty
já mám dééčka dvojčata-ďábly a vše se dá zvládnout, ikdyž občas s jazykem na vestě
takže žádný strach a dnes dvojku červenýho na sliznici ![]()
a ta změna mi samotné předělat nějak zatím nejde a admin zatím neodpovídá
tak se oml.
@Anonymní píše:
@Annaamalie ahoj a dobrý zprávy na dnešek. určo to už budou krásný morulky-blasty![]()
já mám dééčka dvojčata-ďábly a vše se dá zvládnout, ikdyž občas s jazykem na vestě
![]()
takže žádný strach a dnes dvojku červenýho na sliznici
a ta změna mi samotné předělat nějak zatím nejde a admin zatím neodpovídá
tak se oml.
to nevadí hlaní je že s náma taky komunikuješ. no dneska jsem tam volala ve 13ho.1em 10ti buněčný a 4 8mi bunečný
. no a nástup ve štředu v 11.30hod, tam se na všem dohodnem
.jo vínko mám v lednici od soboty
![]()
@Annaamalie píše:ještě jsem zapoměla dodat jsou v 1prvotřídní kvality
![]()
![]()
No hele když si dáš dvě, tak je možnost že jedno bude vytlačovat druhý, a hlavně když máš dvě máš jen 3 pokusy a když jedno tak 4 ne? Nevím co ti poradit, ale jestli mají tolik buněk, tak by se měly chytit. Já chci jedno a až pak druhý, chci si užít ty starosti dvakrát ![]()
už se to blíží no… takže zvracení zdar ![]()
@Annaamalie zdravím
zítra v 11.30 myslím na tebe.tfuj tfuj tfuj pro štěstí
![]()
@Anonymní píše:
@Annaamalie zdravímzítra v 11.30 myslím na tebe.tfuj tfuj tfuj pro štěstí
![]()
i já se přidávám
![]()
Ahojky holky jsem ráda že jste si na mě vzpoměli mooooc mě to potěšilo
Jsem už doma hodinu a máme 1 a jedno v mrazáčku
Můžu říct že jsem měla trému na sále a pak dobrý. Zibir si ode dneška píchám na ředění krve a prokrvení sliznice.Tak jsem zvědavá co teď příroda udělá. Laborantka drží palce říkala že byli embr. krásný že to musí vyjít. Teď si budete myslet že jsem blázen
věřím že tatínek
co je v nebíčku nám pomůže
![]()
@Annaamalie takže jeden bobánek v peřině, super
tedka klídek, leháro a pohoda a za takových deset dní dvojité vidění na testu. tatínek pomůže
![]()
@Anonymní píše:
@Annaamalie takže jeden bobánek v peřině, super![]()
tedka klídek, leháro a pohoda a za takových deset dní dvojité vidění na testu. tatínek pomůže
![]()
jo j doufám že se mu v pokojíčku bude líbit
. Předevčírem jsem si dala poslední skleničku růžového vínka
.No abych ti řekla pravdu tak toho testu se bojím. Na krev se mám dostavit 30.10.Nevím chci se zeptat citím se jako pitomá taková malátná že by to měl vliv to zavedení emb.(musím si vymyslet nejakou přezdívku ):P
@Annaamalie píše:
jo j doufám že se mu v pokojíčku bude líbit. Předevčírem jsem si dala poslední skleničku růžového vínka
.No abych ti řekla pravdu tak toho testu se bojím. Na krev se mám dostavit 30.10.Nevím chci se zeptat citím se jako pitomá taková malátná že by to měl vliv to zavedení emb.(musím si vymyslet nejakou přezdívku ):P
Mě zavedly prďolu ve čtvrtek a už v pátek mi začalo být trochu zle, a hlavně jsem šla na noční, tak jsem o půlnoci utekla domů a vzala si neschopenku, nechtěla jsem riskovat. Pak až v tom dalším týdnu mě bylo divně (jako kocovina) a zrovna jsme jely na dovču, tak jsem to nemohla vydržet se zádama v autě. tak uvidíš, ale moc držím palečky…
Jo a s tím tatínkem mě mrzí, u mě zase držela palce mamka, tak že jí děkuju…
@Anonymní píše:
@Annaamalie takže jeden bobánek v peřině, super![]()
![]()
a ten pocit je nejkrásnější že?