Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, ty nevolnosti vám může dělat i ovitrelle/pregnyl. Jsou to těhotenské hormony, takže můžete mít klíďo těhotenské příznaky, dokud jsou v krvi. Taky jsem to tak měla.
@Membina Můžeš s klidem dřív. 14 dní od iui stačí. Kdy vysazuješ utrogestan?
Já mám brát utrogestan 14 dní. testovat mám tak 14 dní od IUI. Když test pozitivní, brát dál utr. a když to dostanu přestat ho brát. Asi tak nějak jsem to pochopila. Budu testova 24.4
Ahoj holky, tak jaký jste měli víkend? já v sobotu hlídala synovečky
a v neděli jsme byli s manželem na veletrhu for kids for pets.. jajdo jaký je čekání? co myslíš jak ti to dopadne?
@Membina Ahoj já měla víkend docela taky fajn. my jsme si pořídili štěnátko jorkšíra, tak že lítáme kolem něho:-) Jinak zatím mi nic není, občas mi tam dloubne. Nevím jestli se to povedlo, ale budu doufat, že ano ![]()
Je tak to chápu že je teď nejvíc hlavní
naší už je rok a půl, ale jako štěnatko na ní vzpomínám nejradši i když ji za něj pořád považují
. já taky nic necítím jen bolení v podbřišku jako při začátku ms, no uvidíme za týden ![]()
@Membina Já budu testovat v pátek:-) To už by měl být pregnyl fuč. Včera byl duch, tak za pár dní nebude po preg. ani stopa. Snad to výjde:-) mě bolí mezi vaječníkem a pupíkem v tom místě, tak nevím:-(
Už teď v pátek? to já ještě počkám do příštího týdne, ale abych pravdu řekla tak to moc dobře nevidím ![]()
@Membina No teď. Mám testovat za 14 dní po IUI, ale já testuji a sleduji jak mizí pregnyl. Dneska ještě duch, tak že pregnyl je tam stále. V pátek už by nemusel být a pak budu čekat zase na nějakého ducha jestli bude sílit:-)
Aha… tak to já test nezkoušela, takže ani nevím zda ovitrell dělá pozitivní těhu test… :-/,ale počkám do toho příštího týdne zkusím až ve středu nejdříve…
@Membina Dělá, je to to samé jako pregnyl. Jen se liší množstvím hcg. Měla jsem obojí.
Já jsem objednaná v pátek na ultrazvuk a začátkem příštího týdne bude asi iui. Takže v době, kdy vy budete testovat, já budu mít svých 14 dní před sebou.
Tak držím palečky.