Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčata tak já mám skvělou zprávu
jsou tam dvě čárky… co myslíte? to je asi jasný, co… já mám takovouuuuu radost… ![]()
No jasnačka
je tam
moc moc moc gratuluju a z krve at ti to uz jen potvrdi ![]()
Moc děkuji za podporu.. doufám, že bude vše v pořádku a jsem zvědavá zda tam jsou dvě nebo jedno…
Tak to se ted dle hcg bude dat jen odhadnout, to ti zjisti cca az za dalsich 14 dni ![]()
@Petra2829 píše:
@Verifikation Ahoj kolikátý den po Ket jsi měla ten test?
Ahoj, 14. den po KET..
@Verifikation Tak to by mohlo být jedno mimi. Já měla 6 den po et // a byli to dvojky. Hodně štěstíčka ![]()
@Petra2829
No já jsem dřív netestovala.. bála jsem se… Já si taky myslím, že je tam jen jedno
ale to je jen můj pocit…
@Verifikation Kéž by.je to přeci jen snadnější. Já teda radost z dvojek měla, Pak jsem o jedno přišla a zůstalo mi jedno. A jsem z pohledem zpět ráda. S dvojkama je to masakr. I když jasné že bych byla ráda i za ně ![]()
@Petra2829
Tak tomu věřím… Je pravda, že mám časově náročnou práci a budeme to s manželem muset nějak zvládnout a jedno se dá, ale dvě budou záhul.. tak uvidíme… ale pokud budou dvě, tak budeme taky rádi, po tom dlouhém čekání.
Ahoj holky, mohu se k vám také přidat? V půlce května bych měla podstoupit KET když to teda všechno dobře půjde. Teď jen čekám na ms která by měla dorazit až příští týden, tak doufám že se nebude nikde courat.Pak bych měla začít brát estrofem od 2DC. Jinak si stále píchám flexiparin ale už jen jednou denně, čekám jak mi dopadnou výsledky trombofilních mutací.
@Verifikation jinak moc gratuluji ať vše dobře pokračuje ![]()
@medmenka
ahoj, děkuji ![]()
tak držím palce ať všechno jde tak jak má… pro mě bylo vždy nejhorší to čekání! ale i tohle se dá zvládnout. Ale koukám, že máte pěknou zásobu embryí
teda to je super.. to určitě vyjde..