Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verifikation to čekání je hrozný, ale doufám že pak to pojede jak po másle a hlavně se povede.
Zásobičku máme docela dobrou, měla jsem kolem 50 folíků z toho 38 vajuch a nakonec zůstalo 18 embryí. Kolikátý den se chodí na KET asi hlavně podle sliznice co?
@medmenka
teď už to vydržíš.. já mám anovulační cykly, tak mě doktor stimuloval Estrimaxem a na KET jsem šla 19 den cyklu. Ale uvidíš, je to podle sliznice.
Moc moc držím palečky, ať ti to vyjde…
@Verifikation moc děkuji,
já v to doufám že se to povede po tom všem.
A ty se hlavně opatruj
Kdy tě čeká UTZ?
@medmenka
opatruju se
mě je dobře, ani nepociťuju, že jsem těhotná. K doktorovi jdu příští pátek, tak jsem strašně zvědavá jestli je vše v pořádku..
Tak dej pak vědět, kdy půjdeš na KET a jak ti je ![]()
@Verifikation tak to jsem zvědavá zda tam bude jedno nebo dva mimísci ![]()
Mě čeká kontrola ve čtvrtek, doufám že už budou výsledky krve a zbavím se injekcí a budu se moci začít připravovat na ket. Hned jak budu něco vědět, tak se podělím o zprávy. ![]()
Ahoj holky, tak dneska kontrola dopadla dobře, dostala jsem vyvolávačku agolutin a čekám na ms a hurá příprava na KET. Já už se tak těším ![]()
Holky, tak hlásím, že čekáme jedno miminko… jsem 6+0 a už nám krásně tluče srdíčko… měří 3,6 mm… ![]()
Já jsem tak nadšená a pořád nemůžu uvěřit, že budu máma.. takže to bude takový náš vánoční dáreček, TP 27.12. ![]()
@Verifikation tak to moc gratuluji mamino, ať se pěkně vyvíjíte a rostete.
![]()
Holky, tak to vypadá, že u nás mimčo nebude.. Dneska jsem byla na kontrole a mimču nebije srdíčko.. jdu ještě v pátek na kontrolu krve a znova na ultrazvuk, ale vypadá to na zamlklý potrat ![]()
Jdu holky nahlásit radostnou novinu… dneska na testu // ![]()
Tak třeba nám to teď vyjde..
@Verifikation tak potichoucku veliká gratulace
ať vše dobře pokračuje ![]()
@medmenka
Děkuji.. koukám že si na KET byla dva dny po mě.. tak držím palce, ať to vyjde a dopadne dobře! Kdy budeš testovat?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď