Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj.chci se tě zeptat měla jsi taky sem tam pobolívání břicha jako na menzes? já že jsem v období kdy bych to měla dostat a bojím se. Když mi vyšel 2× test tak to ještě asi nic neznamená nebo je naděje? Dost se bojím
![]()
@Annaamalie píše:
ahoj.chci se tě zeptat měla jsi taky sem tam pobolívání břicha jako na menzes? já že jsem v období kdy bych to měla dostat a bojím se. Když mi vyšel 2× test tak to ještě asi nic neznamená nebo je naděje? Dost se bojím![]()
No mě to taky tak pobolívalo, ale když vyšel pozitivní, tak by se to mělo uhnizďovat. Když jsem to zkoušela se svými vajíčky tak mi vyšel před ms pozitivní (slabší čárka) a pak jsem to dostala, ale to říkal doktor že je těma špatnýma vajíčkama, tak když ona měla kvalitní, tak by to mělo se vyvíjet v pořádku…Nebudu ti psát hlavně se nestresuj, když bych za to každého poslala někam, ale myslím že ti je špatně jak se to vyvíjí, mě to takhle trvalo skoro 14 dní, a pak mi bylo dobře. A pak začaly ty nevolnosti během dne. Momentálně mě včera chytla migréna jak prase, tak to řeším paralenem, ale je to na hovno, nezabírá to. No uvidíme co udělá další várka paralenu. Doktorka říkala že si mám vzít 2 naráz a pak za 8 hodin. Snad se mi nenarodí malej paralen ![]()
Zkus si test udělat někdy odpoledne, měla jsem silnější čárku většinou odpoledne.
@jeana1 píše:
No mě to taky tak pobolívalo, ale když vyšel pozitivní, tak by se to mělo uhnizďovat. Když jsem to zkoušela se svými vajíčky tak mi vyšel před ms pozitivní (slabší čárka) a pak jsem to dostala, ale to říkal doktor že je těma špatnýma vajíčkama, tak když ona měla kvalitní, tak by to mělo se vyvíjet v pořádku…Nebudu ti psát hlavně se nestresuj, když bych za to každého poslala někam, ale myslím že ti je špatně jak se to vyvíjí, mě to takhle trvalo skoro 14 dní, a pak mi bylo dobře. A pak začaly ty nevolnosti během dne. Momentálně mě včera chytla migréna jak prase, tak to řeším paralenem, ale je to na hovno, nezabírá to. No uvidíme co udělá další várka paralenu. Doktorka říkala že si mám vzít 2 naráz a pak za 8 hodin. Snad se mi nenarodí malej paralen
Zkus si test udělat někdy odpoledne, měla jsem silnější čárku většinou odpoledne.
no tak jsem si uděla test před 5 min. dušík se objevil.je to teprv 9den.budu nervozní toho 30.až si budu volat jak vyšly testy
já na migrénu trpím 1 za měsíc před menzesem. jednou jsem si zkusila zázvorovej čaj a pomohl mi tu bolest utlumí.
@Annaamalie píše:
no tak jsem si uděla test před 5 min. dušík se objevil.je to teprv 9den.budu nervozní toho 30.až si budu volat jak vyšly testyjá na migrénu trpím 1 za měsíc před menzesem. jednou jsem si zkusila zázvorovej čaj a pomohl mi tu bolest utlumí.
Já myslím, že když se duch drží, tak to už bude jen sílit. posílám fotky, vzpoměla jsem si jak jsme testovaly my… až někdy ve 3. týdnu jsme je měly úplně silné a hned po namočení.
@jeana1 píše:
Já myslím, že když se duch drží, tak to už bude jen sílit. posílám fotky, vzpoměla jsem si jak jsme testovaly my… až někdy ve 3. týdnu jsme je měly úplně silné a hned po namočení.
tak to jsi mě uklidnila ten 9 den mám uplně stejnou čárku jako máš ty.je zajímavé že ranní je málo výrazná čárka přitom by to mělo být na opak protože celou noc jdeš max 1 na wc a měla by být silnější než ve všedním dni. děkuji mám je taky schovaný
.
![]()
@Annaamalie píše:
tak to jsi mě uklidnila ten 9 den mám uplně stejnou čárku jako máš ty.je zajímavé že ranní je málo výrazná čárka přitom by to mělo být na opak protože celou noc jdeš max 1 na wc a měla by být silnější než ve všedním dni. děkuji mám je taky schovaný.
![]()
![]()
při dalším těhotenství se to bude hodit…
@jeana1 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahojky.chci jen se pochlubyt že dušííííček se nám víííc vybarvuje
![]()
@Annaamalie píše:
ahojky.chci jen se pochlubyt že dušííííček se nám víííc vybarvuje![]()
![]()
No tak to je paráda, já tě nechci každej den otravovat, tak to nechávám na tobě ![]()
@jeana1 píše:
No tak to je paráda, já tě nechci každej den otravovat, tak to nechávám na tobě
mě neotravuješ abych neotravovala já tebe
. jsem ráda že to můžu měkomu pořádně říct
![]()
@Annaamalie píše:
mě neotravuješ abych neotravovala já tebe. jsem ráda že to můžu měkomu pořádně říct
![]()
já jsem taky ráda, že to mám s kým prožívat
![]()
@jeana1 píše:
já jsem taky ráda, že to mám s kým prožívat![]()
![]()
@Annaamalie píše:.Dneska jsem toho moc nenaspala celou noc mě bolela hlava(migrénka)tu většinou mívám před menzesem. Teď jsem si uvařila zelenej čajík a doufám že to přejde.
Docela mě těší že jsme na této stránce jen my dvě + ještě ta jedna
. Jinak co jsem byla nejdřív na dar. vajíček tak tam jich je strašně moc a řekla bych že to je až děsivá konverzace. Než jsem našla tuto stránku co se vyloženě týká nás a dušiček
![]()
![]()
tak nějak to taky vidím
zkus meduňku, ale nepřehánět. Na bolest mi doktorka říkala 2 paraleny po 6 hodinách jeden den a pak k doktorovi co se děje. Že je nejlepší na bolest a neublíží mimču. dělala jsi testík?
@jeana1 píše:
tak nějak to taky vidímzkus meduňku, ale nepřehánět. Na bolest mi doktorka říkala 2 paraleny po 6 hodinách jeden den a pak k doktorovi co se děje. Že je nejlepší na bolest a neublíží mimču. dělala jsi testík?
můžu ti říct že je po bolesti
. jojo ve 12hod. a hned se zbarvuje. připadám si jako magor
![]()