KET duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
11.4.13 14:31
@Andrej29 píše:
Holky, mě konečně dorazila porevizní mrcha :dance:, že na sebe nechala teda čekat, tak jsem zvědavá jak přijde ta další, jestli už normálně.. Kdyby ano a byly ultrazvuky ok, tak si myslím, že by ten KET mohl být koncem května nebo začátkem června, uvidíme..
@maacek moc držím palce, ať se u tebe mimču líbí a vydrží tam celých 9 měsíců :)

no vida, tak gratulace :palec: ted to pofrčí uvidíš  :palec:

no hele přemlouvám toho prcka od včerejška ať zůstane, že za to dám nevím co :mrgreen: :andel: ale víš jak, po těch x pokusech jsem fakt realista :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.4.13 14:37

@maacek je mi to jasný, já za sebou mám teda teprve první pokus a hned jsem otěhotněla, doteď moc nechápu, proč se to stalo, strašně jsme PGD věřili, právě kvůli zamlklýmu těhu.. Takže mám teď taky strach. Už asi nikdy nebudu mít ze dvou čárek na testu takovou radost, jako poprvé, protože vím, že to není žádná jistota, ale na druhou stranu, je to dobrý začátek :) Ale musím na to zapomenout a MUSÍME VĚŘIT :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
11.4.13 14:49

Jak říkáš :palec:

jednou se to štěstí musí unavit a sednou i na vola - to si říkám já :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
11.4.13 19:55

Já už též čekám na MS, už aby to konečně přišlo, břicho už mě docela dost pobolívá. Už se fakt těším, až si pojedu pro ty mrazáčky. Chceme jít tentokrát do 2, máme ještě 8 zamraženo, tak snad se aspoň jeden chytí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 08:23
@Alik.htm píše:
Já už též čekám na MS, už aby to konečně přišlo, břicho už mě docela dost pobolívá. Už se fakt těším, až si pojedu pro ty mrazáčky. Chceme jít tentokrát do 2, máme ještě 8 zamraženo, tak snad se aspoň jeden chytí :-)

to vis ze chyti :palec: a z 8 je do ceho sahat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 08:46

Ahoj holky, my byli na KETU teď ve středu… nechali jsme dát zpět dvě, tak teď jen čekat a doufat :-) všem přeju ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 09:03
@Verifikation píše:
Ahoj holky, my byli na KETU teď ve středu… nechali jsme dát zpět dvě, tak teď jen čekat a doufat :-) všem přeju ať to vyjde :-)

tak to je mame u sebe stejne :palec:
jaka stadia ti dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 09:16

No prý výborné blastocysty - pětidenní. :-) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 09:18

Už se snažíme o mimi tři roky… máme za sebou 3× inseminaci a jednou IVF - nepodařený.. tak snad se to teď už podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 09:24
@maacek píše:
tak to je mame u sebe stejne :palec:
jaka stadia ti dali?

a jak se zatím cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 09:52
@Verifikation píše:
No prý výborné blastocysty - pětidenní. :-) a co ty?

taky blastu uz s dutinkou, tak se za ni modlim at bojuje holka!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 09:53
@Verifikation píše:
Už se snažíme o mimi tři roky… máme za sebou 3× inseminaci a jednou IVF - nepodařený.. tak snad se to teď už podaří…

no my 4 roky a mame za sebou to co vy + jeste jeden KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
12.4.13 09:54
@Verifikation píše:
a jak se zatím cítíš?

uplne normalne, nic na sobe nepozoruju :think: ale pri tehu jsem to tak taky mela, takze tezko rict… ono se ukaze za par dni jestli to vyslo nebo ne… tezko predbihat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 09:57

Tak držím palce, ať se drží… teď se to určitě podaří… člověk tomu musí věřit. :-) ale stejně je to hrozný, někdo se otře o trenky a je v tom a my máme takové problémy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
12.4.13 09:57
@maacek píše:
taky blastu uz s dutinkou, tak se za ni modlim at bojuje holka!!! :andel:

kdy si máš dělat těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek