Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, jak je@Annaamalie jak jde nic nedělání
a co rajská, byla jedlá nebo
![]()
cena myslím ok, to občerstvení mě teda dostalo, se tu ted směji…za ty prachy asi nějaký slavičí jazýčky
![]()
@jeana1 užíváš si užíváš
![]()
![]()
![]()
který jsi tt.,smím-li se ptát
hezký víkend, přeji, má být snad i teplo
ahojky. Rajská výborná tomohla jsem mu
. Jinak si to užívám. Je to milé když mě manžel trošičku rozmazluje už ani nepamatuji kdy to bylo
.Jinak si schrupnu odpo. 1-2hod.
Zdá se ti málo peněz taky jsem s manželem byla překvapená. Mě doktorka říkala že se snažila co nejvíc protlačit na pojišťovnu. Měli jsme doplácet cca 16tis. a doplacela jsem 4900tis. k tý zaloze 18tisícum. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, jak je@Annaamalie jak jde nic nedělání
![]()
cena myslím ok, to občerstvení mě teda dostalo, se tu ted směji…za ty prachy asi nějaký slavičí jazýčky
![]()
@jeana1 užíváš si užíváš
![]()
![]()
![]()
užívám
ale už mi moc špatně nebývá… začínáme 16 tt, tak se to mírní
![]()
@jeana1 píše:
užívámale už mi moc špatně nebývá… začínáme 16 tt, tak se to mírní
![]()
![]()
ahoj.Moje známá manžela sestřenice ta neměla nic žadné bolest, nevolnost jako kdyby těhotná nebyla a porod taky dobrej rychlej ![]()
@Annaamalie píše:
ahoj.Moje známá manžela sestřenice ta neměla nic žadné bolest, nevolnost jako kdyby těhotná nebyla a porod taky dobrej rychlej
no já se na porod těším, ale na sestřičky v nemocnici ne. ani na doktory.
![]()
@Annaamalie jé,tak to nevím, jak je to u de. s účastí zdr. pojst. já na deečka byla už vždy jako samoplátce
@jeana1 krásný týden, to už ti sletí
![]()
@jeana1 píše:
no já se na porod těším, ale na sestřičky v nemocnici ne. ani na doktory.![]()
![]()
proc většinou se říka když spolupracuješ tak jsou hodní. ségry si nestěžovaly ani ta sestřenice ba na opak je chvalily že jako prvorodičky tak to zvládly super.no tak to člověk neovlivní
![]()
@Annaamalie píše:
proc většinou se říka když spolupracuješ tak jsou hodní. ségry si nestěžovaly ani ta sestřenice ba na opak je chvalily že jako prvorodičky tak to zvládly super.no tak to člověk neovlivní![]()
A jak dlouho je clovek v porodnici? My spolupracovat urco budeme, snad to bude rychly. Ted mame dilema co za kocarky, jaky jsou dobry a jina vybavickka, ale to bych probirala az jak ti to vyjde.
@jeana1 tak já, když nepočítám hospitalizaci před…,tak jsem byla v porodnici po narození šest dní, pak ještě tři dny na jip se žloutenkou. ale ostatní holky šly domů tak za 5 dní. užívej si těhu ![]()
@Anonymní píše:
@jeana1 tak já, když nepočítám hospitalizaci před…,tak jsem byla v porodnici po narození šest dní, pak ještě tři dny na jip se žloutenkou. ale ostatní holky šly domů tak za 5 dní. užívej si těhu
@jeana1 ahoj.většinou pouštěji 4-5den.moje segra šla 3den měli plno a potřebovali volné pokoje pro další. co takhle mám kamarádky tak buď mají kočárky od taka, daniely, laret. abych byla upřímná tak se bojim udělat test po neděli. no docela mě pobolívají vpychy po laparaskopiji když se víc hejbu, když jsem v klidu tak dobrý ![]()
@Annaamalie píše:
@jeana1 ahoj.většinou pouštěji 4-5den.moje segra šla 3den měli plno a potřebovali volné pokoje pro další. co takhle mám kamarádky tak buď mají kočárky od taka, daniely, laret. abych byla upřímná tak se bojim udělat test po neděli. no docela mě pobolívají vpychy po laparaskopiji když se víc hejbu, když jsem v klidu tak dobrý
jooo? tak to je možný že se to chytá, a nebo přijde ms, kdy jí máš dostat?
@jeana1 až kolem 28.10.měla jsem jí 1.10.mívám ji pravidelnou akorád teď jsem jí měla po užívání utroše 24 nebo 25 aby se urychlilo kuli ET. že by se ta sliznice nějak protáčela nebo jak to mám nazvat pracovala. hlavně se nemůžu spolehat na bolesti prsou protože ten utroš na mě hodně působí bolej mě po něm prsa a mám je trošku zvětšený tak nic jiného mi nezbejvá než se někerej den pokusit o testík
![]()
jinak mě ty jizvičky(vpychy po lap.) nebolej až teď..
@Annaamalie píše:
@jeana1 až kolem 28.10.měla jsem jí 1.10.mívám ji pravidelnou akorád teď jsem jí měla po užívání utroše 24 nebo 25 aby se urychlilo kuli ET. že by se ta sliznice nějak protáčela nebo jak to mám nazvat pracovala. hlavně se nemůžu spolehat na bolesti prsou protože ten utroš na mě hodně působí bolej mě po něm prsa a mám je trošku zvětšený tak nic jiného mi nezbejvá než se někerej den pokusit o testík![]()
jinak mě ty jizvičky(vpychy po lap.) nebolej až teď..
no abych pravdu řekla (napsala
) tak jsem nervozní s tebou,… kdy ho budeš dělat?
@jeana1 píše:
no abych pravdu řekla (napsala) tak jsem nervozní s tebou,… kdy ho budeš dělat?
já nevím bojím se. dneska mi bylo divně od žaludku před snídaní a po snídani asi půl hod. břicho mě zatím nebolí. ale želudek mám takovej divnej. bojím se bojím. dneska je to od středy 6den. tím pádem bublinka by byla 10dní stará(od oplodnění)
a nevím co dokázala ![]()
Zdravím děvčata, jak je
@Annaamalie jak jde nic nedělání
@jeana1 užíváš si užíváš