OPU bez narkózy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.13 14:43

@Mia08 jak jsem psala výše, může to být i skoro bezbolestné a nebo to může bolet. Ale je to rychlá ostrá bolest, prostě doopravdy je to jedno rychlý píchnutí a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
10.4.13 16:37

@panikralickova no uvidím kolik bude nakonec folikulů a podle toho se rozhodnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
11.4.13 18:58

@Mia08 já jsem byla na OPU bez narkózy 2×, poprvé to bylo jen nepříjemné, asi jako silná MS bolest, podruhé to bolelo, ale byla to opravdu rychlovka, dalo se to zvládnout ;). Poprvé to byla minimální stimulace, ale vyrostl jenom 1 folikul, podruhé nativní cyklus, taky byl 1 folikul. Proto bez narkózy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
12.4.13 14:44

Tak po dnešním ultrazvuku z toho nejsem moudrá, folikulů narostlo více, ale nevím kolik a díky PCO jsou různé velikosti, takže výsledný počet bude překvapení. děkuji všem kdo se zapojily do diskuze, ale nakonec mě stejně narkóza nemine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.4.13 19:53

@Mia08 moc držím pěsti. :palec:
Já jsem zažila už pár narkóz a mám teda štěstí, že je snáším v pohodě. Nicméně v CARu mi snad namíchali nějakou speciální narkózu a vždycky jsem po ní byla vysmátá :-) Asi za těch 500 Kč jsme dostávaly něco lepšího :-D Protože vysmáté jsme byly všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.5.13 17:23

@panikralickova Ahoj, chci se tě zeptat, četla jsem že jsi teď naposled měla pouze jediné vajíčko a to se krásně chytlo..nechci být vlezlá, jen…zítra mě čeká OPU a po stimulaci mám jen 2 folíky. Prostě jsem nějak nereagovala..nabídli mi jestli to chci zkusit bez narkózy když mám jen dva..ty jsi to podstoupila? A taky, trochu mi to dodává sílu, že jsi měla pouze jedno a to si krásně žije..já mám totiž hroznej strach že se tak malá šance..a to že se nestihlo OPU to znamená že ti praskly folíky dřív??, 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
22.5.13 17:55

@Nunetka sice nejsem panikralickova, ale ráda bych tě povzbudila - já jsem těhotná po nativním ivf - takže bylo 1 vajíčko v přirozeném cyklu a 1 embryjko ;). držím ti moc palce ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 18:38

@Nunetka určitě jdi do toho! OPU u 2 folíků se dá zvládnout i bez narkózy a máš dvojnásobnou šanci, než jsem měla já. Žádna, i sebemenší šance, by se neměla zahodit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.5.13 20:06

@irenn Jé to je super, děkuju moc za reakci. :) tak hodně štěstí ať se to hezky vyvíjí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
22.5.13 20:09

@panikralickova Snad to vyjde, děkuju. Takže to není tak hrozné? Říkám si právě že kvůli dvou folíkům nemusím snad do narkózy..nikdy jsem jí neměla a pokud je to vážně jen pár minut tak to musím zvládnout. A to jak jsi psala v nějakém příspěvku, že se nestihlo OPU tak to ti praskly samy dříve než se udělal odběr?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 22:49

@Nunetka on nepraskl, spíš jsme to časově nestihli, protože folík narostl moc rychle, v Gennetu OPU v neděli nedělají… prostě bylo tam víc komplikací,,, takže jsem si nechala píchnout Pregnyl a následovalo domácí snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.13 22:16

anonymka123

Já mám z narkozy větší hrůzu než z toho všeho..
Stimuluju clostylbegytem 1-0-1 5 dní.. Nevíte, kolik by z toho mohlo být vajíček? :lol: že bych taky riskla bez narkozy.. Prý po ní nikomu nic nebylo, prý je to malá dávka, ale co já vím, co na to řekne zrovna moje tělo…

Děkuju… :hug:

• Citovat
  • Upravit
PUS
1
6.11.13 10:42

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jse už měla opu bez narkozy??? Já byla na opu ted v pondělí a ještě dnes je mi mizerně!!! zda to ted nevyjde jdu do dalšího pokusu bez narkozy. Myslíte že to dělají i při počtu cca10 folikulů? děkuji za opdověď Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí