Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já si pichala 8.4 ovitrelle injekci v 19 hodin
určitě budeme
jsem rada že je tu někdo ve stejný den
jinak se omlouvám ale nejde mi to zmiňovat tě takže se ti to nemaže jako upozornění ![]()
@Membina Já píchala 8.4 v 18 hodin a IUI 10.4 ve 12 hodin:-) Jo je to fajn, že jsme na tom stejně. Tak že, kdy budeš testovat? Já to zkusím za 10 dní, to už bude pregnyl 12 dní pryč:-)
A já měla iui v 11 hodin
. no mě řekli až za 18 dní, ale 26 jdu na gyndu na cytologii tak mu řeknu ať se rovnou podívá zda tam něco nevidí ![]()
@Membina Já mám napsáno v papírech 14 den udělat test, pokud bude pozitivní objednat se na kontrolu a stále brát utrogestan. Pokud bude negativní objednat se na další IUI.
Jj utrogestan beru také 2 ráno a 2 večer… no já asi budí měnit car nelíbí se mi jejich přístup.. ![]()
Chodím do podolí a nelíbí se mi přístup
2 krát mě objednali zbytečně a pokaždé mě přijde jako bych je obtezovala…
Já chodím do Pronatalu v TP a mají hezký přístup. Je fakt, že když příjdou cizinci tak jdou na řadu hned, ale jinak přístup dobrý. Mám hodně mladého hezkého doktora, takoví srandista a sestřička taky fajn
Tak teda holky já van ty vaše cary závidím…
uvidím jak dopadne výsledek iui měsíc vynacham a během toho měsíce najdu nový lepší car…
![]()
Jajdo jak se citis? není ti po tom utrogestanu nevolno?
@Membina Já si ho vkládám a nic mi není, jen jsem unavená. Hlavně musím mít furt slipovku:-( Ty ho políkáš? Zatím nic nepocituji. Jo a zkoušela jsem tt a je fakt, že pregnyl dělá pozitivní test:-) Tak počkám týden to bude deset dní a zkusím to znovu a pak když bude sílit je vyhráno:-)
Nene taky ho zavadim, ale mám. žaludek stále jak na vodě a unavená jsem taky furt :-/ já ani nevím jak dlouho zůstává v těle ten ovitrell:-(