Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jeana1 jo jo, po transferu pocit krásný, u mě možná spíš, že už to mám opět za sebou, ale pak zase ty obavy, že co bude jak to zas dopadne.
@Annaamalie já první 2-3 dny malátná ospalá asi z utroše. pak už to bylo lepší
![]()
@Anonymní píše:
@jeana1 jo jo, po transferu pocit krásný, u mě možná spíš, že už to mám opět za sebou, ale pak zase ty obavy, že co bude jak to zas dopadne.@Annaamalie já první 2-3 dny malátná ospalá asi z utroše. pak už to bylo lepší
![]()
Ahojky holky.Tak můžu říct že jsem netušila jakýho opatrovníka budu mít doma
. manžel je neskutečnej. lež, nesmíš se sprchovat teplou aby se s tebe pářílo, koš s prádlem mi odnedl a dal prádlo na sušák
.Obavy z toho co budu jíst když budu ležet a ne tancovat v kuchyni.Tak jsem mu řekla že až přijede z práce tak bude vařit. Jinak už mám přezdívku embrijka „Bublinka“
![]()
@jeana1 há há, mám to zpomalené myšlení, asi po těch nesčetných narkozách:mrgreen:
@Annaamalie jen ho nech, at se o vás dva stará, je supr že umí vařit, to u nás, kdybych nenavařila, tak jsme už dávno mrtví hlady
opatruj bublinku ![]()
@Anonymní píše:
@jeana1 há há, mám to zpomalené myšlení, asi po těch nesčetných narkozách:mrgreen:@Annaamalie jen ho nech, at se o vás dva stará, je supr že umí vařit, to u nás, kdybych nenavařila, tak jsme už dávno mrtví hlady
opatruj bublinku
no právě vařit moc neumí
. já mu budu radit, dneska bude vařit rajskou polévku s rýží a z práce doveze oběd
![]()
@Annaamalie píše:
no právě vařit moc neumí. já mu budu radit, dneska bude vařit rajskou polévku s rýží a z práce doveze oběd
![]()
Já vařila normálně, těžký věci jsem teda nenosila, ale normálně jsem fungovala, snažila jsem se na to nemyslet. Jooo oni jsou chlapy v tomhle zlatí, taky jsem musela odpočívat, ale po 2 měsících doma mě z toho začalo hrabat
![]()
@jeana1 já zatím nic nechci podceňovat. chci dodržet 3dny klid na lůžku. vycházky mám až za týden od středy. mě to nevadí celej život jsem pořád na nohách tak si to užívám nic nedělání
. ono jako servírka nemám možnost si sednout za celj den to jsem pak uplně vycuclá:jazyk:.ráda se nechávám rozmazlovat
![]()
@Annaamalie píše:
@jeana1 já zatím nic nechci podceňovat. chci dodržet 3dny klid na lůžku. vycházky mám až za týden od středy. mě to nevadí celej život jsem pořád na nohách tak si to užívám nic nedělání. ono jako servírka nemám možnost si sednout za celj den to jsem pak uplně vycuclá:jazyk:.ráda se nechávám rozmazlovat
![]()
Užívej, užívej, budu držet pěstičky… já jsem byla taky dřív hodně na nohách, ale neumím odpočívat… teda teď už jo
protože když je mi blbě, tak je to lepší a hlavně co doma? tak jen polehávám a poflakuju se
![]()
@Annaamalie píše:
Jinak jsme platily hotově 22900,–
i s pojišťovnou? není to jen dárcovství vajíček?
@jeana1 píše:
i s pojišťovnou? není to jen dárcovství vajíček?
máme i s pojišťovnou. mám embio já a manžel jsme nic svého nedavaly.18000kč za embria(vajíčko+spermie), 3500 zamražení na rok a 1100 za vedení a 3oo za pokoj kde jsem ležela 2hod.+očerstvení
@Annaamalie píše:
@jeana1máme i s pojišťovnou. mám embio já a manžel jsme nic svého nedavaly.18000kč za embria(vajíčko+spermie), 3500 zamražení na rok a 1100 za vedení a 3oo za pokoj kde jsem ležela 2hod.+očerstvení [/ciPodívej se na stránky Sanus Pardubice ceník na to klikni a ukáže si ti seznam cen. i když je pravda že nám říkala laborantka že budem doplácet 16tis. když jsme dávaly pouze 18tis.tak nevím ještě jsem se o tom s manželem pořádně nebavila
@Annaamalie píše:@Annaamalie píše:
@jeana1máme i s pojišťovnou. mám embio já a manžel jsme nic svého nedavaly.18000kč za embria(vajíčko+spermie), 3500 zamražení na rok a 1100 za vedení a 3oo za pokoj kde jsem ležela 2hod.+očerstvení [/ciPodívej se na stránky Sanus Pardubice ceník na to klikni a ukáže si ti seznam cen. i když je pravda že nám říkala laborantka že budem doplácet 16tis. když jsme dávaly pouze 18tis.tak nevím ještě jsem se o tom s manželem pořádně nebavilaI občerstevní jo?
mě daly embryjko, 15 minut jsem tam počkala v leže a šup domů
@jeana1 píše:
I občerstevní jo?mě daly embryjko, 15 minut jsem tam počkala v leže a šup domů
ty jo to byl fofr
![]()