Embryo od dárců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
28.10.13 16:43
@Annaamalie píše:
Už jsem z toho testování magor. Udělala jsem si test v16hod.no srdce mi bušilo je tam dušík ale není tak silnej jako včera po 12hod.no tak měla jsem i o dost světlejší moč protože jsem do sebe nalila 0,4lvody byla jsem vyprahlá. bojím se bojím. Zeptám se tě potkalo tě i špinění já jen abych byla připravená a ne vykulená :mrgreen:.zítra na to kašlu dělat si test nebudu stejně ho nemám. kdyby to bylo špatný tak bych asi krvácela nebo špiněla?

no hele já neměla ani jedno, ale ostatní holky co normálně otěhotněly nebo i po ivf tak špiněly v době ms, tak se toho nelekni, každá to má jinak. Jó taky jsem si připadala (hlavně v lékárně) jako debil když jsem furt testovala, klidně i 3 testy za den. Bylo to na palici, ale myslím že u tebe je to jisté, že jsi těhotná. jinak by se to neukázalo nebo by jsi to dostala. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 17:46
@jeana1 píše:
no hele já neměla ani jedno, ale ostatní holky co normálně otěhotněly nebo i po ivf tak špiněly v době ms, tak se toho nelekni, každá to má jinak. Jó taky jsem si připadala (hlavně v lékárně) jako debil když jsem furt testovala, klidně i 3 testy za den. Bylo to na palici, ale myslím že u tebe je to jisté, že jsi těhotná. jinak by se to neukázalo nebo by jsi to dostala. :*
:hug: :hug: Dneska to je 28dní co bych to měla dostat. Nedostala a ani nemám špinění jak si zavádím utroš tak koukám i na ten prst jestli není jako začínající špinění nebo krev. Já většinou 1 den menzesu hned krvácím. Jsem tak vypozorovaná že poznám druh boleti na sobě. Měla jsem návaly včera to už jsem ti psala ale dobrý. Dokonce už mě tak nebolej prsa jako když bych to měla dostat byla to jiná bolest, ale mám je takový pevný plný :P. Manžel se jich nemůže nabažit :P :P Akorát sem tam mě píchne nebo decentně zabolí bříško. Už abych tu jistotu měla za sebou. Právě proto když jsem byla v lékárně jednou tak jsem si koupila 1test a pak znovu 2testy zítra už tam nejedu :P. to už vydržím do středy :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.10.13 19:04
@Annaamalie píše: :hug: :hug: Dneska to je 28dní co bych to měla dostat. Nedostala a ani nemám špinění jak si zavádím utroš tak koukám i na ten prst jestli není jako začínající špinění nebo krev. Já většinou 1 den menzesu hned krvácím. Jsem tak vypozorovaná že poznám druh boleti na sobě. Měla jsem návaly včera to už jsem ti psala ale dobrý. Dokonce už mě tak nebolej prsa jako když bych to měla dostat byla to jiná bolest, ale mám je takový pevný plný :P. Manžel se jich nemůže nabažit :P :P Akorát sem tam mě píchne nebo decentně zabolí bříško. Už abych tu jistotu měla za sebou. Právě proto když jsem byla v lékárně jednou tak jsem si koupila 1test a pak znovu 2testy zítra už tam nejedu :P. to už vydržím do středy :hug: :hug:

Nojo ty prsa :lol:, manžel pořád chodí a sleduje jak rostou :lol: a je vidět že bych mohla mít nalitý prsa pořád. prakticky se mi nezvětšily ale nalily a zakulatily a je to moc pěkný :lol:
s tím utrošem jsem to taky tak hlídala, já myslím že už to nedostaneš :dance: :dance: :dance: jestli to bylo kvalitní embryjko, tak by mělo vydržet :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.10.13 19:15
@jeana1 píše:
Nojo ty prsa :lol:, manžel pořád chodí a sleduje jak rostou :lol: a je vidět že bych mohla mít nalitý prsa pořád. prakticky se mi nezvětšily ale nalily a zakulatily a je to moc pěkný :lol:
s tím utrošem jsem to taky tak hlídala, já myslím že už to nedostaneš :dance: :dance: :dance: jestli to bylo kvalitní embryjko, tak by mělo vydržet :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:hug: :hug:.jsem ráda že mě uklidníš. mám takovej dobrej pocit. děkuji ti moc moc moc… :hug: :hug: :hug: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.10.13 10:50
@Annaamalie píše: :hug: :hug:.jsem ráda že mě uklidníš. mám takovej dobrej pocit. děkuji ti moc moc moc… :hug: :hug: :hug: :*

není zač :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.10.13 17:35
@jeana1 píše:
není zač :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :oops: :oops: :oops:

mám zvláštní pocit, bojím se :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.10.13 19:31
@Annaamalie píše:
mám zvláštní pocit, bojím se :oops: :oops: :oops:

neboj všechno dobře dopadne, v kolik si máš zítra zavolat na výsledky krve. Já tomu nevěřila ani po druhé krvi až po utz na srdíčko, a koordinátorka mi říkala proč z toho nemám radost, že oni to tam slavily ten náš úspěch :potlesk: ale mě to ještě ani nedocházelo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.10.13 10:48
@jeana1 píše:
neboj všechno dobře dopadne, v kolik si máš zítra zavolat na výsledky krve. Já tomu nevěřila ani po druhé krvi až po utz na srdíčko, a koordinátorka mi říkala proč z toho nemám radost, že oni to tam slavily ten náš úspěch :potlesk: ale mě to ještě ani nedocházelo :pankac: :pankac: :pankac:

ahoj.Byla jsem ráno na krvi. Sestra mě přímo srazila na kolena. Strašně se bojím zavolat ve 13.30hod. na výsledky. Ptala se mě jestli krvácím řekla jsem že zatím ne.Pak jsem jí řekla že jsem si dělala test o víkendu a poslední v pondělí a že se to zbarvilo o ona mi říka to je brzo to nic nemusí znamenat :x. Fakt mě přešla nálada a jsem zklamaná :,(.Pak se mě ptala jestli jsem si nepíchala před KET jehlu a ta hcg může způsobit. Já zmataně jí říkám že nevím. no šly mi myšlenky kolem a kolem. Já jsem si nic nepíchala jen užívala estrofem a utroš a predneson(ten už brát nemám) až po zákroku jsem si píchala zibir na ředění krve.Jsem nasrná :x :x.No nic celá vzteklá bez sebe jsem si koupila 2bal. testů a 1jsem si teď udělala a zbarvil se hned ani neuběhla 1 minuta a je tam čárka jako vyšitá tak co si mám myslet??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.10.13 13:32
@Annaamalie píše:
ahoj.Byla jsem ráno na krvi. Sestra mě přímo srazila na kolena. Strašně se bojím zavolat ve 13.30hod. na výsledky. Ptala se mě jestli krvácím řekla jsem že zatím ne.Pak jsem jí řekla že jsem si dělala test o víkendu a poslední v pondělí a že se to zbarvilo o ona mi říka to je brzo to nic nemusí znamenat :x. Fakt mě přešla nálada a jsem zklamaná :,(.Pak se mě ptala jestli jsem si nepíchala před KET jehlu a ta hcg může způsobit. Já zmataně jí říkám že nevím. no šly mi myšlenky kolem a kolem. Já jsem si nic nepíchala jen užívala estrofem a utroš a predneson(ten už brát nemám) až po zákroku jsem si píchala zibir na ředění krve.Jsem nasrná :x :x.No nic celá vzteklá bez sebe jsem si koupila 2bal. testů a 1jsem si teď udělala a zbarvil se hned ani neuběhla 1 minuta a je tam čárka jako vyšitá tak co si mám myslet??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No já vím že holky co psaly na miminu na ivf, tak že nějaká injekce to způsobuje, ale zase jiné psaly že to nemusí nic způsobovat.
Panebože ta sestra je totální kráva, já teda brala jen utroš, tak mě ani nenapadlo ti nic říkat, ale takhle vystresovat někoho,… no ikdyž ti asi nechtěla dávat plané naděje. Hele je skoro půl druhé, tak písni co nejdřív prosím, protože po tomhle jsem taky pěkně nasraná (na tu sestru), tak písni. Ale myslím že jsi prostě těhotná :) :) :) a sestra neměla náladu na další snažilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.10.13 14:02
@jeana1 píše:
No já vím že holky co psaly na miminu na ivf, tak že nějaká injekce to způsobuje, ale zase jiné psaly že to nemusí nic způsobovat.
Panebože ta sestra je totální kráva, já teda brala jen utroš, tak mě ani nenapadlo ti nic říkat, ale takhle vystresovat někoho,… no ikdyž ti asi nechtěla dávat plané naděje. Hele je skoro půl druhé, tak písni co nejdřív prosím, protože po tomhle jsem taky pěkně nasraná (na tu sestru), tak písni. Ale myslím že jsi prostě těhotná :) :) :) a sestra neměla náladu na další snažilku :)

je to tam :P :P :P :P :P :P :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.13 21:42
@Annaamalie píše:
je to tam :P :P :P :P :P :P :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

gratulka veliká :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
137
8.11.13 11:55
@Anonymní píše:
gratulka veliká :hug: :hug: :hug:

Děkuji 14.11.jedu na ultrazvuk :P :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 19:49

@Annaamalie držím moc moc palce a krásné pokoukáníčko :mavam: :mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
137
11.11.13 10:35
@Anonymní píše:
@Annaamalie držím moc moc palce a krásné pokoukáníčko :mavam: :mavam: :hug:

děkuji moc.asi budu na ovoce. nechutná mi maso ani omáčky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 20:53

@Annaamalie zdravím.tak jak dneska, krása, povídej a přeháněj. myslela jsem na tebe :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex