Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčiny, já jdu teď koncem dubna na ket a už se fakt těším. Jednou jsme byli už na KET v 12/2012, ale nezadařilo se, tak už to snad konečně klapne. Taky to máte některá hodně podobně? Budu ráda, když písnete ![]()
Nápodobně ![]()
a do dvou, mám tam poslední dvojky, tak je nebudu trhat, teda spíš se modlím, aby byli ok a vůbec k tomu došlo ![]()
Tak snad to dobře dopadne. My máme ještě 8 mrazáčků, ale taky si chci nechat dvě tam hodit
už se na to fakt těším a doufám, že už se to dodělá do zdárného konce
čekám MS tak kolem 12.4. a pak estrimax a utrogestan a uvidí se.
Hele jednou to klapnout musí ![]()
no a já jsem jak na trní - mám volat ve 13:00
Ahoj holky, taky jsem měla jít v dubnu/květnu na KET, ale už 2 měsíce čekám na porevizní MS, tak se mi to protáhne ![]()
@Andrej29 píše:
Ahoj holky, taky jsem měla jít v dubnu/květnu na KET, ale už 2 měsíce čekám na porevizní MS, tak se mi to protáhne
drž se
kdo si počká ten se dočká ![]()
No tak z poslednich dvou to jedno embryo vzdalo ![]()
to druhý chtějí ještě sledovat, jak bude ve vývinu pokračovat, jeslti bue mít cenu ho zavádět. takze volat zase zítra v jednu a jestli na ket dojde tak ve stredu…¨
no takze ve finale nic moc dobre zpravy ![]()
@maacek to je mi líto, ale musíš věřit. A v jaké stadiu ti je mrazili?
@Andrej29 píše:
@maacek to je mi líto, ale musíš věřit. A v jaké stadiu ti je mrazili?
byli čtyřdenní když šli k ledu ![]()
no věřím, že aspon ten jeden to zvládne, ale to se dozvim až zítra v tu jednu ![]()
@maacek píše:
byli čtyřdenní když šli k leduno věřím, že aspon ten jeden to zvládne, ale to se dozvim až zítra v tu jednu
Tak jakpak jsi dopadla? ![]()
Asi dobre, dnes probehl KET mam u sebe 1 blastocystu s dutinkou
takze ted 14 nadeje, ze by treba ![]()
Holky, mě konečně dorazila porevizní mrcha
, že na sebe nechala teda čekat, tak jsem zvědavá jak přijde ta další, jestli už normálně.. Kdyby ano a byly ultrazvuky ok, tak si myslím, že by ten KET mohl být koncem května nebo začátkem června, uvidíme..
@maacek moc držím palce, ať se u tebe mimču líbí a vydrží tam celých 9 měsíců ![]()