První IUI duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
22.4.13 09:15

@jajda81 Já myslím, že takhle by už pregnyl nesílil. Nějaké rozdíly mezi pidi dušíky možná, ale tohle je už krásně viditelná čárka.
Akorát jsem tentokrát nebyla u své dr., ale u zástupu a dle mého mi to naplánoval hrozně naslepo. Na ultrazvuku jsem měla folík teprve 11mm, čekala jsem, že mě pozve ještě jednou a on rovnou odhadl iui. :roll: Takže mám obavu, jestli to trefil. Ale zasnažíme se i sami a uvidí se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 09:28

@ajleenka Tak to je teda špatný přístup, já byla na folikulometrii v čtvrtek a byl 11,5 a dr říká. V pondělí se uvidí, bud vyroste nebo né. že kdyby 10 dc jsem měla aspon 14 tak je to dobrý, ale já měla jen 11,5. V pondělí jsem měla 19,5 a proto mi to naplánovali na středu. Tak, že buď a nebo. Musíš doufat jako já:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 09:35

@jajda81 Jj, já vím. Kdybych byla u své dr., tak věřím, že by mě pozvala ještě jednou, ale on to takhle rovnou odhadl. Já jsem měla těch 11 (asi 11,3) v pátek, tak doufám, že taky doroste. :nevim: Je pravda, že jsem zatím měla ovulku pokaždé v pohodě, tak možná to bral i podle toho, protože koukal do počítače a porovnával ty minulé cykly (jak velké byly folíky a jaký dc bylo iui) a taky to mám do caru skoro hodinu cesty, tak mě tam možná nechtěl znovu honit. Snad to nebude promarněný pokus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.13 09:35

@jajda81 Jajdo,tak to fakt vypada nadejne;),skvely…budes testovat zase zitra?;)Ja dneska 5.den,docela me porad poboliva bricho jako na menzes, tak nevim,,,jinak se citim dobre;)Nijak se neomezuju, cvicim atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.13 09:37

@ajleenka Drzim palecky, musis verit, doktori snad vedi co delaji;)Takze ve stredu jdes na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 09:40

@ajleenka Já měla minulí měsíc anovulaci, jinak jsem vždy ovulovala, proto DR chtěl aspon aby byl 10 DC aspon 14. A dneska ti nekotrolovali folikul když si pícháš dnes? Já to mám taky do caru přes půl hodiny. Dostala si utrogestan hned na udržení? Já ho musela brát hned po IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 09:41

@sivana budu testovat zítra a ve středu, všude čtu že pregnylová čárka nesílí tak snad to bude těhotenství. Jen aby to nebylo mimo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 09:47

@sivana Jj, ve středu bych měla jít.
@jajda81 Dneska už nejdu. :zed: On to prostě v ten pátek odhadl a hotovo. Já jsme brala duphaston, ale ten mi tentokrát taky nenapsal. Ale můžu si o něj říct ještě při iui, sestřička mi ho napíše.
Co ti budu povídat, jsem z toho naštvaná. Já jsem vždycky byla u své dr. a to bylo pokaždé v pohodě - většinou byl už folík velký, takže mi buď píchla pregnyl rovnou a šla jsem hned druhý den nebo jsem měla píchat již den po ultrazvuku, takže to se odhadnout dalo. A duphaston mi taky vždy napsala. Tenhle odhad na slepo byl fakt mazec, ale když jsem tam tak seděla, tak mě nenapadlo si říct o ještě jeden ultrazvuk. Ale odjížděla jsem hodně zklamaná z toho přístupu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 09:57

@ajleenka Ve středu si řekni o ultrazvuk než ti to tam dají. Zažádej si o to a o prášky na udržení. To je fakt mazec takoví přístup. vždyt to musí být naplánováne. Není to zadarmo, taky za to musíš platit. Fakt přístup. Nebo jestli máš kousek svého gyndaře tak si zajdi k němu na utz. Řekni mu co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 10:27

@jajda81 Já už ve středu jdu úplně do jiné části než kde mají ty ultrazvuky, takže to už mi ho nikdo neudělá. Mají tam naobjednané pacientky, to už nejde. A na gyndu chodím do nemocnice a moje dr. je tam jen 1× týdně a taky na objednání dopředu, to už nestíhám. Štve mě to dost, ale asi to nechám koňovi a osudu. Budeme se snažit i sami, tak snad i kdyby iui byla načasovaná špatně, tak to pojistíme ještě doma. Doufejme, že to nebude anovulák. Nějaké příznaky na ovulku již pociťuji, tak snad proběhne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 10:32

@ajleenka To je špatné, já mám gyndaře skoro před barákem a je tam 2 v týdnu nebo jiný dr. Tak musíš doufat, že to bude dobrý. Jasný pojistěte si to ještě doma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.13 10:35

@jajda81 Me Duphaston dali taky az po zakroku, tak to by nemel byt problem. Jinak me IUI provadel taky jiny doktor, nech si jeste udelat ten ultrazvuk a jinak bud v poho a mysli pozitivne, priroda si to beztak rozhoduje sama, my ji jen pomahame;)Drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.4.13 10:37

@sivana To bylo asi na mě. :palec:
Každopádně děkuji. Já jsem rozhodnutá nechat to na osudu a už to neřešit. Třeba to právě takto mělo být, abych moc nedoufala…kdo ví. Pokud to nebude anovulák, tak by to mělo být +- spočítané správně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.4.13 10:44

@ajleenka Já když měla anovulák tak jsem měla ovulační velké bolesti. Prý při anovuláku jsou větší a ještě jsem měla pozitivní ovu testy. Ale nechc si napsat ty prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.13 11:13

@ajleenka jojo to bylo Tobe;)Nejak jsem to popletla;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí