Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha to já tam byla 12 DC a to byl folik 17 mm a ten den jsem si pichala injekci to bylo pondělí a ve středu hned IUI…
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem po IUI, když mě pustili, tak asi hodinu potom ze mě vytekla tekutina, jako hustý hlen…nevíte jestli je to normální, nemohlo všechno co do mě zavedli vytéct? Díky a držim všem palečky ![]()
@sivana Je to normální, neboj. Samozřejmě vytéká ten fyziologický roztok s pár spermijkama, ale ono jich tam zůstane dost. Stačí i jedna. ![]()
@sivana
Držím palečky. Já jdu snad příští týden, zítra jdu na ultrazvuk. Ale už mě čeká pátá. ![]()
@sivana Taky jsem měla strach, vytekla ze mě taky a barvu jak krev, ale prý je to desinfekce červená:-)
@ajleenka at ti to dobře dopadne, pak napiš jak si měla velký folikul:-)
Tak jsem rada, ze je to normalka…Ajleenko moc drzim palce…ja mela folikul den pred pichnuti pregnylu 19,6mm ani nevim zda je to dost ci malo:) Holky podstoupila jste nektera z vas laparoskopii? Mame vsechny testy ok, jen neznaji pruchodnost vejcovodu a to se da zjistit jen tou laparo pod narkozou, moc se mi do toho nechce…tohle IUI je vlastne naslepo, pac kdybych mela ty vejcovody nepruchodny, tak IUI nema sanci uspet a musela bych na IVF…
@sivana taky to mám na slepo. Všechno ok, ale tohle nevíme. Tak snad se to povede ![]()
Tak snad jooo;) Ja premyslim, jestli bych pak hned nesla do toho ivf nez tu laparku. U ivf vejcovody nepotrebuji:D
@sivana Já zkusím ještě jednou IUI a pak jdu do IVF. Ale já doufám, že to výjde teď a nebudu muset nic:-D
@sivana Já mám za sebou laparo, nic to nebylo. Podotýkám, že předtím jsem měla 4 iui, neúspěšné a na laparo vše v pořádku a průchodné. Ivf je dle mého větší zásah než laparo. Klidně se ptej, jestli tě něco zajímá.
Já jdu teď na uz 11dc, normálně chodím 12dc, takže čekám, že folikul ještě moc extra nebude.
A jinak já mám v plánu ještě 3 iui a pak také ivf. Tím, že máme vše v pořádku a jedno dítko už doma, tak se mi s tou ivf zas nechce tolik spěchat.
@ajleenka tak to mas doma o zabavu postarano s jednim ditkem:),tak to chapu, ze zas neni treba pospichat za kazdou cenu..Je pravda, ze to IUI je fakt nenarocne, neboli to a pro telo to neni takovy zaprah:) No drzim palecky
Ja se te laparoskopie docela bojim, navic je tam cekacka cca 2 mesice na operaci, ale mozna by to stalo za pokus, mit jistotu, ze je vse ok…Taky mam odoperovany slepak, takze tam srusty nebo nepruchodnost byt muze…
@jajda81 A kolikate IUI ted mas? Ja jsem ted prvni den po IUI a zatim krome toho vytoku po zakroku se citim dobre, dokonce i cvicim, snad to nevadi:)