KET duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
12.4.13 10:00
@Verifikation píše:
Tak držím palce, ať se drží… teď se to určitě podaří… člověk tomu musí věřit. :-) ale stejně je to hrozný, někdo se otře o trenky a je v tom a my máme takové problémy :-(

jak říkám, modlím se za prcka, na druhou stranu po tom všem jsem realista… a pokkud to opět nevyjde nebudu se hroutit… máme spoustu plánů na květen a červen tak si užijeme a max v létě půjdeme do dalšího IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 10:01
@Verifikation píše:
kdy si máš dělat těhotenský test?

standardka za 14 dni, coz stejne nedam, myslim, ze ho prubnu pristi sobotu at vim na cem jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 10:31
@maacek píše:
standardka za 14 dni, coz stejne nedam, myslim, ze ho prubnu pristi sobotu at vim na cem jsem :mrgreen:

no já si ho mám podle doktora udělat 29.4., ale to určitě nevydržím, tak asi příští neděli… i když minule jsem dostala menses dřív, než jsem si stihla udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 10:33
@maacek píše:
jak říkám, modlím se za prcka, na druhou stranu po tom všem jsem realista… a pokkud to opět nevyjde nebudu se hroutit… máme spoustu plánů na květen a červen tak si užijeme a max v létě půjdeme do dalšího IVF :palec:

To je pravda, minule jsme to s manželem obrečeli, ale svět se nehroutí a jde se dál… my jsme se pak pustili do správné životosprávy, úpravy jídelníčku a cvičení a krásně se nám oběma podařilo zhubnout a z toho mám hroznou radost :-) a když to nevyjde, tak máme ještě jednoho mražáčka a pak by se šlo kdyžtak nanovo do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 10:34
@Verifikation píše:
no já si ho mám podle doktora udělat 29.4., ale to určitě nevydržím, tak asi příští neděli… i když minule jsem dostala menses dřív, než jsem si stihla udělat test.

jaj tak to se mi nikdy nepovedlo zacit krvacet driv… :think:
a rekli ti az 29? to je nejak moc? kdy mas jit na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 10:35
@Verifikation píše:
To je pravda, minule jsme to s manželem obrečeli, ale svět se nehroutí a jde se dál… my jsme se pak pustili do správné životosprávy, úpravy jídelníčku a cvičení a krásně se nám oběma podařilo zhubnout a z toho mám hroznou radost :-) a když to nevyjde, tak máme ještě jednoho mražáčka a pak by se šlo kdyžtak nanovo do IVF.

presne! my po neuspechu postavili dům :palec: a ted mame v planu tolik aktivit, na ktere se tesim, ze to max utece jak voda a pujdem do dalsiho kola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 10:39
@maacek píše:
jaj tak to se mi nikdy nepovedlo zacit krvacet driv… :think:
a rekli ti az 29? to je nejak moc? kdy mas jit na krev?

no u nás v centru na krev neposílají, jen si máš udělat těhotenský test… je zvláštní, že normálně mám cyklus hrozně rozházenej a dlouhej, ale minule po IVF, jsem to dostala sama od sebe, to asi všechny ty hormony… tak jsem zvědavá jak to bude teď.
Hele a jak se chováš po KET? Já jsem si vzala z práce do dneška volno a jdu až v pondělí, včera jsem byla venku na hodinový procházce, tak snad mi to neuškodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 10:40
@maacek píše:
presne! my po neuspechu postavili dům :palec: a ted mame v planu tolik aktivit, na ktere se tesim, ze to max utece jak voda a pujdem do dalsiho kola :palec:

Jé tak to gratuluji k domečku :potlesk: my jsme začali stavět, když jsme se vzali a už rok bydlíme ve svém baráčku.. je pravda, že při tom měl člověk jiné myšlenky.. a kde bydlíte? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 10:47
@Verifikation píše:
no u nás v centru na krev neposílají, jen si máš udělat těhotenský test… je zvláštní, že normálně mám cyklus hrozně rozházenej a dlouhej, ale minule po IVF, jsem to dostala sama od sebe, to asi všechny ty hormony… tak jsem zvědavá jak to bude teď.
Hele a jak se chováš po KET? Já jsem si vzala z práce do dneška volno a jdu až v pondělí, včera jsem byla venku na hodinový procházce, tak snad mi to neuškodí..

nejdes na krev 8o o Dio 8o tak to je hodne zvlastni 8o

a jak se chovam? uplne normalne, den KETu v klidu a pak mi bylo doporučeno, at uplne zapomenu, že jsem na něčem byla :palec: že to nejlepší co pro to můžu udělat :palec: tak se toho držím, v práci jsem od včera, do noci jsme byli se známýma, dnes jedem na koncík a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 10:48
@Verifikation píše:
Jé tak to gratuluji k domečku :potlesk: my jsme začali stavět, když jsme se vzali a už rok bydlíme ve svém baráčku.. je pravda, že při tom měl člověk jiné myšlenky.. a kde bydlíte? :-O

jj, my si postavili sami behem roku a uz od srpna taky bydlime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.4.13 18:31

@maacek:
Ahoj, tak jak se ti daří a jak ti je? Je to hrozný, ale pořád se pozoruju… ale moc těhotně si nepřipadám, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
16.4.13 22:26

Hele ani ja ne ;-) sem tam me boli bricho a dnes mi haproval tlak, ale to bylo spis pocasim ktery nevedelo jestli svitit nebo prset ;-)
Takze nevim ;-) no, mame jeste tyden pred sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.4.13 07:27

Holky, držím vám pěsti, aby to dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
17.4.13 08:46

Děkujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
17.4.13 19:21

Tak to jsem ráda, že jsi na tom stejně :-) už aby člověk věděl jak to dopadlo.. :mrgreen:
Děkujeme za držení pěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital