Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verifikation píše:
Tak držím palce, ať se drží… teď se to určitě podaří… člověk tomu musí věřit.ale stejně je to hrozný, někdo se otře o trenky a je v tom a my máme takové problémy
jak říkám, modlím se za prcka, na druhou stranu po tom všem jsem realista… a pokkud to opět nevyjde nebudu se hroutit… máme spoustu plánů na květen a červen tak si užijeme a max v létě půjdeme do dalšího IVF ![]()
@Verifikation píše:
kdy si máš dělat těhotenský test?
standardka za 14 dni, coz stejne nedam, myslim, ze ho prubnu pristi sobotu at vim na cem jsem ![]()
@maacek píše:
standardka za 14 dni, coz stejne nedam, myslim, ze ho prubnu pristi sobotu at vim na cem jsem
no já si ho mám podle doktora udělat 29.4., ale to určitě nevydržím, tak asi příští neděli… i když minule jsem dostala menses dřív, než jsem si stihla udělat test.
@maacek píše:
jak říkám, modlím se za prcka, na druhou stranu po tom všem jsem realista… a pokkud to opět nevyjde nebudu se hroutit… máme spoustu plánů na květen a červen tak si užijeme a max v létě půjdeme do dalšího IVF
To je pravda, minule jsme to s manželem obrečeli, ale svět se nehroutí a jde se dál… my jsme se pak pustili do správné životosprávy, úpravy jídelníčku a cvičení a krásně se nám oběma podařilo zhubnout a z toho mám hroznou radost
a když to nevyjde, tak máme ještě jednoho mražáčka a pak by se šlo kdyžtak nanovo do IVF.
@Verifikation píše:
no já si ho mám podle doktora udělat 29.4., ale to určitě nevydržím, tak asi příští neděli… i když minule jsem dostala menses dřív, než jsem si stihla udělat test.
jaj tak to se mi nikdy nepovedlo zacit krvacet driv… ![]()
a rekli ti az 29? to je nejak moc? kdy mas jit na krev?
@Verifikation píše:
To je pravda, minule jsme to s manželem obrečeli, ale svět se nehroutí a jde se dál… my jsme se pak pustili do správné životosprávy, úpravy jídelníčku a cvičení a krásně se nám oběma podařilo zhubnout a z toho mám hroznou radosta když to nevyjde, tak máme ještě jednoho mražáčka a pak by se šlo kdyžtak nanovo do IVF.
presne! my po neuspechu postavili dům
a ted mame v planu tolik aktivit, na ktere se tesim, ze to max utece jak voda a pujdem do dalsiho kola ![]()
@maacek píše:
jaj tak to se mi nikdy nepovedlo zacit krvacet driv…
a rekli ti az 29? to je nejak moc? kdy mas jit na krev?
no u nás v centru na krev neposílají, jen si máš udělat těhotenský test… je zvláštní, že normálně mám cyklus hrozně rozházenej a dlouhej, ale minule po IVF, jsem to dostala sama od sebe, to asi všechny ty hormony… tak jsem zvědavá jak to bude teď.
Hele a jak se chováš po KET? Já jsem si vzala z práce do dneška volno a jdu až v pondělí, včera jsem byla venku na hodinový procházce, tak snad mi to neuškodí..
@maacek píše:
presne! my po neuspechu postavili důma ted mame v planu tolik aktivit, na ktere se tesim, ze to max utece jak voda a pujdem do dalsiho kola
Jé tak to gratuluji k domečku
my jsme začali stavět, když jsme se vzali a už rok bydlíme ve svém baráčku.. je pravda, že při tom měl člověk jiné myšlenky.. a kde bydlíte? ![]()
@Verifikation píše:
no u nás v centru na krev neposílají, jen si máš udělat těhotenský test… je zvláštní, že normálně mám cyklus hrozně rozházenej a dlouhej, ale minule po IVF, jsem to dostala sama od sebe, to asi všechny ty hormony… tak jsem zvědavá jak to bude teď.
Hele a jak se chováš po KET? Já jsem si vzala z práce do dneška volno a jdu až v pondělí, včera jsem byla venku na hodinový procházce, tak snad mi to neuškodí..
nejdes na krev
o Dio
tak to je hodne zvlastni ![]()
a jak se chovam? uplne normalne, den KETu v klidu a pak mi bylo doporučeno, at uplne zapomenu, že jsem na něčem byla
že to nejlepší co pro to můžu udělat
tak se toho držím, v práci jsem od včera, do noci jsme byli se známýma, dnes jedem na koncík a tak ![]()
@Verifikation píše:
Jé tak to gratuluji k domečkumy jsme začali stavět, když jsme se vzali a už rok bydlíme ve svém baráčku.. je pravda, že při tom měl člověk jiné myšlenky.. a kde bydlíte?
jj, my si postavili sami behem roku a uz od srpna taky bydlime ![]()
@maacek:
Ahoj, tak jak se ti daří a jak ti je? Je to hrozný, ale pořád se pozoruju… ale moc těhotně si nepřipadám, co ty?
Hele ani ja ne
sem tam me boli bricho a dnes mi haproval tlak, ale to bylo spis pocasim ktery nevedelo jestli svitit nebo prset ![]()
Takze nevim
no, mame jeste tyden pred sebou!
Tak to jsem ráda, že jsi na tom stejně
už aby člověk věděl jak to dopadlo.. ![]()
Děkujeme za držení pěstí.