První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
3.5.13 11:56

@Hejhulka25 už jdu na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.5.13 12:09

tsty

Holky upozornuji, že mi ty testy už uschli, tak že to není tak jak byly před týdnem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.5.13 12:12

Ty testy co jou na začátku diskuze jsou tmavší, bohužel už to nejde vidět:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 12:23
@jajda81 píše:
Ty testy co jou na začátku diskuze jsou tmavší, bohužel už to nejde vidět:-(

super jsi moc hodná, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 12:24

@jajda81 ty jo to jsem myslela, že jsi to měla silnější 8o já mám totiž dva dny stejnou čárku-11.dní od pregnylu, ukážu moje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 12:27

takže moje :lol:
první fotka je 1.den po pregnylu až 9.den po pregnylu(dpp) ;)
a druhá fotka je 10.den po pregnylu, pod ním dnešní mamatest 11.den po pregnylu a pod ním ještě dnešní lady max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
3.5.13 12:31

@Hejhulka25 Hezký to máš, tak jen ať se drží a sílí. Já jsem dnes taky 11 dní po pregnylu, ale myslím, že jí mám tedy slabší. Tak to u tebe vypadá nadějně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.5.13 12:35

@Hejhulka25 mělaj sem to silnější ale už to nejde vidět, to porovnej s fotkami co jsem dávala na začátku. Jsou stejné ale vyprchané. u tebe to vypadá taky nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 12:43
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Hezký to máš, tak jen ať se drží a sílí. Já jsem dnes taky 11 dní po pregnylu, ale myslím, že jí mám tedy slabší. Tak to u tebe vypadá nadějně. :palec:

ukaáž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 12:44
@jajda81 píše:
@Hejhulka25 mělaj sem to silnější ale už to nejde vidět, to porovnej s fotkami co jsem dávala na začátku. Jsou stejné ale vyprchané. u tebe to vypadá taky nadějně

no nevím, co jsem četla tak i 12.dní od pregnylu to ještě může být falešný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
3.5.13 13:00

@Hejhulka25 Já to mám ještě určitě od Ovitrelle, je vidět, jak slábne. Ale kolik jsi měla Pregnylovku - 5000j? Přijdou mi u tebe stejné, uvidíš, jak to bude vypadat dále. :palec: Já teď testnu až v pondělí, to už bude buď bílo nebo pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 13:04
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Já to mám ještě určitě od Ovitrelle, je vidět, jak slábne. Ale kolik jsi měla Pregnylovku - 5000j? Přijdou mi u tebe stejné, uvidíš, jak to bude vypadat dále. :palec: Já teď testnu až v pondělí, to už bude buď bílo nebo pravé.

teda to jsou hodně slabí dušíci u tebe oproti mě :think: tak ať sílí nám oběma :hug: já měla pregnyl 5000j tak jsem zvědavá, kdy bude konečně pryč, pro příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
3.5.13 13:07

@Hejhulka25 Jaké pro příště, já to vidím velice nadějně…uvidíš, jak se to vyvine. Já měla Ovitrelle, ten je dokonce 6500j. Ale ono samozřejmě záleží na tom, jak je které tělo schopné odbourávat. Ale u sebe to nevidím od začátku moc nadějně, tak to ani moc nečekám. Jooo, kdyby to bylo o příznacích a ne o testu, tak to bych měla na rozdávání (jako ostatně každý cyklus) :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.5.13 13:11
@ajleenka píše:
@Hejhulka25 Jaké pro příště, já to vidím velice nadějně…uvidíš, jak se to vyvine. Já měla Ovitrelle, ten je dokonce 6500j. Ale ono samozřejmě záleží na tom, jak je které tělo schopné odbourávat. Ale u sebe to nevidím od začátku moc nadějně, tak to ani moc nečekám. Jooo, kdyby to bylo o příznacích a ne o testu, tak to bych měla na rozdávání (jako ostatně každý cyklus) :lol:.

copak už máš kontrakce? :lol: :lol: já taky na příznaky nedám, jediné příznaky, které mě zajímají jsou ty před ms a ty mi začínají už týden před ní, návaly horka, večer zimnice, pak bolesti spodku a otevřený čípek a je to :zed: :zed: takže já už týden před ms vím, že přijde, navíc mám lut. fázi jenom 11 dní, takže nějaké testování 14 dpo je mi prd platné :lol: zato tento cyklus je to jiný, prsa hrozně bolí, ledový ruce večer nemám, návaly horka taky nikde a čípek zavřený, ale to může být utroušem, může mi mrchu brzdit :roll: beru ho prvně teda a spala bych ve stoje :lol: buď optimistka, musíme být :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.5.13 13:15

Ahojky, ja testovala 12.den po IUI, takže 13.den po pregnylu 5000 a mela jsem hodne slabeho ducha a uz to pregnyl nebyl:) Takze drzim palce a vypada to nadejne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí