První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
18.4.13 23:20

@sivana Fakt tak dlouho? Já jsem se objednávala, když jsem šla na poslední iui. Už mi i odhadli, kdy bude ms a termín jsem měla 8dc a kdyby ms nedorazila a byla bych těhotná, tak jsem měla jen zavolat a zrušilo by se to. Takže laparka byla asi za 3 týdny od objednání. A byla to pohoda. První den jsem odpoledne přišla, druhý den jsem šla na zákrok a třetí den dopoledne domů. Ale je fakt, že já jsem to snášela hodně dobře, většinou chodily domů až druhý den po zákroku. Musela jsem poprosit doktora, ale nebyl proti. Skoro to nebolelo, komplikace žádná, hned po operaci jsem normálně chodila, fungovala… není se čeho bát a za ten duševní klid mi to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.4.13 07:58

@ajleenka Tady je cekacka delsi, ale asi je pravda, ze bych to podstoupit mela, doporucovali me to uz po slepaku… Ted pockam jak dopadne tohle IUI;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.4.13 09:14

@sivana Já jsem zase dceru rodila akutním císařem. Byla jsem přesvědčená, že když se nám nedaří, tak za to mohou srůsty a podívej - všechno průchodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.4.13 09:56

@ajleenka Tak treby jestli ta psychika nefunguje, ted kazdopadne vis, ze vse je v poradku a 5 IUI urcite vyjde;) Jsem desne unavena, asi po tech praskach, beru rano a vecer Duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.4.13 10:02

@sivana Taky jsem po něm padala na ústa a měla jsem hrozné návaly horka. Já si říkám, že to tak prostě ještě nemělo být. Ale je fakt, že jsem teď hrozně v klidu a říkám si, že to přijde, jen musíme ještě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.4.13 11:20

@ajleenka Prijde to v ten spravny cas:) To horko taky zaznamenavam… Ale nejvic ta unava, to je peklo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NX
20.4.13 14:06

IUI

Ahoj holky. Mě čeká první IUI koncem dubna. Vůbec nevím, co od toho mám čekat. Po třech letech, kdy se snažíme o malé, už ani nedoufám. Mám za sebou jeden potrat, ve druhém měsíci, přestalo tlouct srdíčko, tak mi to malé přijde jako nedosažitelný sen - nejparadoxnější je, že jsme oba s manželem úplně v pořádku. Lékaři neví, nezjistili, kde je problém. Tak stále čekáme, doufáme - je to hrozný. Každý měsíc, kdy přijde menstruace je neskutečně krutý..

• Citovat
  • Upravit
133
20.4.13 20:49

Ahojky, my jsme taky s manželem v pořádku, snažíme se rok a jsem teď po prvním IUI..Tak budu držet palce, jinak IUI je nebolestivé, takže se nemáš čeho bát a třeba to bude zase nová naděje a dočkáte se mimča:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.4.13 12:13

NX Moc toho nečekej, je to jen 15% úspěšnosti, ale vůbec to nebolí. Já mám za sebou 2 spontální potraty tak taky doufám. Myslím, že to musí brzy vyjít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.4.13 12:14

@sivana no a jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.4.13 20:54

@jajda81 Jajdo,jeste nevim, jsem dnes 4.den po IUI, tak si musim jeste pockat…Co Ty, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 07:42

Tak 13-14 den po Pregnylu a 11-12 po ovulaci. Tak co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 09:02

@jajda81 Já myslím, že jsi těhulka. :dance: Jůůů, to je parádní, zatím potichoučku gratuluji. :hug: Hlavně, ať čárka i nadále sílí a mimískovi se u tebe líbí. To byla tedy první iui? Alespoň nám ostatním dáváš trošku naděje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 09:03

Já dneska píchám Ovitrelle a ve středu půjdeme. Ale moc šancí tomu nedávám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 09:08

@ajleenka Já doufám že bude sílit, no snad 14 dní po Pregnylu nebude test silít viď? Ano je to první IUI. Po 16 měsících snažení konečně se něco děje. Já si myslím, že to brzdil ten prolaktin. měla jsem 1013 jednotek a ten prý blokuje ovulaci. Dostala jsem Dostinex a před IUI jsem měla už 412 jednotek, tak asi tím. A štítnou žlázou kterou jsem taky srazila. Máš to jako já, pondělí píchnutí a středa IUI, tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí