Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Annaamalie píše:
já nevím bojím se. dneska mi bylo divně od žaludku před snídaní a po snídani asi půl hod. břicho mě zatím nebolí. ale želudek mám takovej divnej. bojím se bojím. dneska je to od středy 6den. tím pádem bublinka by byla 10dní stará(od oplodnění)a nevím co dokázala
tak já zkoušela třetí den od oplodnění a nic, a pátý den byla slabounká čárka, šestý den taky, sedmý den nic, osmý den silnější… jeden test (mamavit) neukázal nic a ostatní slabší čárku, tak ať z toho nejsi hned nešťastná…
@jeana1 píše:
tak já zkoušela třetí den od oplodnění a nic, a pátý den byla slabounká čárka, šestý den taky, sedmý den nic, osmý den silnější… jeden test (mamavit) neukázal nic a ostatní slabší čárku, tak ať z toho nejsi hned nešťastná…
zkoušela jsem ho 3den nic
jen ze zvědavosti. říkám si že počkám do pátku i manžel se mě ptal kdy ho zkusím tak jsem řekla že nevím buď ve středu nebo v pátek ![]()
@Annaamalie píše:
zkoušela jsem ho 3den nicjen ze zvědavosti. říkám si že počkám do pátku i manžel se mě ptal kdy ho zkusím tak jsem řekla že nevím buď ve středu nebo v pátek
sakráááá, to já nevydržím
![]()
@jeana1 píše:
sakráááá, to já nevydržím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neboj já dám vědět. původně jsem myslela že se na to vyprdnu a počkám si na krevní test až půjdu 30.10.
@Annaamalie píše:
houbyyyyyy, tak to mám radost… tak doufám, že to bude sílit a sílit. Prožívám to víc jak ty
![]()
@jeana1 píše:
houbyyyyyy, tak to mám radost… tak doufám, že to bude sílit a sílit. Prožívám to víc jak ty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji ti. psala jsem i manželovi. další si zkusím v pátek. zatím se tolik neraduju až to bude o.k.no nevím zase mi je divně od žaludku. nevím zda to je z toho rozrušení nebo něco jjiného i když mě vadí smrad
.a hrozně pardóóóón´i krkám na to opravdu ale opravdu netrpím ![]()
@Annaamalie píše:
děkuji ti. psala jsem i manželovi. další si zkusím v pátek. zatím se tolik neraduju až to bude o.k.no nevím zase mi je divně od žaludku. nevím zda to je z toho rozrušení nebo něco jjiného i když mě vadí smrad.a hrozně pardóóóón´i krkám na to opravdu ale opravdu netrpím
no to mě taky ze začátku hrozně vadilo všechno co bylo cítit a všechno co jsem snědla, tak chtělo jít ven, nešlo to strávit jakoby. já hrozně prděla a smrděla
manžel z toho byl úplně hin.
@jeana1 píše:
no to mě taky ze začátku hrozně vadilo všechno co bylo cítit a všechno co jsem snědla, tak chtělo jít ven, nešlo to strávit jakoby. já hrozně prděla a smrděla![]()
![]()
manžel z toho byl úplně hin.
@Annaamalie píše:![]()
no uvidíme co a jak dál bude ta naše bublinka dovádět. hlavně né zvracení to opravdu nesnáším
![]()
@jeana1 píše:já taky ne, vždycky jsem si musela vyčistit jazyk sodou, protože jsem byla překyselená a drželo se všechno na jazyku, fůůůůůj
ahoj.jsi mě tak navnadila že jsem neodolala a udělala další test…no dlouhé čekání minuta nekonečná
a hele slaboučká dušička
pak kouknu znovu a je viditelně víraznější než včera. další test v sobotu
![]()
@Annaamalie píše:
ahoj.jsi mě tak navnadila že jsem neodolala a udělala další test…no dlouhé čekání minuta nekonečnáa hele slaboučká dušička
pak kouknu znovu a je viditelně víraznější než včera. další test v sobotu
![]()
chci se zeptat, bereš kyselinu listovou? nevím jestli si jí mám koupit sama nebo počkat až mi jí doporučí lékařka
@Annaamalie píše:
chci se zeptat, bereš kyselinu listovou? nevím jestli si jí mám koupit sama nebo počkat až mi jí doporučí lékařka
já brala před otěhotněním od calibrumu baby plan, dost drahej 250,–/30 tablet, při otěhotnění mi lékárnice doporučila chytré miminko kde jí je 800ug a na 2 měsíce stojí 130,– a ve druhém trimestru doporučují mamavit za 130,–/30 tablet.
@Annaamalie píše:
to je paráda, kdy jdeš na krev?
@jeana1 píše:
to je paráda, kdy jdeš na krev?
jdu 30.10.na krev. tak se pak zeptám doktorky
jo baby plan jsem brala někdy před 5 letety když jsme s manželem zkoušely o mimi
.sestřenice od manžela měla od svého gynekologa kyselinu listovou nějakou lepší na recept.tak uvidíme