Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andrej29 píše:
Holky, mě konečně dorazila porevizní mrcha, že na sebe nechala teda čekat, tak jsem zvědavá jak přijde ta další, jestli už normálně.. Kdyby ano a byly ultrazvuky ok, tak si myslím, že by ten KET mohl být koncem května nebo začátkem června, uvidíme..
@maacek moc držím palce, ať se u tebe mimču líbí a vydrží tam celých 9 měsíců
no vida, tak gratulace
ted to pofrčí uvidíš ![]()
no hele přemlouvám toho prcka od včerejška ať zůstane, že za to dám nevím co
ale víš jak, po těch x pokusech jsem fakt realista ![]()
@maacek je mi to jasný, já za sebou mám teda teprve první pokus a hned jsem otěhotněla, doteď moc nechápu, proč se to stalo, strašně jsme PGD věřili, právě kvůli zamlklýmu těhu.. Takže mám teď taky strach. Už asi nikdy nebudu mít ze dvou čárek na testu takovou radost, jako poprvé, protože vím, že to není žádná jistota, ale na druhou stranu, je to dobrý začátek
Ale musím na to zapomenout a MUSÍME VĚŘIT ![]()
Jak říkáš ![]()
jednou se to štěstí musí unavit a sednou i na vola - to si říkám já ![]()
Já už též čekám na MS, už aby to konečně přišlo, břicho už mě docela dost pobolívá. Už se fakt těším, až si pojedu pro ty mrazáčky. Chceme jít tentokrát do 2, máme ještě 8 zamraženo, tak snad se aspoň jeden chytí ![]()
@Alik.htm píše:
Já už též čekám na MS, už aby to konečně přišlo, břicho už mě docela dost pobolívá. Už se fakt těším, až si pojedu pro ty mrazáčky. Chceme jít tentokrát do 2, máme ještě 8 zamraženo, tak snad se aspoň jeden chytí
to vis ze chyti
a z 8 je do ceho sahat ![]()
Ahoj holky, my byli na KETU teď ve středu… nechali jsme dát zpět dvě, tak teď jen čekat a doufat
všem přeju ať to vyjde ![]()
@Verifikation píše:
Ahoj holky, my byli na KETU teď ve středu… nechali jsme dát zpět dvě, tak teď jen čekat a doufatvšem přeju ať to vyjde
tak to je mame u sebe stejne ![]()
jaka stadia ti dali?
Už se snažíme o mimi tři roky… máme za sebou 3× inseminaci a jednou IVF - nepodařený.. tak snad se to teď už podaří…
@maacek píše:
tak to je mame u sebe stejne
jaka stadia ti dali?
a jak se zatím cítíš?
@Verifikation píše:
No prý výborné blastocysty - pětidenní.a co ty?
taky blastu uz s dutinkou, tak se za ni modlim at bojuje holka!!! ![]()
@Verifikation píše:
Už se snažíme o mimi tři roky… máme za sebou 3× inseminaci a jednou IVF - nepodařený.. tak snad se to teď už podaří…
no my 4 roky a mame za sebou to co vy + jeste jeden KET…
@Verifikation píše:
a jak se zatím cítíš?
uplne normalne, nic na sobe nepozoruju
ale pri tehu jsem to tak taky mela, takze tezko rict… ono se ukaze za par dni jestli to vyslo nebo ne… tezko predbihat…
Tak držím palce, ať se drží… teď se to určitě podaří… člověk tomu musí věřit.
ale stejně je to hrozný, někdo se otře o trenky a je v tom a my máme takové problémy ![]()
@maacek píše:
taky blastu uz s dutinkou, tak se za ni modlim at bojuje holka!!!
kdy si máš dělat těhotenský test?