Embryo od dárců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.10.13 19:32

Zdravím děvčata, jak je :mavam: @Annaamalie jak jde nic nedělání :mrgreen: a co rajská, byla jedlá nebo :poblion: :poblion: cena myslím ok, to občerstvení mě teda dostalo, se tu ted směji…za ty prachy asi nějaký slavičí jazýčky :mrgreen: :mrgreen: @jeana1 užíváš si užíváš :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: který jsi tt.,smím-li se ptát :idea: hezký víkend, přeji, má být snad i teplo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
137
18.10.13 21:16
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, jak je :mavam: @Annaamalie jak jde nic nedělání :mrgreen: a co rajská, byla jedlá nebo :poblion: :poblion: cena myslím ok, to občerstvení mě teda dostalo, se tu ted směji…za ty prachy asi nějaký slavičí jazýčky :mrgreen: :mrgreen: @jeana1 užíváš si užíváš :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: který jsi tt.,smím-li se ptát :idea: hezký víkend, přeji, má být snad i teplo :mavam:

ahojky. Rajská výborná tomohla jsem mu :P. Jinak si to užívám. Je to milé když mě manžel trošičku rozmazluje už ani nepamatuji kdy to bylo :mrgreen:.Jinak si schrupnu odpo. 1-2hod. :mrgreen: :mrgreen: Zdá se ti málo peněz taky jsem s manželem byla překvapená. Mě doktorka říkala že se snažila co nejvíc protlačit na pojišťovnu. Měli jsme doplácet cca 16tis. a doplacela jsem 4900tis. k tý zaloze 18tisícum. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.10.13 08:36
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, jak je :mavam: @Annaamalie jak jde nic nedělání :mrgreen: a co rajská, byla jedlá nebo :poblion: :poblion: cena myslím ok, to občerstvení mě teda dostalo, se tu ted směji…za ty prachy asi nějaký slavičí jazýčky :mrgreen: :mrgreen: @jeana1 užíváš si užíváš :poblion: :poblion: :mrgreen: :mrgreen: který jsi tt.,smím-li se ptát :idea: hezký víkend, přeji, má být snad i teplo :mavam:

užívám :P ale už mi moc špatně nebývá… začínáme 16 tt, tak se to mírní :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.10.13 10:03
@jeana1 píše:
užívám :P ale už mi moc špatně nebývá… začínáme 16 tt, tak se to mírní :dance: :dance: :dance:

ahoj.Moje známá manžela sestřenice ta neměla nic žadné bolest, nevolnost jako kdyby těhotná nebyla a porod taky dobrej rychlej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.10.13 14:16
@Annaamalie píše:
ahoj.Moje známá manžela sestřenice ta neměla nic žadné bolest, nevolnost jako kdyby těhotná nebyla a porod taky dobrej rychlej :palec:

no já se na porod těším, ale na sestřičky v nemocnici ne. ani na doktory. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.13 16:24

@Annaamalie jé,tak to nevím, jak je to u de. s účastí zdr. pojst. já na deečka byla už vždy jako samoplátce :nevim: @jeana1 krásný týden, to už ti sletí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
137
19.10.13 17:16
@jeana1 píše:
no já se na porod těším, ale na sestřičky v nemocnici ne. ani na doktory. 8o 8o 8o

proc většinou se říka když spolupracuješ tak jsou hodní. ségry si nestěžovaly ani ta sestřenice ba na opak je chvalily že jako prvorodičky tak to zvládly super.no tak to člověk neovlivní :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.10.13 19:50
@Annaamalie píše:
proc většinou se říka když spolupracuješ tak jsou hodní. ségry si nestěžovaly ani ta sestřenice ba na opak je chvalily že jako prvorodičky tak to zvládly super.no tak to člověk neovlivní :dance: :pankac:

A jak dlouho je clovek v porodnici? My spolupracovat urco budeme, snad to bude rychly. Ted mame dilema co za kocarky, jaky jsou dobry a jina vybavickka, ale to bych probirala az jak ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 10:11

@jeana1 tak já, když nepočítám hospitalizaci před…,tak jsem byla v porodnici po narození šest dní, pak ještě tři dny na jip se žloutenkou. ale ostatní holky šly domů tak za 5 dní. užívej si těhu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
97
20.10.13 10:43
@Anonymní píše:
@jeana1 tak já, když nepočítám hospitalizaci před…,tak jsem byla v porodnici po narození šest dní, pak ještě tři dny na jip se žloutenkou. ale ostatní holky šly domů tak za 5 dní. užívej si těhu :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.10.13 12:44

@jeana1 ahoj.většinou pouštěji 4-5den.moje segra šla 3den měli plno a potřebovali volné pokoje pro další. co takhle mám kamarádky tak buď mají kočárky od taka, daniely, laret. abych byla upřímná tak se bojim udělat test po neděli. no docela mě pobolívají vpychy po laparaskopiji když se víc hejbu, když jsem v klidu tak dobrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.10.13 15:02
@Annaamalie píše:
@jeana1 ahoj.většinou pouštěji 4-5den.moje segra šla 3den měli plno a potřebovali volné pokoje pro další. co takhle mám kamarádky tak buď mají kočárky od taka, daniely, laret. abych byla upřímná tak se bojim udělat test po neděli. no docela mě pobolívají vpychy po laparaskopiji když se víc hejbu, když jsem v klidu tak dobrý :roll:

jooo? tak to je možný že se to chytá, a nebo přijde ms, kdy jí máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.10.13 15:38

@jeana1 až kolem 28.10.měla jsem jí 1.10.mívám ji pravidelnou akorád teď jsem jí měla po užívání utroše 24 nebo 25 aby se urychlilo kuli ET. že by se ta sliznice nějak protáčela nebo jak to mám nazvat pracovala. hlavně se nemůžu spolehat na bolesti prsou protože ten utroš na mě hodně působí bolej mě po něm prsa a mám je trošku zvětšený tak nic jiného mi nezbejvá než se někerej den pokusit o testík 8o :roll:
jinak mě ty jizvičky(vpychy po lap.) nebolej až teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.10.13 10:18
@Annaamalie píše:
@jeana1 až kolem 28.10.měla jsem jí 1.10.mívám ji pravidelnou akorád teď jsem jí měla po užívání utroše 24 nebo 25 aby se urychlilo kuli ET. že by se ta sliznice nějak protáčela nebo jak to mám nazvat pracovala. hlavně se nemůžu spolehat na bolesti prsou protože ten utroš na mě hodně působí bolej mě po něm prsa a mám je trošku zvětšený tak nic jiného mi nezbejvá než se někerej den pokusit o testík 8o :roll:
jinak mě ty jizvičky(vpychy po lap.) nebolej až teď..

no abych pravdu řekla (napsala :lol: ) tak jsem nervozní s tebou,… kdy ho budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.13 11:30
@jeana1 píše:
no abych pravdu řekla (napsala :lol: ) tak jsem nervozní s tebou,… kdy ho budeš dělat?

já nevím bojím se. dneska mi bylo divně od žaludku před snídaní a po snídani asi půl hod. břicho mě zatím nebolí. ale želudek mám takovej divnej. bojím se bojím. dneska je to od středy 6den. tím pádem bublinka by byla 10dní stará(od oplodnění) :P a nevím co dokázala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí