Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, myslite, ze 12.den muze zkreslovat jeste pregnyl? Diky;)
@sivana Snad by už neměl, ale záleží, jak je dušík silný. Vypadá to nadějně. ![]()
@ajleenka No byl slaby, tak jsem si dala kafe a udelala jsem si test jeste jednou a tam uz jsou videt // pekne, tak nevim;)
@sivana Zkus udělat fotku, ať posoudíme.
Ale jestli jsou čárky výraznější a růžové, tak to už pregnyl po takové době nejspíš nebude.
Uvidíš zítra nebo pozítří.
@sivana Když píšeš příspěvek, tak vpravo nahoře je Přidat fotky. ![]()
@sivana Tak to pregnyl už asi opravdu nebude.
Ale zatím jenom potichoučku, počkej, co to udělá v následujících dnech.
A to bylo taky první iui?
@sivana Jak vy to holky děláte, že vám klapne hned první…
Samozřejmě, že ti to moc přeji, je to pro mě povzbuzení, že to může fungovat.
Ať je tam zítra už pořádná dálnice, určitě dej vědět. ![]()
@ajleenka Dekujii,ale jeste neni nic jisteho, tak zitra dam vedet…Urcite se taky dockas a presne, vse co delame ma sanci a smysl, snad ![]()
@sivana Vypadá to nadějně. Asi ti to vyšlo jako mě:-)) Ještě testni 14 den a jestli tam něco bude tak už to pregnyl nebude. Teda jestli máš jen 5000 j Pregnylu.
@ajleenka Kdy ty budeš testovat? Už si týden od Pregnylu viď, tak že příští týden by to mohlo něco ukázat. Přeji ti aby ti to vyšlo:-)
@jajda81 jojo mam 5000 pregnylu, a jajdo Tobe prestal pregnyl pusobit jaky den? Ja jsem dnes 13.den po pregnylu a 12.po IUI. Doktor rikal, ze mam testovat 12.den;) Zitra uvidim jestli tam neco bude;)
@jajda81 Nevyjde. Já jsem nejspíš vůbec neměla ovulaci. Sice jsem týden od pregnylu, ale to je asi tak všechno. ![]()