Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ajleenko a nevíš jak dlouho je ten ovirell? jestli také zhruba těch 10 dní… to čekání je nekonečný. tak doufám, že se nám všem alespoň vyplatí ![]()
@ajleenka Neboj ted ti to dobře dopadne, začíná být hezky, sluníčko, dobrá nálada, tak se to chytí hned:-)
@Membina čekání je hrozné, viď. taky bych chtěla aby bylo aspon pondělí příští týden:-))
Jj je strašný takhle čekat… jajdo omezuješ se v nečem? a když se tak ptám co sex?
@Membina Neomezuji se v ničem, jím, piju a sexuji úplně stejně jako před IUI:-)Akorád co mi vadí, je ten utrogestan. Jsem po něm unavená už ve 20 h
Furt hledám nějaké příznaky:-) Nevíš jak se to počítá jestli první den je až den po IUI?
První jen je až den po IUI takže dnes jsme 5 tý… tak ok to bude mít muž radost s tím sexem
zatím jsem mu ho opírala totiž.. taky hledám, ale spíš mi přijde, že si je vsugerovavam
![]()
@Membina Ona ta doba je dost individuální. Já jsem ho měla zhruba těch 10 dní, ale je to fakt na každém, jak rychle to dokáže odbourat.
Jinak se můžete chovat úplně normálně, ale dala bych si pozor na alkohol, léky… prostě se chovat jako těhotná. Ale třeba sex, ten vůbec nevadí ani v těhotenství.
Alkohol nepiji teď vůbec a léky taky ne jen třeba 1 paralen…
ale já právě nevěděla s tím sexem tak to jste mě holky uklidnili, že ho manželovi nemusim opírat ![]()
@Membina V pohodě. Přece kdybys těhotná byla, tak taky nebudete mít 9 měsíců půst. Pokud by byl nějaký problém, krvácení apod., tak to doktor může zakázat, ale když je těhotenství v pořádku tak není důvod.
Holky normálně jsem měla večer kreče jak před MS a dneska mě bolí na druhé straně než jsem ovulovala. Co to je? Dnes 6 den po IUI
Já měla úplně to samé už jsem chtěla včera volat do podolí zda to je normální :-/ ale řekla jsem, že to vydržím jeste… bohužel já nevím na jaké straně jsem měla folikul, ale také mě to bolí.. tak snad je to dobře znamení ![]()
@Membina taky jsi měla křeče? Mě pobolívá bud v podbříšku a nebo normálně nad pupíkem občas dloubne. Prsa mě nebolí, jen mě pálela žáha:-)
Jj měla jsem včera křeče a teď to poboliva…a dnes mě to chytlo zase, ale jen na chvilku až jsem se šla podívat zda jsem to nedostala a nic.. prsa mě bolí jen málo, ale to mám před ms vždy.. jinak lehké bolení v podbřišku cítím také..
já už chci aby byl příští týden a chci testovat ![]()
Jajdo jak velký jsi měla folikul? a kolikáty den mc jsi byla na utz?
@Membina Já tam byla 10 DC a dolikul byl 11,5 pak mi řekl za 4 dny a měla jsem 19,5- To mí píchnul pregnyl a za tři dny byla IUI. Ani mi neřekl kolik byl. Tak snad akorát:-) Jestli máš FB písni mi do zpráv:-)